tdikarlos Vloženo 4. Únor 2010 Sdílet Vloženo 4. Únor 2010 E je do 07, F je od 07 nahoru... je to podle VINU Tak to jsi mě potěšil-mám 06-takže tu dražší. Docela mě ale zaráží, že to nevědí v servisu Škoda a to je autorizovaný servis!!!!! Tam, když jsem se ptal, jaký je mezi tím rozdíl, tak jenom krčil rameny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DRYVER Vloženo 4. Únor 2010 Sdílet Vloženo 4. Únor 2010 Tam to nevi, protoze to neresi - kdyz to nekdo chce koupit, tak podle VIN objednaji a uz neresi jestli to je schodne z toho nebo ne. Vubec se jim nedivim a docela je chapu... To je celkem palaba ta cena (urcite by to slo sehnat nekde jinde za jiny penize) Ta palubovka by mozna dolu nemusela, kdyz to tu uz nekdo psal (asi to uz delal, narozdil od skodovky...) Ale to mame jen topnou spiralu, ale co je dal potreba??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 4. Únor 2010 Sdílet Vloženo 4. Únor 2010 Pořád čekám, že se ozve někdo, kdo to už opravdu dělal, protože jinak se dál nepohnem. ..a budem mrznout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 4. Únor 2010 Sdílet Vloženo 4. Únor 2010 (editace) dodělat to není problém, ale až v půlce března, kabeláže a topné články bych asi měl Editováno: 4. Únor 2010, autor: rolbař Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 5. Únor 2010 Sdílet Vloženo 5. Únor 2010 jsou to dva hrubé vodiče, jeden do E-boxu - tam je 100A pojistka, druhý kostřící bod A sloupek.. do MR08 jsou tam taky dva vodiče navíc - can komfort.. není to can pohon jak psal vaša.. ty se napojí k gateway a auto topí..... u manuálního topení ještě 5tý vodič do řídící jednotky topení.... hotovo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 5. Únor 2010 Sdílet Vloženo 5. Únor 2010 A taky je potřeba zadat do výbavy vozidla seznam jednotek v gatevay Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 6. Únor 2010 Sdílet Vloženo 6. Únor 2010 jo, to jsem zapomnel.. nakodovat gateway Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira96 Vloženo 6. Únor 2010 Sdílet Vloženo 6. Únor 2010 Na dekódování VIN doporučuji : http://igorweb.org/equidec/Default.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 6. Únor 2010 Sdílet Vloženo 6. Únor 2010 (editace) Na dekódování VIN doporučuji : http://igorweb.org/equidec/Default.aspx Tento odkaz mi nefunguje-zkus too http://www.igorweb.org/vindec/ Editováno: 6. Únor 2010, autor: tdikarlos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ben Vloženo 6. Únor 2010 Sdílet Vloženo 6. Únor 2010 Nějak tu utichla debata o vyhřívaném volantu Všiml jsem si, že třeba OPEL Corsa ho má už od druhé výbavy, spolu s vyhřívanými sedačkami za příplatek 11 000,-. http://www.opel.cz/ceniky/pdf/Corsa-akcni-cenik.pdf ...kod OBL Takže to jde, jen ne pro česká auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DRYVER Vloženo 6. Únor 2010 Sdílet Vloženo 6. Únor 2010 jsou to dva hrubé vodiče, jeden do E-boxu - tam je 100A pojistka, druhý kostřící bod A sloupek.. do MR08 jsou tam taky dva vodiče navíc - can komfort.. není to can pohon jak psal vaša.. ty se napojí k gateway a auto topí..... u manuálního topení ještě 5tý vodič do řídící jednotky topení.... hotovo... E-box to je ta elektrarna vedle baterky co. Jeste nikdo nepotvrdil zda se musi pristrojovka sundavat, nebo ne a jak je to tam pridelane. No a pokud to ma teda jen 4 draty, tak k tomu asi neni zadna ridici jednotka, takze material bude asi jen ta spirala a kabelaz co ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 7. Únor 2010 Sdílet Vloženo 7. Únor 2010 presne tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 7. Únor 2010 Sdílet Vloženo 7. Únor 2010 E-box to je ta elektrarna vedle baterky co. Jeste nikdo nepotvrdil zda se musi pristrojovka sundavat, nebo ne a jak je to tam pridelane. No a pokud to ma teda jen 4 draty, tak k tomu asi neni zadna ridici jednotka, takze material bude asi jen ta spirala a kabelaz co ??? palubka se sundavat nemusí, u MR do 08 je dodělávání lehčí u MR08 se už musí až k motorové jednotce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 7. Únor 2010 Sdílet Vloženo 7. Únor 2010 palubka se sundavat nemusí, u MR do 08 je dodělávání lehčí u MR08 se už musí až k motorové jednotce Tak to je pozitivní správa. Co asi stojí ta spirála PTC na vraku nebo od tebe s montáží? