C.a.s.h.68 Vloženo 31. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2009 Zdravím , prosím radu , koupil jsem si RS znak na přední masku Octavia II před Fl . Už jsem to lepil snad všim silikonem , sek. lepidlem a také už byla i vyzkoušena oboustranná páska . Ale nepodařilo se . Ta potvora tam prostě držet nebude . Nemáte s tím někdo zkušenosti ... Dík za rady . PS : Znak je z Octavia II facelift A jinak dobrého silvestra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpawnCZECH Vloženo 31. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2009 (editace) Asi ti to nepomůže, ale na originální masce je znak UZ-přivařen. Obávám se, že jinak to tam držet nebude. Editováno: 1. leden 2010, autor: Cjoctavian citacia predchadzajuceho prispevku - porusenie pravidiel fora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 31. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2009 chce to oboustranku kvalitní (3M ...atd.) mám to lepený nějakou zelenou pěnovou (1mm tloušťka), bohužel nevím výrobce a drží to už skoro rok SpawnCZECH: ano, pomůže to i jinak než origo připevnění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 31. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2009 Myslím,že chemopren to přilepí tak,že až ho budeš chtít sundat budeš muset koupit nové,žebrování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpawnCZECH Vloženo 1. leden 2010 Sdílet Vloženo 1. leden 2010 Ale nikdy jako originál krozo: A zatím si stojím, protože jsem se podílel na vývoji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 1. leden 2010 Sdílet Vloženo 1. leden 2010 prilep to lepidlom na skla... vlastna skusenost na aute to drzalo 2 roky dokedy mi to nejaky kreten neodjebal.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
C.a.s.h.68 Vloženo 1. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 1. leden 2010 Dík chlapi za radu , zkusím a uvidím . Jestli to nebude držet , tak se na to vyseru a zajdu kupit komplet mřížku i se znakem. A bude to vyřešené . :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 1. leden 2010 Sdílet Vloženo 1. leden 2010 ak mas rs tak tam mas znak seriovo, ak rs nemas naco si tam chces dat znak? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
C.a.s.h.68 Vloženo 2. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 2. leden 2010 Jde jen o to , že se mi to šíleně libí. A zakázané to není , jinak by to neprodávali . Je mi to jedno , že budu vypadat jak kok.. Hlavně , že tam bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DRYVER Vloženo 3. leden 2010 Sdílet Vloženo 3. leden 2010 Jak uz nekdo psal - prilep to lepidlem na autoskla a uz to nesundas!!! Jeste je dobre pred lepenim stycne plochy naprimerovat (takova cerna vodicka, ktera udela podklad pro lepidlo za cca 15 minut. ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 17. leden 2010 Sdílet Vloženo 17. leden 2010 dobrá rada nad zlato, ale já vám jí dám zdarma. Milotec prodává takový černý lepidlo na ty jejich plastový doplňky, jako jsou spojlery apod.. Ten znak nebo cokoliv jinýho se s tím pořádně namaže a přilepí se to k mřížce. Ta vrstva se musí udělat opravdu hodně tlustá, aby se to do té mřížky zamáčklo co nejvíc. Já to měl skoro 4 roky a za tu dobu to neupadlo ani to nikdo neurval. Zkoušel jsem, jak to drží a ani když jsem za to vzal hodně velkou silou, tak se to ani nehlo. A navíc jsem měl na mřížce ty nerezový polepy, který jsou leštěný, takže byl předpoklad, že se jich to moc nechytne. Chytlo, protože to lepilo slouží právě k přilepení těch plíšků k masce. Ale bacha, požádně odmastit a matlat opatrně jen tam, kde to chcete mít !!! Je to hroznej sajrajt, kterej se chytne a nepustí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 21. leden 2010 Sdílet Vloženo 21. leden 2010 Ja som ten znak prilepil tavnou pištoľou. Ale v mojom prípade tam ten znak patrí , akurát som prestaval predok na facelift a chcel som tam mať ten predface znak RS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 21. leden 2010 Sdílet Vloženo 21. leden 2010 nazdárek Diamant, máš tu někde fotky toho předku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikita1 Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 Znak by mal mať takú čiernu plastovú podložku,ktorú som poriadne odmastil,taktiež aj miesto na maske kam ide a prilepil s Loctite 401 a drží to ako ďas.Prípadne miesto styku môžeš jemne zdrsniť potom už len zo znaku odstraniť fóliu na samolepke a priložiť na podložku.Už po krátkej chvíli som ho nedokázal utrhnúť,takže pozor aby si to mal presne zamerané. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 23. leden 2010 Sdílet Vloženo 23. leden 2010 lepidla Loctite jsou vynikající, ale ta styčná plocha mezi znakem RS a mřížkou je strašně malá a lepidlo dělá jen tenoučkou vrstvu. Proto je opravdu jistější použít něco, co udělá vrstvu silnou a mřížka se do toho "zaboří". U kontaktních lepidel typu Loctite bych měl třeba strach na vapce, která by to mohla utrhnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 25. leden 2010 Sdílet Vloženo 25. leden 2010 nazdárek Diamant, máš tu někde fotky toho předku ? Niekam som ju dával a le nechce sa mi hľadať! Lepšie foto bohužiaľ ešte nemám. Nebolo času. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 no to vypadá moc pěkně. Ale levný to asi taky nebylo, co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 10. Červen 2010 Sdílet Vloženo 10. Červen 2010 To si teda píš, že nebolo. Ale najhoršie boli tie dodatočné starosti s neustálym dokupovaním chýbajúcich dielov. Už by som sa na to znovu nedal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpawnCZECH Vloženo 16. Červen 2010 Sdílet Vloženo 16. Červen 2010 (editace) Zdravím všechny, tohle téma mi vnuklo nápad, který jsem realizoval. Žebra mřížky chladiče jsem provrtal, aby se dvousložkové lepidlo dostalo i dozadu a nebylo jen na stykových plochách mezi mřížkou a znakem. Pak jsem nalepil znak Scout. Po vytvrdnutí lepidla jsem jel se strachem do myčky, ale v pohodě. DRŽÍ!! Editováno: 16. Červen 2010, autor: SpawnCZECH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sumeragi Subaru Vloženo 16. Červen 2010 Sdílet Vloženo 16. Červen 2010 tak já použil koupelnový tmel.. také jsem měl strach ale drží to jako přibité Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O II RS Vloženo 4. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2010 jen mezi nama ja bych si to tam dal aji kdyby to bylo zakazany.... prilepil sem to normalne vterinakem.... a drzi mi to uz rok a pul i do mycky s tim jezdim.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boriso11 Vloženo 4. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2011 Ahojte... ja zhanam uz asi mesiac predni RS znak na OCtaviu či fabiu I.... a nemozem nic zohnat... (najlepsie zo slov. stranok.) alebo z CZ ale s fajn postovným... Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 4. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2011 http://www.amd-autodily.cz/nezarazeno/znak-rs.html http://www.obautodily.cz/skoda_octavia_01_predni_napis_rs_original-octnap003 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 4. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2011 já to mam na masce normálně přilepeny sanitárním průhlednym silikonem..nevím proč ti to tam nedrželo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psisko Vloženo 4. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2011 ja som to lepil lepidlom UNIVERSUM a drzi v pohode a aj v umyvacke som s tym uz bol staci dobre odmastit obe plochy a musi drza pripadne trosku prasku tam dat co sa da k tomu lepidlu dokupit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.