Hensel Vloženo 29. Duben 2006 Sdílet Vloženo 29. Duben 2006 Ahoj všichni tak jsem po velkém trápení maminky na světě ...narodil jsem se dnes 29.4. v 5:32 měřím 53 cm a vážím 4120g....na sál maminku odvezli včera v 16:00 a tak dlouho jsem jí trápil....tatík byl samosebou celou dobu u nás a užil si svoje také ..... dneska se ožeru jako prase a pokud bude vše OK tak se o tu radost podělím příští týden v Mimoni ....poprvé, když jsem ho uviděl tak jsem hned začal brečet a mám slzy i teď v očích... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 29. Duben 2006 Sdílet Vloženo 29. Duben 2006 Obrovská GRATULACE. a ať se má k světu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 29. Duben 2006 Sdílet Vloženo 29. Duben 2006 (editace) Gratuluji a ať jsou hlavně zdraví. Pozdravuj maminu A co říká mladej na vodnici? Editováno: 29. Duben 2006, autor: Palo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 29. Duben 2006 Sdílet Vloženo 29. Duben 2006 Tak Jeníku velikánská gratulace i ode mě a ať se daří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 29. Duben 2006 Sdílet Vloženo 29. Duben 2006 Honzo, obrovská gratulace a ať celý život dělá radost tobě i mamině Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 29. Duben 2006 Sdílet Vloženo 29. Duben 2006 Honzo, obrovská gratulace a ať celý život dělá radost tobě i mamině Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 29. Duben 2006 Sdílet Vloženo 29. Duben 2006 JÁ A COSBY SE TAKY PŘIPOJUJEM S VELIKANÁNSKOU GRATULACÍ A PŘEJEME ABY VÁM DĚLAL V ŽIVOTĚ JEN A JEN RADOST TOŽ DÁME ABY BYL ZDRAVÝ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 29. Duben 2006 Sdílet Vloženo 29. Duben 2006 Blahopřání a hodně zdraví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 29. Duben 2006 Sdílet Vloženo 29. Duben 2006 Obrovskááá GRATULACE Honzííííííí !!! Kluk jako buk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 29. Duben 2006 Sdílet Vloženo 29. Duben 2006 taky se pripojuji ke gratulantum mamina at se da brzo do pohody, mimco at Vas moc nezlobi a ty tatko se o oba poradne starej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivana Vloženo 29. Duben 2006 Sdílet Vloženo 29. Duben 2006 Honzíku hurááááááááááááá už si taťka Tak velikánskou gratulaci za rodinku Molláčků přejeme Vám třem hooooodně zdravíčka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 29. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2006 všwm Vám moc děkuju ještěteda nepiju, ale dám si a za týden i v Mimoni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 29. Duben 2006 Sdílet Vloženo 29. Duben 2006 GRATULACE Vse nej nej nej a hlavne zdravicko !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 29. Duben 2006 Sdílet Vloženo 29. Duben 2006 Tak asmozrejme i ja musim pogratulovat . A jak rikaji ostatni. Hlavne at,jsou oba zdravi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 29. Duben 2006 Sdílet Vloženo 29. Duben 2006 Taky gratuluji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 29. Duben 2006 Sdílet Vloženo 29. Duben 2006 Honzíku, velká gratulace! Ten je docela velkej, to věřím, že musel maminu potrápit. Vítej mezi fotříky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 29. Duben 2006 Sdílet Vloženo 29. Duben 2006 Jendo mooooooooooooc ti GRATULUJI a ať roste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CANNON Vloženo 29. Duben 2006 Sdílet Vloženo 29. Duben 2006 (editace) Taky gratulace ode mě Maxa jr Editováno: 29. Duben 2006, autor: CANNON Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 29. Duben 2006 Sdílet Vloženo 29. Duben 2006 hansi od nas samozrejme obrovska gratulace...neco pro vas budeme se zuzkou mit tak se tes na sraz skodahome :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chjetjov Vloženo 29. Duben 2006 Sdílet Vloženo 29. Duben 2006 (editace) ode me taky velika gratulace hlavne at je zdravej a moc nezlobi Editováno: 29. Duben 2006, autor: chjetjov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 29. Duben 2006 Sdílet Vloženo 29. Duben 2006 Ja tedy jeste jednou - MOC GRATULUJI, STRASNE VAM TO SLUSI! I JA MEL SLZY KDYZ JSEM JI POPRVE UVIDEL A PAK DRZEL!!! HLAVNE TO NEJDULEZITEJSI! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zbyněk Vloženo 30. Duben 2006 Sdílet Vloženo 30. Duben 2006 Honzíí už jsem ti to říkal...Velká gratulace.....Je to nádhernej klučina a v mimoni ho zapijem ať je zdravej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luban Vloženo 30. Duben 2006 Sdílet Vloženo 30. Duben 2006 Takze taky veeliiikaanska gratulace ode me a od Peti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 1. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2006 děkuji děkuji už byla první vlna zapíjení ufff to teda bylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 1. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.