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajman Vloženo 8. Únor 2010 Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 jinak nevim jestli vite o tom ze vyhrev sedacek je pro muze nebezpecny, spusobuje neplodnost jelikoz zahriva semenniky (a proto si ja vyhrev po zahrati nedavam na vyssi stupen nez 1 ) Já osobně na tohle po 10 letech manželství a 3 dětech se...u zvysoka - radši teplíčko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1.8T Vloženo 8. Únor 2010 Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 (editace) Tak to já topím úmyslně o 106... jen ať se kulky nahřívaj.... ještě nějaký parchanty do baráku to tak... Editováno: 8. Únor 2010, autor: 1.8T Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DRYVER Vloženo 17. Únor 2010 Sdílet Vloženo 17. Únor 2010 Tak uz jste nekdo sehnal a dodelal tu vyhrivaci spiralu do klimatronicu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DRYVER Vloženo 23. Únor 2010 Sdílet Vloženo 23. Únor 2010 Muzete mi nekdo prosim vysvetlit, jaky je rozdil mezi tema spiralama do 2007 a od 2007 ?? Dostal jsem nabidku na topnou spiralu, ale je nejspis z modeloloveho roku 2007 a vejš. Je ten rozdil ve tvaru, nebo to funguje jinak elektricky?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 23. Únor 2010 Sdílet Vloženo 23. Únor 2010 jinak elektricky, možná i jiný tvar.. měnilo se tam topení, tak možná i spirála... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DRYVER Vloženo 23. Únor 2010 Sdílet Vloženo 23. Únor 2010 Hmmm takze proste budu muset shanet to co tam patri a nevymyslet kraviny s ruznama kombinacema. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spermy Vloženo 23. Únor 2011 Sdílet Vloženo 23. Únor 2011 (editace) po 2 km motor na 90c a po 4km teplučko v aute Můj odkaz Editováno: 23. Únor 2011, autor: spermy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 23. Únor 2011 Sdílet Vloženo 23. Únor 2011 (editace) A nechladí se většina ze spodní mřížky v nárazníku???? Bych řekl že ANO. A ještě ke všemu to vypadá jak trhový tuning. EDIT : Pravopis Editováno: 23. Únor 2011, autor: Sniper_2003 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 24. Únor 2011 Sdílet Vloženo 24. Únor 2011 Tak to je pozitivní správa. Co asi stojí ta spirála PTC na vraku nebo od tebe s montáží? nedávno jsem dával nabídku za 3000,- PTC včetně montáže ad PTC do 07 a od 07 Jiné elektrické zapojení (jak psal víše Rolbař) tvarově: část v topení je stejná venkovní je rozdílná , ale jdou tam namontovat obě verze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vulxy Vloženo 24. Únor 2011 Sdílet Vloženo 24. Únor 2011 http://www.tuning.sk/dokument-vyhrievane-potahy-sedadla-do-auta-12v-zapalovanie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spermy Vloženo 24. Únor 2011 Sdílet Vloženo 24. Únor 2011 A nechladí se většina ze spodní mřížky v nárazníku???? Bych řekl že ANO. A ještě ke všemu to vypadá jak trhový tuning. EDIT : Pravopis možno že áno ale porovnával som to z a bez krytu a zohriatie auta prišlo za polovičný čas ako bez clony.... možno to pomáha aj tým že pod clonou je sanie a motor nenasáva priamo studený vzduch ale trochu ohriaty od chladiča..... a k tomu tuningu nepoviem keby to bolo ružové ale vôbec to nieje vidieť a čaja si to všimla asi po 2 mesiacoch :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.