Přejít na obsah

nelze nastartovat

Dice

Doporučené příspěvky

zravým všechny dnes se my stala nepříjemná věc jel jses na snowbord se svojí ocavií 1.6 55kw a po ujetí od startu asi dvaceti kilometrů spadly otáčky a octavia chcípla ale znovu jsem ji natočil a po dalších třech kilometrech trápení v malích otáčkách definitivně zhasla. po dotažení domů mi VAG vyplyvl chybu otevřená nebo malá kostra na vstřiku prvního válce stačil jsem akorát očistit kontakty, a nevím kde by to mohlo být akorát mně napadla možnost jestly to nemůže být spojeno s mým zásahem do svorkovnic vlevo pod palubní deskou. děkuji moc za radu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mno dodělável sem dálku na centrál a akorát sem to tam kostřil a z 30 jsem bral plusko, jiskru se eště neskoušel. ale palec byl pěkně oprskanej, když sem chybu smazal tak po skušení natočení už nic neukazuje ale jak to včera do jíždělo tak to bylo jako kdyby tam nešel benzín po prvním zhasnutí to pak ty tři kilometry jelo jen na malé otáčky.

Odkaz ke komentáři

teď jsem vyskoušel jiskru ta je dostatečně velkáa svíčky jsou mokré, při testu akčních členů přes vw tool my čerpadlo parádně chodí. skusím ten filtr, ale je mi divné že teť při startování to nemá ani snahu.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...