Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor

To je pravda,ale koupil jsem nový kabel a zkouším ho už jen s VagCom 304.Ve správci to mám stejný jako na tvojich fotkách (akorát mám com 4).

Hlásí to http://yfrog.com/j4wagqj

Akorát mne napadlo ještě,že to zkouším spárovat na stolním PC bez připojení k autu.Na XP mi to na stolním PC normálně ve VagCom kabel našlo.

ved to mas v pohode, uz len pripojit k autu, com port ti naslo a pripojilo, uz mu chyba len opacna strana, teda auto ;)

• Autor

A co znamená ta hláška ve Vagu?

Že nenašel auto :smich:

Finguje pod W7 někomu hex can kabel ?

Ano mne funguje, Windows 7 + Hex-can 704.

me taky maka VAGCOM ve Win7 - jen jsem pri prvnim spust. dal ve vlastnostech spoustet jako spravce a je to

funguje, ale jen na 32 bitu

Tak to je supr,na 64 opravdu nechodí?

ne.. jedině v prostředí windows xp mode... prostě virtuální xp

• Autor

Tak bych chtěl všem poděkovat za pomoc.Konečně jsem to rozchodil.Hlavní problém byl v tom,že jsem to zkoušel doma s napojeným kabelem a ne v autě. :smich:

• 1 měsíc později...

mám dotázek mám stejná kabel jaký je tu řešen ale trvale mi to hlásí http://yfrog.com/j4wagqj a to i když to připojím do auta nevíte co s tím muže být jinak kabel je nový

a zapnuté zapalování máš?

• 2 týdny později...

a 304ka v 64bitu bude fungovat normalne?nemuzu vag proste otevrit,zacne se jako spoustet ale vubec se neotevre

Mne funguje 304 aj 409.1 na Win7 ale 32bit uplne v pohode

Nepojede na 64 bitu... dělá mi to totéž.. ani se nezapne... potřebuješ XP mode...

• 9 měsíců později...

304ka na 64 bit chodit nebude,na 32bit ano . Hex na 64bit ale rozchodit lze -mám na mysli starší verze např. 805 Ale pokud to někdo rozchodí,tak gratulace..

Upraveno od juke.box

• 7 měsíců později...

a co to mas za verziu VAG COM? s KKL kablom funguje 304.0. podla screenshotu odhadujem, ze mas verziu na HEX-CAN a to ti fungovat nebude, tak ako uz pisal 'cosby'

Psal jsem týpkovi co to nabízí a poslal mi tohle k vyřešení problému s Vag u Win 7.

Co mě poradíte nainstalovat za Vag do Win7 ?????? Mám ztáhlé dvě verze 304 a 409

On má 32bit.. pokud máš taky tak je to jedno.. stačí ti 304.. pokud máš 64bit tak nenainstaluješ...

Soft.Windowsu 7 nie je kompakt.so žiadnou diagnostikou

Ahoj. Chtel bych se zeptat, zda se da KKL kabelem a vag-com 4091 kodovat servo. Komunikace s autem funguje, vypis chyb je bez problemu, ale komunikace s ridici jednotkou serva se nedari. Delam nekde chybu? Diky

• 2 měsíce později...

Na Win 7 chodi HEX v pohode i s VCDS 10.6.4 Win 7 profi 64 bit

VCDS jde na všem, samozřejmě i na Win 7 64bit, VAG-COM 304 ne. Jsou to jiné programy s jinými kabely. :)

Mě VAG na W7 Ultimate 64-bit také nefunguje, nefunguje ani když dám XP mode, v budoucnu to vyřeším indtalací virtuálky XP 32-bit.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.