jakataka Vloženo 10. leden 2010 Sdílet Vloženo 10. leden 2010 (editace) Ahoj, máte někdo zkušenost s problémem stahovačky okna. Včera jsem si jen tak ťuknul o ovladač okna a najednou mi okno přestalo fungovat. Zůstalo dole a když zmáčknu čudlík, tak jen slyším jak se tam motají nějaká ocelová lanka. Předpokládám, že přístup k tomu bude na prd, protože přes to bude nanejtovanej ten plech ve dveřích a já se k tomu nedostanu. Už jste někdo něco podobnýho řešil? Musí se měnit celá stahovačka, nebo tam mohlo odejít jen něco menšího? Auto je už po záruce a jedná se o PP dveře. Jedná se o O2. Editováno: 10. leden 2010, autor: jakataka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakataka Vloženo 13. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 13. leden 2010 Takže díky za pomoc a za rady. Poradil jsem si sám o už to je opravený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 Jestli to nebude tím, že to asi ještě nikdo neřešil..asi ti sem každý nebude hned psát, že s tím zkušenosti nemá.. Ty ses taky rozepsal, co tomu bylo, když už remcáš na druhé, že nikdo neporadí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakataka Vloženo 14. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2010 Jestli to nebude tím, že to asi ještě nikdo neřešil..asi ti sem každý nebude hned psát, že s tím zkušenosti nemá.. Ty ses taky rozepsal, co tomu bylo, když už remcáš na druhé, že nikdo neporadí máš pravdu, sorry. Byla to klasika jako u O1. Zamotaný lanka. Jenže tady nepraskla žádná kostička, ale vyrval se uprostřed stahovačky takovej plastovej trojúhelník. No a to byl původ všeho. Uvolnila se lanka, zamotala se a nezbylo nic jinýho, než to celý vyměnit. Je to škoda, protože já si taky myslel, že u O2 se tohle dořešilo a už se to nebude stávat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grabcak Vloženo 29. leden 2010 Sdílet Vloženo 29. leden 2010 máš pravdu, sorry. Byla to klasika jako u O1. Zamotaný lanka. Jenže tady nepraskla žádná kostička, ale vyrval se uprostřed stahovačky takovej plastovej trojúhelník. No a to byl původ všeho. Uvolnila se lanka, zamotala se a nezbylo nic jinýho, než to celý vyměnit. Je to škoda, protože já si taky myslel, že u O2 se tohle dořešilo a už se to nebude stávat. Ahoj a můžu se optat zase já??? Mám O2 a pravý zadní okno jde spustit zcela bez problémů dolů,ale když jedu nahoru jde to hodně ztuha a je slyšet, jako by motorek jel z posledních sil, jak píšu, dolu ok, ale nahoru problém. Jakoby tam byla nějaká překážka, nevíte někdo co by s tím mohlo být??? Díky za vše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DRYVER Vloženo 30. leden 2010 Sdílet Vloženo 30. leden 2010 Proc vseci v zime stahujte okynka? Je to primrzly, tak se neni cemu divit ze to praskne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakataka Vloženo 10. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 Ahoj, už to tady někde na foru někdo psal. Problém byl v špatném promázání vodících lišt okna. Ten někdo tam popisoval, jak po sundání papecu musel vydloubnout gumové krytky otvorů pod nýtované plechy a nastříkal tam olej. Jestli to neuděláš, předpokládám, že můžeš očekávat podobný problém, jako se stal mně. Moje okénko taky vrzalo a šlo hůře. Já tomu nevěnoval takovou pozornost. Já vůl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakataka Vloženo 10. