branik5 Vloženo 12. leden 2010 Sdílet Vloženo 12. leden 2010 mam vyhrievane sedadla na skoda fabii ale mi nefunguju da sa to nejak opravit??albo da sa niekde kupit ta vyhrievaca vlozka sedadla?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 12. leden 2010 Sdílet Vloženo 12. leden 2010 ano da sa to opravit. treba analyzovat pricinu nefunkcnosti a tu odstranit. ano da sa kupit samostatna vyhrievacia decka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
branik5 Vloženo 12. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2010 a kde sa da kupit taka decka?? nemas nahodou nejaku stranku?? alebo cenu kolko to asi stoji? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 12. leden 2010 Sdílet Vloženo 12. leden 2010 Třeba Škoda auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 14. leden 2010 Sdílet Vloženo 14. leden 2010 bazar... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uhlikus Vloženo 14. leden 2010 Sdílet Vloženo 14. leden 2010 Zdravím, opravil jsem si nefunkční výhřev sedadla řidiče a po opětovném zapojení všech kabelů mi na palubce svítí kontrolka airbagu. Nemá s tím někdo zkušenost, kde je chyba. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
branik5 Vloženo 16. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2010 up Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 25. leden 2010 Sdílet Vloženo 25. leden 2010 Mal si zapnuté zapalovanie a nemal si pripojený airbag v sedačke, musíš vymazať chybu, resp pozrieť či ešte nepretrváva. Bez diagnostiky sa ďalej nepohneš Zdravím, opravil jsem si nefunkční výhřev sedadla řidiče a po opětovném zapojení všech kabelů mi na palubce svítí kontrolka airbagu. Nemá s tím někdo zkušenost, kde je chyba. Díky. No čo up-uješ? nenapísal si či máš poistky OK, či ti nefungujú obe alebo len jedna strana.... up Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
branik5 Vloženo 25. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2010 no vies co ono mi vunguje iba obcas ako sa mu zachce raz hreje a potom zase nie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 26. leden 2010 Sdílet Vloženo 26. leden 2010 no tak to asi poistky nebudu, rozober sedadlo a hladaj kde je preruseny drat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
branik5 Vloženo 26. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2010 hmm no dobre a nemoze to byt nahodou nejakym spinacom ktory zapina sedadlo iba ked tam sedim?? vies lebo auto bolo v servise tepovane no a sedadla boli cele mokre tepovali to dajaky magori co asi nevedeli ze to sedadlo ma aj ohrev no a nemohol by ten spinac byt zhrdzaveny? alebo nieco take? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil_Tim Vloženo 26. leden 2010 Sdílet Vloženo 26. leden 2010 nemam stim zkusenosti ale.... nejprve bych asi rozpojil auto od sedadel a zjistil kde je chyba jestli v ovladani v aute nebo sedacka vadna a pak rozebirej dal.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luther Vloženo 26. leden 2010 Sdílet Vloženo 26. leden 2010 to stejny delalo i me.....obcas hralo na zadech nekdy zas jen sedak a ruzny kombinace. Podle chematu (nekolikrat jsem ho tady zahlidnul) jsem premeril kabely od ovladce v palubce+odporovy drat v sedacce a vsechno se zdalo byt OK. Vyndal jsem RJ a prepajel kontakty+vycisteni vsech konektoru. Mozna jsem se trefil jen nahodou, ale uz cca 2 mesice normalne vyhriva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
