Dušan 20VTurbo Vloženo 29. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2009 Předem upozorňuji, že jsem hledal ale nenašel nic co by mi dalo odpověď. Mám sériový podvozek pro 1.8T AGU. Chci autu dát větší jistotu v zatáčkách a taky ho mírně snížit, přičemž by mi vyhovoval stav ala RS. Proto se ptám. Pasují tam pružiny a tlumiče bez potřeby měnit něco na nápravách ? Na zadní nápravě by to snad neměl být problém, ale v přední části je údajně jinak uchycený stabilizátor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headerTDI Vloženo 29. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2009 myslím že by neměl být problém, protože stabilizátor není uchycený k tlumiči ale až pod něj, teda alespoň u mýho AGR.... dneska jsem měnil dával jsem HP a jsou na RS a šli bez problému Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eresto Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 je to ako pises. plug and play. RS do obycajnej turbiny das. naopak to nejde. RS ma navyse ocka navarene na tele tlmica pre uchytenie stabiku. inak nic. struny su -15 mm od serie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headerTDI Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 nevím nevím, osobně mám na svojí O1 combi TDi přední tlumiče a pružiny na model RS a jediné co tam mám navíc je uchycení na nějakou hadičku nebo spíš na kabel kterej já nemám.... tlumiče i pružiny jsou HP sporting Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eresto Vloženo 11. leden 2010 Sdílet Vloženo 11. leden 2010 Zhodou okolnosti mam v svojej RS tlmice HP. Okrem ineho velka spokojnost... Ak nemas na tlmicoch očko na uchytenie stabilizatoru tak asi budes mat stezí RS verziu tlmicov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balrog Vloženo 14. leden 2012 Sdílet Vloženo 14. leden 2012 Mám octavii předělanou na RS (tak už jsem jí koupil) a potřebuji nový podvozek,ale nevím zda tam mám origo nebo ne,ale auto je níže tak tam mám asi RS podvozek.Nebude tedy problém když sháním podvozek na RS?Koukal jsem na Weitec a tam neni rozdíl je tam sedan.kombi vč. RS na stavitelných a 1,8 a 1,8T na pevných tak nevím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 14. leden 2012 Sdílet Vloženo 14. leden 2012 Tak to jsem nevěděl,že máš Octávii předělanou na RS.tak to si podle mě můžeš vybírat tlumiče jaké chceš.Jak máš na svém autě upevněný stabík?Na ramenech ,nebo na tlumičích? Když někdo napíše ,že má RS tak to beru jako že RS má . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balrog Vloženo 14. leden 2012 Sdílet Vloženo 14. leden 2012 myslím že tyčky stabilizátoru jsou na misce na tlumiči (nejsem si jistý) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 14. leden 2012 Sdílet Vloženo 14. leden 2012 Až si budeš jistý ,tak uvidíme co dál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balrog Vloženo 15. leden 2012 Sdílet Vloženo 15. leden 2012 (editace) tak je to na misce už jsem si jistý. Tak jsem se koukal a vzpoměl jsem si že jsem kdysi dávno kupoval pružiny a teď jsem je vyhrabal,ale je tu problém že jsou na VW golf přesné označení je SPORT F 30/30 VW GOLF IV 1J Lim 10/97-1,4-1,8 tak nevím jestli je tam můžu dát a koupit jen tlumiče HP? Editováno: 15. leden 2012, autor: Balrog Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roomwagen Vloženo 15. leden 2012 Sdílet Vloženo 15. leden 2012 No na rs podvozek nejen pružiny tlumiče ,ale ještě jsou kratší dorazy cca asi poloviční . Je to už 3roky co jsem to kamarádovy montoval. a na rs pružiny na předek jsou super zlaté Kyb. