italik Vloženo 31. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2009 prosim vas porad me laka vymenit o1 tdi 03 66kw za o2 tdi. s o1 jsem naprosto spokojen. na dvojkovou tak 3 roky starou bych musel tak 150000 doplatit. je mezi temito vozy takovej rozdil aby tech 150000tis.za to stalo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 31. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2009 http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=71029 Tady je téma o srovnání OI a OII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 31. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2009 nevim ale jestli si spokojenej a auto nezlobí moc bych se ho nevzdával já tu svojí mam teprve necelej rok a hodlám jí mít hodně hodně dlouho sem s ní max spokojenej a dvojková nikdy nebude mít spotřebu co ta Tvoje Samosřejmně komfort a podvozek se srovnat nedá je to o generaci lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 31. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2009 Taky záleží v jakym stavu to auto bude, takhle o svym autě víš všechno co si kdy menil.. a u toho novýho budeš třeba vrážet jeste další prachy za opravy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 3. leden 2010 Sdílet Vloženo 3. leden 2010 (editace) Pokud svoje auto dobre znas a nema technicke problemy a jsi spokojeny se stavajici vybavaou tak bych pockal.. osobne bych dneska pouvazoval spise o nove Tour v TDi ktera je za opravdu zajimave penize a novy je preci jen novy.. Editováno: 3. leden 2010, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
italik Vloženo 3. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2010 (editace) o1 mam v plne vybave elegance jak uz jsem psal plna spokojenost spotreba 4.6l. motor alh jede super, ale km pribejvaj blizi se 200 000km a mam obavy aby ta spokojenost zustala. na novou tour v tdi uz jsem taky koukal,ale kupovat stejny auto do toho se mi uz nechce. ze novy je novy to je pravda mel jsem v zivote novy 2, ale nova octa 2 je moc draha . Editováno: 3. leden 2010, autor: italik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rsrsrs Vloženo 3. leden 2010 Sdílet Vloženo 3. leden 2010 italik tych 200 000km u tvojho motoru by som sa vobec nebal ak motor ma pravidelne vymeny oleja a filtrov + servis rozvody... tak nevidim problem otocit s tymto motorom este 3x tolko km ako mas teraz a to vobec neprehanam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bolek Vloženo 3. leden 2010 Sdílet Vloženo 3. leden 2010 Sedni do O2 a pak uvažuj. K Tour-ce se nevracej,podvozek je nesrovnatelný s O2. Před domem mi stojí O2 77kW s DSG,kterou mám na zkoušku a bez přehánění jsou jízdní vlastnosti úplně někde jinde. Mám s čím srovnávat, doma mi stojí jak O1 TDI s chipem na 106kW, tak Fabia TDI 74KW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitttpower Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 Ja byt tebou tak jsi ji ještě necham,200 tis.km na diesel neni vubec hodně,navic viš co maš,počkal bych pokud nechceš novou octavku 2 ještě tak 2 roky a pak bych koupil nějakou hodně slušnou ojetinu,nove auto bych nekupoval,hodně špatna investice,koupil bych tak 2-3 roky stare a myslim jsi že by to mělo byt v pohodě . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kobra Vloženo 6. leden 2010 Sdílet Vloženo 6. leden 2010 Já jsem byl úplně ve stejné situaci.Mám OI 66kW se kterou jsem maximálně spokojen ( hlavně s motorem ).Koukal jsem po nové O ,ale v úvahu z hlediska ceny přicházela jen Prima.Když jsem koukal na ubohou výbavu,která v tom ale je, objednal jsem nakonec vybavenou Tour Trumf. Ve srovnatelné výbavě ušetřím nějakých 150 000,- a to by ta nová musela být zlatá,aby to vyvážila.V zásadě jsem spokojen i s podvozkem staré a to má novej Tour i nějaký vylepšení.Najezdím ročně nějakých 20 000km,tak jsem usoudil,že nová - stará bude lepší .( Jsem ale úplně normální řidič- nemaluju rychlý pruhy,nejezdím jak blázen,nedávám světýlka na ventilky,...... jsem už starší člověk a že to není nejnovější model mne už nebere ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
italik Vloženo 8. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2010 ted jsem vservisu menil zhav. svicky a taky se ptal na o2. bylo mi receno ze si mam nechat tu svou jednickovou. asi to tak dopadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 8. leden 2010 Sdílet Vloženo 8. leden 2010 mne to taky rikali kluci ve Skode, kdyz jsem tam byl v lete delat geometrii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
italik Vloženo 10. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2010 ja zatim posloucham rozum a chci si nechat svou o1, ale kdyz pak vidim cernou o2 v kombiku , tak se ve mne splasej hormony,protoze je to pro mne nejkrasnejsi auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bolek Vloženo 10. leden 2010 Sdílet Vloženo 10. leden 2010 Podobný problém na rozdíl od Tebe mám vyřešený. O1 zůstává v domě a místo Fabie, kterou vlastní žena nastupuje O2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
italik Vloženo 22. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2010 vetsina mi radi nechat si o1, ale libi se mi o2 na serveru kupskodu a to 4x4. chtel bych se zeptat jestli jde pres vag u o2 zjistit stav km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladinek90 Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 na kupskodu nic nekupuj..už se tady myslím jednou objevili informace,že to jsou šm..di Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitttpower Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 Kupskodu-škoda cokoliv od nich koupit,většina aut tahanych s německa s nejistou servisni historii a hlavně se stočenyma km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnxx Vloženo 24. leden 2010 Sdílet Vloženo 24. leden 2010 Slysel jsem od mechanika, ze O2 ma nejak na prd predni napravy, rikal ze tam odchazeji dily docela brzo, ale nevim presne co, to bych kecal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 24. leden 2010 Sdílet Vloženo 24. leden 2010 odcházejí přední ložiska, celkem bolest OII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
italik Vloženo 20. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2010 tak po 9 mesicich obnovuju tohle tema. Zatim jsem si nechal O1 ale touha po zmene je tu zas. zejtra se jedu podivat na O2 4x4 v cerne barve. Ctyrkolka je muj sen. Jezdim denne pres sumavu. Porad si rikam vykasli se na to , ale neda mi to a to jsem menil minulej mesic na O1 rozvody brzdy naplne atd. Mozna uz bude prodana a dam se zase do klidu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
italik Vloženo 24. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2010 tak vcera jsem se stal majitelem O2 4x4 tdi. jak uz jsem psal s O1 plna spokojenost ale ta O2 je uz uplne o necem jinem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirina5 Vloženo 24. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2010 Tak to Ti gratulujuuuuu!! Já mám O1 měsíc a teď, když čtu, že máš 02 mě úplně příjemně mrazí. Zkrátka je to fajn pocit mít "nové" autíčko. Ať Ti slouží a hlavně, ať je bez problémů. Doufám, že doplníš fotky a další info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
italik Vloženo 24. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2010 tohle je ona ma 4x4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirina5 Vloženo 24. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2010 Krááása krááása, dej víc fotek, interier atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
italik Vloženo 25. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 25. Říjen 2010 Tak uz to mam i na cislech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.