Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

prosim vas porad me laka vymenit o1 tdi 03 66kw za o2 tdi. s o1 jsem naprosto spokojen. na dvojkovou tak 3 roky starou bych musel tak 150000 doplatit. je mezi temito vozy takovej rozdil aby tech 150000tis.za to stalo?

Vloženo

nevim ale jestli si spokojenej a auto nezlobí moc bych se ho nevzdával já tu svojí mam teprve necelej rok a hodlám jí mít hodně hodně dlouho sem s ní max spokojenej a dvojková nikdy nebude mít spotřebu co ta Tvoje Samosřejmně komfort a podvozek se srovnat nedá je to o generaci lepší

Vloženo (editace)

Pokud svoje auto dobre znas a nema technicke problemy a jsi spokojeny se stavajici vybavaou tak bych pockal.. osobne bych dneska pouvazoval spise o nove Tour v TDi ktera je za opravdu zajimave penize a novy je preci jen novy..

Editováno: , autor: JasteR
Vloženo (editace)

o1 mam v plne vybave elegance jak uz jsem psal plna spokojenost spotreba 4.6l. motor alh jede super, ale km pribejvaj blizi se 200 000km a mam obavy aby ta spokojenost zustala. na novou tour v tdi uz jsem taky koukal,ale kupovat stejny auto do toho se mi uz nechce. ze novy je novy to je pravda mel jsem v zivote novy 2, ale nova octa 2 je moc draha .

Editováno: , autor: italik
Vloženo

italik

tych 200 000km u tvojho motoru by som sa vobec nebal ak motor ma pravidelne vymeny oleja a filtrov + servis rozvody... tak nevidim problem otocit s tymto motorom este 3x tolko km ako mas teraz a to vobec neprehanam... :palec2:

Vloženo

Sedni do O2 a pak uvažuj. K Tour-ce se nevracej,podvozek je nesrovnatelný s O2. Před domem mi stojí O2 77kW s DSG,kterou mám na zkoušku a bez přehánění jsou jízdní vlastnosti úplně někde jinde. Mám s čím srovnávat, doma mi stojí jak O1 TDI s chipem na 106kW, tak Fabia TDI 74KW.

Vloženo

Ja byt tebou tak jsi ji ještě necham,200 tis.km na diesel neni vubec hodně,navic viš co maš,počkal bych pokud nechceš novou octavku 2 ještě tak 2 roky a pak bych koupil nějakou hodně slušnou ojetinu,nove auto bych nekupoval,hodně špatna investice,koupil bych tak 2-3 roky stare a myslim jsi že by to mělo byt v pohodě :palec2:.

Vloženo

Já jsem byl úplně ve stejné situaci.Mám OI 66kW se kterou jsem maximálně spokojen ( hlavně s motorem ).Koukal jsem po nové O ,ale v úvahu z hlediska ceny přicházela jen Prima.Když jsem koukal na ubohou výbavu,která v tom ale je, objednal jsem nakonec vybavenou Tour Trumf. Ve srovnatelné výbavě ušetřím nějakých 150 000,- a to by ta nová musela být zlatá,aby to vyvážila.V zásadě jsem spokojen i s podvozkem staré a to má novej Tour i nějaký vylepšení.Najezdím ročně nějakých 20 000km,tak jsem usoudil,že nová - stará bude lepší :) .( Jsem ale úplně normální řidič- nemaluju rychlý pruhy,nejezdím jak blázen,nedávám světýlka na ventilky,...... jsem už starší člověk :feve: a že to není nejnovější model mne už nebere ;) )

Vloženo

ja zatim posloucham rozum a chci si nechat svou o1, ale kdyz pak vidim cernou o2 v kombiku , tak se ve mne splasej hormony,protoze je to pro mne nejkrasnejsi auto

• o 2 týdny později...
  • o 8 měsíců později...
Vloženo

tak po 9 mesicich obnovuju tohle tema. Zatim jsem si nechal O1 ale touha po zmene je tu zas. zejtra se jedu podivat na O2 4x4 v cerne barve. Ctyrkolka je muj sen. Jezdim denne pres sumavu. Porad si rikam vykasli se na to , ale neda mi to a to jsem menil minulej mesic na O1 rozvody brzdy naplne atd. ;) Mozna uz bude prodana a dam se zase do klidu :)

Vloženo

Tak to Ti gratulujuuuuu!! Já mám O1 měsíc a teď, když čtu, že máš 02 mě úplně příjemně mrazí. Zkrátka je to fajn pocit mít "nové" autíčko. Ať Ti slouží a hlavně, ať je bez problémů. Doufám, že doplníš fotky a další info. :palec2:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...