Publikováno Leden 1, 201015 r Prosím o radu.Lze zaměnit pružiny z fabie 1,2 - 1,4 do mé fabky 1,9pd? Jestli technicky ano,,co jízdní vlastnosti?Nebude to problém? Vím,že motor je těžší než u 1,2,ale pochybuji,že by kvůli tomu dělali jiné pružiny,,nebo ne? diky za radu
Leden 1, 201015 r naopak pochybuju že ty pružiny z benzínu půjdou na diesela, jak jsi sám napsal je těžší a pro správný chod buddou ty péra jináč "dimenzovaný" ....nevím jestli všechny značky, ale třebas V-max co mám já dělá rozdíl mezi motorizacema 1.2...1.4...a samotná kapitola jsou TDi - myslím (a dal bych za to i ruku do ohně) že většina značek ty péra rozlišuje dle motorizace
Leden 2, 201015 r Tak jsem je tam nakonec dal a uvidíme... Jelikož mi včera praskla origo pružina,tak jsem rychle potřeboval nějakej nápad,,,,a jelikož jsem na skříni měl ty supersporty,tak jsem je tam dal(nakonec,vždy je mohu přehodit)
Leden 2, 201015 r tak zrovna supersport jako jeden z mála u pružin vůbec neřeší motorizaci ani provedení karoserie...všechny pod jedním objednacím číslem http://www.x1.cz/component/page,shop.brows...emart/Itemid,1/
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.