Host dhandars Vloženo 1. leden 2010 Sdílet Vloženo 1. leden 2010 Prosím o radu.Lze zaměnit pružiny z fabie 1,2 - 1,4 do mé fabky 1,9pd? Jestli technicky ano,,co jízdní vlastnosti?Nebude to problém? Vím,že motor je těžší než u 1,2,ale pochybuji,že by kvůli tomu dělali jiné pružiny,,nebo ne? diky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 1. leden 2010 Sdílet Vloženo 1. leden 2010 naopak pochybuju že ty pružiny z benzínu půjdou na diesela, jak jsi sám napsal je těžší a pro správný chod buddou ty péra jináč "dimenzovaný" ....nevím jestli všechny značky, ale třebas V-max co mám já dělá rozdíl mezi motorizacema 1.2...1.4...a samotná kapitola jsou TDi - myslím (a dal bych za to i ruku do ohně) že většina značek ty péra rozlišuje dle motorizace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host dhandars Vloženo 2. leden 2010 Sdílet Vloženo 2. leden 2010 máš asi pravdu,,,ty co mám já jsou od supersporu a jsou pro fabii 1,4tdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host dhandars Vloženo 2. leden 2010 Sdílet Vloženo 2. leden 2010 Tak jsem je tam nakonec dal a uvidíme... Jelikož mi včera praskla origo pružina,tak jsem rychle potřeboval nějakej nápad,,,,a jelikož jsem na skříni měl ty supersporty,tak jsem je tam dal(nakonec,vždy je mohu přehodit) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 2. leden 2010 Sdílet Vloženo 2. leden 2010 tak zrovna supersport jako jeden z mála u pružin vůbec neřeší motorizaci ani provedení karoserie...všechny pod jedním objednacím číslem http://www.x1.cz/component/page,shop.brows...emart/Itemid,1/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host dhandars Vloženo 3. leden 2010 Sdílet Vloženo 3. leden 2010 uff,to je dobře. (snad) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.