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek92 Vloženo 6. Duben 2012 Sdílet Vloženo 6. Duben 2012 zdravim , nechcem zakladat novu temu tak sa spytam tu . Je nejaky rozdiel v zadnych pruzinach na octaviu 1,9 tdi 81kw liftback a na 1,9 tdi 81kw combi ? dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adbai Vloženo 6. Duben 2012 Sdílet Vloženo 6. Duben 2012 na comba jsou delší a tvrdší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek92 Vloženo 6. Duben 2012 Sdílet Vloženo 6. Duben 2012 tak dik. Co si myslite s tychto pruzinach znacky starline ? http://www.autokelly.sk/#PATH=3345620;5835877;5835891;5835977;5877906;5877929;5877933;5877935|CT=5|PCT=4|CUR=2|EM=False|PGS=20|PT=0|PDID=3404676|PVT=1|SHT=1|SD=0|ST=0|LNG=0| Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roomwagen Vloženo 6. Duben 2012 Sdílet Vloženo 6. Duben 2012 Si děláš srandu s touhle značkou???? největší šit. to kupujou jen taxikáři Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek92 Vloženo 6. Duben 2012 Sdílet Vloženo 6. Duben 2012 A ake by si doporucil ? Hlavne nie ziadne sportove Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roomwagen Vloženo 6. Duben 2012 Sdílet Vloženo 6. Duben 2012 Kyb http://www.kybcz.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek92 Vloženo 7. Duben 2012 Sdílet Vloženo 7. Duben 2012 a co vravite na tieto ? konkretne tie nemecke za 38 eur http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1j0511115ae-pruzina-perovani-zadni-napravy-combi-roomster-octavia.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.i.r.a.s._ Vloženo 9. Duben 2012 Sdílet Vloženo 9. Duben 2012 Zdarvím chlapy. Už přišel čas na výměnu tlumičů, jak předních tak zadním. Mám škodu octavii I, 1.8T RS, rok 2001. Přemýšlím co tam dát. Jestli mám jít koupit originál tlumiče a nebo Bilstein. A to další otázka. Jestli B4 sport - kde není uchycení pro přední stabík - lehce se dodělá. Nebo B6 - kde je sice o kousek větší cena ale není to o tolik. RSku mám jako rodinného myzlíka, jezdí se s ní příležitostně ale rád se i svezu ostřeji. Nechci tam ale zase dávat podvozek za 15 tis a více. Jde mi o to aby to bylo tvrdé bud jako origo nebo o trochu více a aby to nějaký pátek vydrželo. Co by jste mi doporučily!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan1971 Vloženo 9. Duben 2012 Sdílet Vloženo 9. Duben 2012 Já bych šel do origo tlumiču:víš,že budou pasovat a taky vydrží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.i.r.a.s._ Vloženo 9. Duben 2012 Sdílet Vloženo 9. Duben 2012 Já bych šel do origo tlumiču:víš,že budou pasovat a taky vydrží. Tak když jsem právě vybíral tlumiče, tak jsem koukal jen po těch co jsou přímo na RS, jak s daným rokem, motorizací tak i se zatížením náprav. Takže pasovat by měli bez problémů. Jde mi právě o to, jestli koupit tzv. ORIGO, nebo si připlatit a mít o něco lepší, což myslím, že BILSTEIN jsou lepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan1971 Vloženo 9. Duben 2012 Sdílet Vloženo 9. Duben 2012 (editace) Je to na tobě,ale píšeš,že jezdíš příležitostně,záleží jestli se vyplatí-cena vs.najeté km,při každodením ježdění bych šel asi do bilsteinů.Každopádně mít stabilnější podvozek je vždy lepší Editováno: 9. Duben 2012, autor: milan1971 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek92 Vloženo 11. Duben 2012 Sdílet Vloženo 11. Duben 2012 Neni niekde na internete farebne oznacovanie pruzin ? Neviem to najst a momentalne by sa mi to moc zislo ak by niekto o niecom vedel by to sem dat ? Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adbai Vloženo 11. Duben 2012 Sdílet Vloženo 11. Duben 2012 předek 1JO411 105AJ fialová 4xžlutá zadek 1JO511 115AP 2xmodrá 3x stříbrná.jestli je potřebuješ -mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek92 Vloženo 11. Duben 2012 Sdílet Vloženo 11. Duben 2012 ja mam na zadnych 3x zelena 1x strieborna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.