Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

chcel by som sa spytat ci sa da urobit dasi kluc na skoda fabia 1.4 16v lebo som mal kluc vyskakovaci aj s dialkovim na kluci ale stratil som ho a teraz uz mam len nahradny ale tan neni s dialkovim na kluci da sa nieco urobit aby som mal naspet vyskakovaci kluc s dialkovim?? dakujem

• o 3 týdny později...
Vloženo
:palec2: Teraz nam prezrad ktory kluc bol original???? vyskakovacka alebo obycajny kluc?????

Lebo taka kombinacia klucou k autu nie je. Bud su 2 kluce bez D.O. ALEBO 2 kluce vystrelovaky s D.O. :);)

Já mám také 2003 a jeden klíč vystřelovák 3 tlačítko a druhý obyčejný.

Vloženo (editace)

Tak to pochybuju, protože mám od jednoho chlápka z linky pouze D.O. a to fungl nový i ze štítkem. A co by asi dělal ze samotným vystřelovákem a zámky.

Editováno: , autor: Kubenec
Vloženo (editace)

Že to asi není v kompletu. Protože co by asi dělal s tím zbytkem? A co tato fotka, že by to kluci v koncernu dělaly jinak?

post-16481-1264708807_thumb.jpg

post-16481-1264709059_thumb.jpg

Vloženo (editace)

Prostě mám(e) pravdu a je to! Když kupuješ auto tak klíče v pytlíku nedostáváš... :D

Prostě takovéto varianty existovali, třeba je to nyní jinak... :D

Editováno: , autor: NNNTomas
Vloženo

no proste ako ja viem ja som ku svojmu auto uz od vyroby dostal jeden vystrelovak a jeden obycajny mozno ze ten kto sa tu stale hada ze to neje pravda tak asik nema fabiu ale octaviu a tam to uz mohli davat inac ale fabie to dostavali tak jak je to uz napisane

Vloženo

PROCHY já nevím proč se pořád hádáš. Asi se opravdu dříve dávali v sadě jeden vystřelovák a jeden klasický. Ano teď se dává sada dvou vystřelovacích od výroby, ale dřív to tak být nemuselo, jak tady několik lidí potvrdilo.

PS: Když můj strýc kupoval VW golfa IV v roce 2000, tak k tomu dostal jeden klíč se světýlkem, jeden bez světýlka a jedenu plastovou čepel na vyrobení kopie. Vím, že to nemá s dálkou nic společného, ale alespoň je vidět, že kolem toho roku koncern dával v sadě od výroby různé klíče.

Vloženo

Ano, k mému autu jsem dostal jeden dálkáš druhý obyč. Ber to jako fakt. Nemáš pravdu.

Pořád píšeš jen své domněnky...ty se jdi zeptat zda a jaké byli varianty, pokud nevěříš.

Vloženo (editace)

Kdo hledá ten najde. :palec2:

post-16481-1265029211_thumb.jpg

Dva totožné klíče s D.O. se dávali asi až po faceliftu. A hlavně si sám pořádně pročti návod, který si skenoval, protože máš ještě starší typ návodu než já. Ten můj je tištěn v roce 2003 a tam se rozdílné klíče dávali.

Vloženo (editace)

Říkáš správně, že to to fórum je o radách a pomoci členům a nečlenům fóra a Ti je zatím mystifikuješ blábolama.

Tak se nad sebou zamysli, zda můžeš radit.

Vloženo
NNNTOMAS:Ziadne domienky nepisem!!!!! Par novych aut uz som videl vzdy mali kluce rovnake!!!!!

;):)

JA nepotrebujem chodit k predajcovi a pytat sa ake kluce sa davaju k NOVEMU autu . Ja to na 100% viem.

Len TY +KUBENEC stale tvrdis ze to nie je tak!!!!!

To to forum je o radach a pomoci clenom a neclenom fora!!!!!!

P.S. Napis JASTEROVI on sady zamkou predava ci sa stretol ze v sade mal DVA rozdielne kluce- VYSTRELOVAK+OBYCAJNY KLUC!!!!

LINK: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=82405&hl=

POTOM SEM NAPIS ODPOVED.

Prochy už opravdu brzdi. Přečti kolik nás tu je co ti píšeme , že to tak není. Nyní ano. Dva stejné klíče máš pravdu, ale serie z dřívějších let spec 2003 to měly jeden vystřel, jeden normální.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...