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 Proc vseci v zime stahujte okynka? Je to primrzly, tak se neni cemu divit ze to praskne... No tak já nevim, asi jsem si myslel, že u takovýho auta nebude problém s otevíráním okna. Hlavně, když už ta možnost je, no tak jí využívám. Když si sednu do auta tak taky nastartuju motor a jedu. Je ale fakt, že bych ho mohl tlačit. Aby se mu něco nestalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DRYVER Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 Kdyz je bocni okno primrzle po celem obvode ke gumovem tesneni a vy date prikaz motorku aby se okno spustilo, tak motorek nema slitovani a proste plni rozkaz a na nejake zamrzle okno se vam vykvakvakne. Pri manulnim stahovani by se to nestalo, protoze nikdo nebude prekonavat takovy odpor ve stahovacce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake 1 Vloženo 10. Červen 2010 Sdílet Vloženo 10. Červen 2010 Zdravím všechny,mám problém- už jsem vyměnil na své oct.1 všechny stah.mimo předních lev. dveří do kterých jsem se pustil dnes s rutinou znalce a ejhle,stahovačka nová, sice z auto kelly ale vypadá normálně.Tak sem jí namontoval bez okna jezdí dobře ale jakmile namontuju okno v půli mele z posledních sil,někdy sotva dojede nahoru a vypne a hned letí dolu,jindy vypne v půlce okna a zas hurá dolu,a jde stále od polovičky okna nahoru ztuha.Nevíte co s tím. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bolek Vloženo 10. Červen 2010 Sdílet Vloženo 10. Červen 2010 Máš to špatně seřízené.Jinak jsi v sekci O2, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake 1 Vloženo 11. Červen 2010 Sdílet Vloženo 11. Červen 2010 Máš to špatně seřízené.Jinak jsi v sekci O2, Díky moc,a jak se to vlastně seřizuje.Zatím dík sem tu poprvé - polepšim se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bolek Vloženo 11. Červen 2010 Sdílet Vloženo 11. Červen 2010 Napohodu stane se. Než začneš něco seřizovat, překontroluj vodítka, zda je nemáš přicpané nějakým sajrajtem. Já jsem při seřízování nejprve kartáčkem vše vyčistil. V horším případě pomůže mydlinová voda.Sklo je upnuté přes dvě svěrky od stahovačky (M6 matky). Ve spodní poloze decentně povol matky, zvedni do 3/4 tak aby jsi mohl matky zpět přitáhnout. Opakuj tak dlouho, až sklo ve vedení chodí. Tak jsem to dělal já a do dneška vše OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake 1 Vloženo 12. Červen 2010 Sdílet Vloženo 12. Červen 2010 Napohodu stane se. Než začneš něco seřizovat, překontroluj vodítka, zda je nemáš přicpané nějakým sajrajtem. Já jsem při seřízování nejprve kartáčkem vše vyčistil. V horším případě pomůže mydlinová voda.Sklo je upnuté přes dvě svěrky od stahovačky (M6 matky). Ve spodní poloze decentně povol matky, zvedni do 3/4 tak aby jsi mohl matky zpět přitáhnout. Opakuj tak dlouho, až sklo ve vedení chodí. Tak jsem to dělal já a do dneška vše OK. Díky,takhle podobně jsem to dělal u ostatních oken,až na ty vodítka - tam asi bude zakopanej pes,protože okno nebylo v provozu asi tak rok - hned jdu čistit .díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lokiu Vloženo 14. Červen 2010 Sdílet Vloženo 14. Červen 2010 Cim by ste doporucovali premazat tie vodiace listy okien? Teda nie olejom, kedze si nexcem zaspinit "koselu". Existuje na to nejaky origo pripravok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomino89 Vloženo 8. Květen 2016 Sdílet Vloženo 8. Květen 2016 (editace) Ahoj klubaci. koupil sem si OII před fl. Ale mám problém se stahováním okna u řidiče. po sundání tapecu, Jsem objevil toto a nevim co s tim dál dělat. to ozubene kolecko bylo spadle dolu. snad to z fotek jde poznat Zkousel jsem to dát do kupy, ale nevim jak tam ti lanka správně mají bejt, a nevim zda ješte někde nevyskocily. Bojim se, že když odvrtam ty nejty, tak se to vše rozpadne diky za případné rady Editováno: 8. Květen 2016, autor: Tomino89 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aquos Vloženo 6. Květen 2018 Sdílet Vloženo 6. Květen 2018 Nazdárek,potřebuji opravit zadní okna(stahovačky),musí se po odvrtaní nýtů stahovacky demontovat aj zámek dveří?Dikes za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.