kiky1410 Vloženo 13. Duben 2014 Sdílet Vloženo 13. Duben 2014 máte to niekto vyskušane aj na roomstri? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crazyduke Vloženo 17. Duben 2014 Sdílet Vloženo 17. Duben 2014 Má tu někdo na půjčení pružinky na vyzkoušení na roomstra??? Kladno a okolí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 17. Duben 2014 Sdílet Vloženo 17. Duben 2014 Zbytečné, na R to nefunguje ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crazyduke Vloženo 17. Duben 2014 Sdílet Vloženo 17. Duben 2014 Nějak to musím vymyslet, viděl jsem mnohem větší těžší dveře "svislé" a nějak to udělali, fungovalo jim to nějak.... A původně to zvedal majitel růčo..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 17. Duben 2014 Sdílet Vloženo 17. Duben 2014 Přesně jsi to popsal, jsem zvědav jak ty dveře přes tu úvrať dostaneš, já teda jen růčo........... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crazyduke Vloženo 17. Duben 2014 Sdílet Vloženo 17. Duben 2014 (editace) musí tam být pružina, ale vejš k pantům!!!! Editováno: 17. Duben 2014, autor: crazyduke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 18. Duben 2014 Sdílet Vloženo 18. Duben 2014 Hlavně tam musí být silnější pružina, než u FII, ale už i tam ty pružiny nedělají dobře pantům a pak to časem dávají lidi pryč, protože jim to zkřiví dveře, které jdou po čase blbě zavírat a nebo dřou o hranu nárazníku... Osobně bych na takové pokusy rychle zapomněl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crazyduke Vloženo 18. Duben 2014 Sdílet Vloženo 18. Duben 2014 ne ne na tlumiče žádné pružiny... mám jiný nápad aby se nekřivily dveře... Jen to bude asi chvilku trvat.... ale do léta času dost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 18. Duben 2014 Sdílet Vloženo 18. Duben 2014 Hele nic moc velkýho náročnýho nevymejšlej...co kdybych to chtěl pak taky(zase peníze a práce) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crazyduke Vloženo 19. Duben 2014 Sdílet Vloženo 19. Duben 2014 Mám v plánu sehnat jiné tlumiče a pomoci jim pružinou, ale ne na tlumiči.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 19. Duben 2014 Sdílet Vloženo 19. Duben 2014 Já kdysi vymýšlel na FII to udělat jak to má superb II u elektrického otevírání a zavírání kufru - jsou tam elektrické vzpěry kde se to dá dálkově otevírat a zase tlačítkem na kufru zavřít.. Ale ještě jsem se k tomu nedostal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 19. Duben 2014 Sdílet Vloženo 19. Duben 2014 Lenivci 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 21. Duben 2014 Sdílet Vloženo 21. Duben 2014 Tiez som minule nasiel na bazosi tie pruzinky, ale ked som to tu presiel, tak radsej som ostal pri rucnom otvarani -- Z mobilu 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crazyduke Vloženo 21. Duben 2014 Sdílet Vloženo 21. Duben 2014 Tak jsem to dnes zkoušel, a můj nápad není asi jednoduše realizovatelný, tak už jen poslední nápad, ale na to zase nebudou finance... Ale funguje na 100%.... viděno na USA autě.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 21. Duben 2014 Sdílet Vloženo 21. Duben 2014 Sluha? 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crazyduke Vloženo 21. Duben 2014 Sdílet Vloženo 21. Duben 2014 nee ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajos Vloženo 13. Září 2014 Sdílet Vloženo 13. Září 2014 2Thief1: Tlačítko je potřeba zmáčknout a chvíli držet, než se kufr otevře. Nejsem si jistej, ale myslím, že krátky FII to umí jen některý, ale ty máš Combi a Ambiente, tak by to měla umět standardně. Nebo se pletu? já bych si to taky rád dodělal, ale i když mám Combi tak mi odskok při přidržení prostředního tlačítka nejde, nedá se to doprogramovat, ve Vagu jsem se díval a v Komfortních funkcích to není ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stenlly Vloženo 13. Září 2014 Sdílet Vloženo 13. Září 2014 Hele já to mám take na své F II a zkušenost taková,že,než se ty pružiny ochodily,tak jsem musel hodně bouchat kufrem aby se zavřel.. Když se pak ty pružiny ochodily,tak zase prozměnu to neotevírá kufr na dálku a musel bych zase měnit plynove vzpěry.. Vypadá to hezky,ale naprosto zbytečně vyhozené peníze.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajos Vloženo 13. Září 2014 Sdílet Vloženo 13. Září 2014 díky za radu ze zkušenosti, nechám to tak jak to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
86petko86 Vloženo 29. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2015 Ahoj chcel by som si kúpiť tie pružiny na otváranie kufra fabia 2 combi keď môžem poprosiť link že si to sám objednam alebo niekomu zaplatím to je jedno A funguje to na fabiu II ?Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 1. leden 2016 Sdílet Vloženo 1. leden 2016 Funguje, zvazoval som, ale za skrivenie dveri a znicenie pantov mi to nestoji... -- Z mobilu 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 3. leden 2016 Sdílet Vloženo 3. leden 2016 Ja by som radšej chcel automatiku na zatváranie kufra. Ale s tým si asi musím počkať na to, kým budem mať Superba... :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crazyduke Vloženo 3. leden 2016 Sdílet Vloženo 3. leden 2016 No myslím si že toto je ta lepší varianta, je vidět že to zavírá bez většího zabouchnutí... A jde to i na mnohem větší dveře i když jsou dlouhé a rovné, tak to by šlo i na roomstera : Tak už to jen sehnat... 2x píst a 2x ten odskok... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 4. leden 2016 Sdílet Vloženo 4. leden 2016 90 dolárov? to už radšej toho sluhu i keď nápad je to dobrý 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MontyFR Vloženo 15. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2023 V 3. 1. 2016 na 19:16, crazyduke napsal: No myslím si že toto je ta lepší varianta, je vidět že to zavírá bez většího zabouchnutí... A jde to i na mnohem větší dveře i když jsou dlouhé a rovné, tak to by šlo i na roomstera : Tak už to jen sehnat... 2x píst a 2x ten odskok... Ahoj kde se tahle sada dá sehnat za přijatelnou cenu? Zkoušel jsem červené pružiny, ale funguje to jen při vyšších teplotách a navíc mi to mírně odtahuje dveře kufru což nechci. Nechci taky riskovat zničení nebo natáhnutí pantů, proto hledám bezpečnější variantu. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.