alzbetka Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 alzbetka: tak to koukam si ten vrsek odriznul jo?do toho se mi nechtelo,takze sem vrsek jen sikovne zastrcil cartmanko: na svarovani nic neni, jde to krasne Taky bych to neřezal ale látka neni moc jemna třepí se tak jsem musel ,taky jsem z toho měl strach ale dopadlo to dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 ake su elektricke sponky? a cim svarujete? podle mne to nemuze jit krasne kdyz to odrezes abys to oddelil tak pak nemas co roztopit aby to drzelo. ne? mylim se? a cim to ocalounit? nejradeji bych mnel neco omyvatelneho. vsechno na tom vrsku tapeciru vidno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 (editace) takze popisu jak sem to delal ja, mozna se postup od ostatnich lisi ale drzi to a mam to zkolaudovane od kamose co se zivi svarovanim plastu Vezmes si prouzek, ktery je ze stejneho plastu jaky je pouzity na tapecko a pomoci male horkovzdusne pistole (primo urcena ke svarovani plastu) si nahrejes ten plast a prouzek a davas ho do te skvyry, az naneses dostatek plastu tak poradne zatlacis a vrsek necim pritlacis, aby tam nebyla mezera a pak by se to hybalo....no blbe se to popisuje,kdyztak se zeptej takhle vypada ta horkovzduska na svareni plastu stoji kolem 8tisic, jde to aji jinak, treba mikropajkou....ale pokud ji mate k dispozici tak proc to delat jinak ze Editováno: 5. Březen 2008, autor: s-talker Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 svařování, krásně? Já vloni v září nebo říjnu čalounil s Lewisem v jeho ibě středy tapeců. sváry jsem odvrtal, vycvakli jsme středa a čalounili. Lepili jsme chemoprenem. Byl to jeden z těch opravdu teplých slunečných dnů. Pracovali jsme proto venku na sluníčku. Nikomu nemusím říkat co se asi dělo. Čuchat celej den odpařující se lepidlo a pak svařovat plats pájkou. Hezky zacvakat díly k sobě a tavit plast a spojovat a foukat na to . No zmaštěný jsme byli oba dva a pohled na nás byl taky impozantní. Já jsem pro čalounění a svařování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 hehe tak po takomto popise je to asi skor ako ist si sadnut do hasis baru, akurat vysledkom by mali byt otapacene doardboardy. tak ke svarovacce plastu se nedostanu, ze jo. tak mi zustane mikropajka. ale tu svarovacku sem v akci videl. manik tu svaruje narazniky a vsechno. ale neni vubec ochotnej. jeste mne napadlo nepouzit chemopren ale teplem aktivovane lepidlo tak calouni kdyz dvaji kozenku. slyseli ste o tom? a co ta latka? napada Vas neco? kuze? kozenka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 bobik: tak jasne musis poradne vetrat, to je zaklad, nebo pouzivat rousku ktera ti nepropusti ty zapachy, je to dobra vec A to verim ze ste asi byli trosku mimo, mel si udelat foto Ty ale nevim co ten chemopren, taky sem ho pouzil a celkem se bojim, slysel sem ne jednou ze se to na slunku v rozpalenem aute odlepuje....no kdyztak priste dam zase nehorlave lepidlo z Dexonu cartmanko: jestli chces neco svarit stav se, zaridim to a latku? dej co chces, ja mam kozenku a nestezuju si Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 dělali jsme to venku na slunku Používám chemopren Extreme a žádnej strach, spousta lidí s ním má zkušenosti právě s čalouněním interieru a na stránkách chemoprenu je o tom i povídání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 teda nevsim sem si toho,sorry.....ale v tom pripade by to melo byt celkem vpohode, jenze kdyz vitr nefouka tak to je horsi klidne se zeptej manola, rikal mi taky spatne zkusenosti, ale snad nam to vydrzi, prece jenom takova pixla neni zadarmo tak to snad necemu odola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 někdo má takový zkušenosti a někdo zase jiný, co se dá dělat. Však se ukáže v létě, jestli mi to bude držet a nebo to opadá Já koupil extreme právě po zkušenostech lidí. Mezi klasickým chemoprenem a chemoprenem extreme je rozdíl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 to lepidlo aktivovane teplem je nejake drahe? kdyz jsem koukal kto cim lepi tak ti co delaji profi doorboardy tak lepi tim lepidlem. funguje to tak, ze nastrikaji lepidlo na celou plochu a ono nelepi. pak nahrejou latku v jednom rohu a lepidlo se teplem aktivuje a zacne lepit tak ho pritisnou a pekne jak se ochladi tak zaschne a takto jedou postupne a natahujou latku nebo kozenku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 Když bych rozřezal tapecy dvěří,šli by dát nějak dohromady,krom svaření?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 Když bych rozřezal tapecy dvěří,šli by dát nějak dohromady,krom svaření?? bohuzel, jenom vrsek by sel,ale zbytek ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 bohuzel, jenom vrsek by sel,ale zbytek ne ja bych chtěl vyměnit tapec ve dveřích za černo-modrý,aby mi to ladilo s potahama a nemám svářečku,tak jestli není nějaký fígl,jak to tam dát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 jak uz sem psal, neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 obyč pájka, horkovzduška Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 obyč pájka, horkovzduška Standys pise jestli se to da dat dohromady "krom svareni" - nepta se cim se to da svarovat Na to je jen jedna odpoved, krom svareni to proste nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 píše, že nemá svářečku, je tedy zřejmé, že možnost použití pájky ho nenapadla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 Děkuji za ochotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 píše, že nemá svářečku, je tedy zřejmé, že možnost použití pájky ho nenapadla v tom pripade Standisi good luck, bral jsem krom svareni, jakoze nema vubec v planu neco sam svarovat a chce se tomu vyhnout jinou cestou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 v tom pripade Standisi good luck, bral jsem krom svareni, jakoze nema vubec v planu neco sam svarovat a chce se tomu vyhnout jinou cestou to jsem původně v plánu měl,ale koukám,že se tomu sváření nelze vyhnout.Snad na něco přijdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 ja by som to tiež rád ale neni to elektrika a v tom verím tomu že by som bol netrpezlivý a ako plastolama by som to zvoral...:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.