branik5 Vloženo 26. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2010 no ako ja som to uz cele premeraval a od ovladaca to ide celkom ok ide prestne tak ako ma ale ak so meral uz dalej tak som tam prud nemal ale ked som si sadol na sedadlo tak raz o nabehlo a raz ne alebo ak som zatlacil rukov na stred sedadla viacej dozadu tak sa mi to sem tam zaplo no ako neviem ked to sedadlo ma ten spinac tak by som povedal ze to je ono no ale ak nie tak ako vy ste pisali ze ten drat uvidim ked budem mat viac casu tak to sedadlo rozoberem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luther Vloženo 26. leden 2010 Sdílet Vloženo 26. leden 2010 (editace) to nevim na 100proc jestli je tam spinac a hreje to az si sednes, ale me to hreje i kdyz tam nikdo nesedi. Ale skus se mrknout do sekce elektriky, tam urcite neco bude. Editováno: 26. leden 2010, autor: luther Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 26. leden 2010 Sdílet Vloženo 26. leden 2010 Spínač tam žádnej není sedadlo musí hřát i nezatížené máš už prosezenou sedačku a je poškozený ten element co hřeje sežeň si nový a nech ho od čalouníka zašít jinak sedadla s výhřevem se nesmí máčet riziko poškození pak nehřeje!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nosal Vloženo 26. leden 2010 Sdílet Vloženo 26. leden 2010 no ako ja som to uz cele premeraval a od ovladaca to ide celkom ok ide prestne tak ako ma ale ak so meral uz dalej tak som tam prud nemal ale ked som si sadol na sedadlo tak raz o nabehlo a raz ne alebo ak som zatlacil rukov na stred sedadla viacej dozadu tak sa mi to sem tam zaplo no ako neviem ked to sedadlo ma ten spinac tak by som povedal ze to je ono no ale ak nie tak ako vy ste pisali ze ten drat uvidim ked budem mat viac casu tak to sedadlo rozoberem V sekci Octavia najdeš dost návodů jak na to. Někde jsem to tam popisoval i já. Máš problém s roztrženým odporovým drátem ve výhřevu (na Octu to stojí asi 2 tis), stane se to tím, že na tu sedačku například klekneš, nebo se o ni opřeš rukou.... Odpojit, rozčalounit, najít poškozené místo (to ty už máš nalezené) - bývá to tam opálené, vzít pájku (slovensky spájkovačku - nebo jak se to řekne - 8 let jsem u vás studoval ) a pořádně proletovat. Na www.skodaoctavia.cz najdeš návod, jak sedadlo rozčalounit (myslím, že na Fabce to bude podobný) - všechno je to z Polska .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cheno Vloženo 5. Únor 2010 Sdílet Vloženo 5. Únor 2010 [ za dva litre si kupis sadu aj s riadiacou jdnotkou.. a je to cesky vyrobok http://www.htcarsystem.cz/files/pdf/moc_ce...car_10.2009.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kitt21 Vloženo 20. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2013 Ma niekto tu sadu namontovanu?Objasni niekto aky je rozdiel medzi touto sadou, presnejsie tu: http://www.htcar.cz/vyhrivani-sedadel-pro-skoda-fabia-i-pod-calouneni-2-sedadla/d-70618/ Ako je rieseny original, ide cez riadiacu jednotku auta, ale ma svoju vlastnu, ako toto vyhrievanie. O co clovek pride ak nema origo???Rozdiel oproti dorabanej sade? Chcem dorobit vyhrievanie, oplati sa tato neorigo, alebo origo? nejake info sem hodte.Miesto deciek Skoda by som tam chcel karbon decky a origo tlacitka. Slo by to s touto sadou ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 24. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2013 tady? jediná rada, kterou tu dostaneš je pořídit si originál v případě poklesu napětí umí BSG vypnout vyhřívaní sedadel, tady by to asi nefungovalo. Navýc tyhle "design" výměnné sady (karbon, stříbrné apod.) bývají kompatibilní jen s originálem, ne se samo domo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kitt21 Vloženo 24. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2013 Este mam otazku, origo vyhrievacie spinace su 5 polohove, 0,1,2,..5. Dvojpolohove nie su, je tak? Neorigo dorabky su vacsinou 2 polohove, tj. dva stupne vyhrevu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 26. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2013 jojo je to tak, pravděpodobně se tím pak inspirovali i ve škodovce F2 má už taky jen 2 polohy na topení. Je to jednoduší, zapínání jde přes relé, ne přes ŘJ => levnější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 2. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2014 nedavno sem si sadu vyhrevu od ht dodelal tak kdyby si potreboval poradit dej vedet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.