vitezslav2 Vloženo 31. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2010 To je pravda,ale koupil jsem nový kabel a zkouším ho už jen s VagCom 304.Ve správci to mám stejný jako na tvojich fotkách (akorát mám com 4). Hlásí to http://yfrog.com/j4wagqj Akorát mne napadlo ještě,že to zkouším spárovat na stolním PC bez připojení k autu.Na XP mi to na stolním PC normálně ve VagCom kabel našlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 31. leden 2010 Sdílet Vloženo 31. leden 2010 ved to mas v pohode, uz len pripojit k autu, com port ti naslo a pripojilo, uz mu chyba len opacna strana, teda auto 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitezslav2 Vloženo 31. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2010 A co znamená ta hláška ve Vagu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 5. Únor 2010 Sdílet Vloženo 5. Únor 2010 Že nenašel auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyboy Vloženo 5. Únor 2010 Sdílet Vloženo 5. Únor 2010 Finguje pod W7 někomu hex can kabel ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 5. Únor 2010 Sdílet Vloženo 5. Únor 2010 Ano mne funguje, Windows 7 + Hex-can 704. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 5. Únor 2010 Sdílet Vloženo 5. Únor 2010 me taky maka VAGCOM ve Win7 - jen jsem pri prvnim spust. dal ve vlastnostech spoustet jako spravce a je to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 5. Únor 2010 Sdílet Vloženo 5. Únor 2010 funguje, ale jen na 32 bitu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyboy Vloženo 6. Únor 2010 Sdílet Vloženo 6. Únor 2010 Tak to je supr,na 64 opravdu nechodí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 9. Únor 2010 Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 ne.. jedině v prostředí windows xp mode... prostě virtuální xp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitezslav2 Vloženo 13. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 13. Únor 2010 Tak bych chtěl všem poděkovat za pomoc.Konečně jsem to rozchodil.Hlavní problém byl v tom,že jsem to zkoušel doma s napojeným kabelem a ne v autě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtekmhd Vloženo 31. Březen 2010 Sdílet Vloženo 31. Březen 2010 mám dotázek mám stejná kabel jaký je tu řešen ale trvale mi to hlásí http://yfrog.com/j4wagqj a to i když to připojím do auta nevíte co s tím muže být jinak kabel je nový Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 1. Duben 2010 Sdílet Vloženo 1. Duben 2010 a zapnuté zapalování máš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 16. Duben 2010 Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 a 304ka v 64bitu bude fungovat normalne?nemuzu vag proste otevrit,zacne se jako spoustet ale vubec se neotevre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stukator Vloženo 16. Duben 2010 Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 Mne funguje 304 aj 409.1 na Win7 ale 32bit uplne v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 17. Duben 2010 Sdílet Vloženo 17. Duben 2010 Nepojede na 64 bitu... dělá mi to totéž.. ani se nezapne... potřebuješ XP mode... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdendaxv Vloženo 15. Únor 2011 Sdílet Vloženo 15. Únor 2011 Zdar, jestli na to mas procesor, tak jednoduse nainstaluj windows virtual pc s XPckama http://www.microsoft.com/windows/virtual-pc/download.aspx. Pak si proforwardujes USB nainstalujes ovladace na kabel a rozjedes soft. Je to otestovane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 15. Únor 2011 Sdílet Vloženo 15. Únor 2011 (editace) 304ka na 64 bit chodit nebude,na 32bit ano . Hex na 64bit ale rozchodit lze -mám na mysli starší verze např. 805 Ale pokud to někdo rozchodí,tak gratulace.. Editováno: 15. Únor 2011, autor: juke.box Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlusha1 Vloženo 12. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2011 a co to mas za verziu VAG COM? s KKL kablom funguje 304.0. podla screenshotu odhadujem, ze mas verziu na HEX-CAN a to ti fungovat nebude, tak ako uz pisal 'cosby' Psal jsem týpkovi co to nabízí a poslal mi tohle k vyřešení problému s Vag u Win 7. Co mě poradíte nainstalovat za Vag do Win7 ?????? Mám ztáhlé dvě verze 304 a 409 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 13. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2011 On má 32bit.. pokud máš taky tak je to jedno.. stačí ti 304.. pokud máš 64bit tak nenainstaluješ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
autospravca Vloženo 13. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2011 Soft.Windowsu 7 nie je kompakt.so žiadnou diagnostikou 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Braver Vloženo 16. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2011 Ahoj. Chtel bych se zeptat, zda se da KKL kabelem a vag-com 4091 kodovat servo. Komunikace s autem funguje, vypis chyb je bez problemu, ale komunikace s ridici jednotkou serva se nedari. Delam nekde chybu? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Racek5 Vloženo 28. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2011 Na Win 7 chodi HEX v pohode i s VCDS 10.6.4 Win 7 profi 64 bit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 28. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2011 VCDS jde na všem, samozřejmě i na Win 7 64bit, VAG-COM 304 ne. Jsou to jiné programy s jinými kabely. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajfy Vloženo 29. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2011 Mě VAG na W7 Ultimate 64-bit také nefunguje, nefunguje ani když dám XP mode, v budoucnu to vyřeším indtalací virtuálky XP 32-bit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.