fredcrg Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 Zdravim, potreboval bych radu. Po odmrazeni auta na kterem byla 2mm vrstva ledu (snih jsem odmetl) me nekudy zateklo do auta (vlhkej koberecek u spolujezdce; asi setim ledem posunula ta plastova lista na ktere jsou trysky ostrikovacu), od te doby me nefunguje cd changer. Nesviti na nem zadne tlacitko, pokud se prepnu v radiu na changer tak na prvni pozici dostanu hlasku CD ERROR, na ostatnich pozicich je info EMPTY SLOT. Changer je plny: 6 CD. Auto jsem dal do vytopene garaze - mozna je to blbost, ale pokud to vyschne mozna to zacne fungovat??? Co myslite? Setkal se s tim uz nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 14. leden 2010 Sdílet Vloženo 14. leden 2010 jestli je to v záruce tak bych se s tím vůbec neřešil do servisu a nazdar A pokud ne bude to horší v první řadě to chce odstranit zatékání pro případné další neduhy a zadruhe zkonbtrolovat kam všede se voda dostala? případně zkontrolovat pojistku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 16. leden 2010 Sdílet Vloženo 16. leden 2010 Šup do servisu, niektoré FII majú zle vlepené čelné sklo a zateká dovnútra. V rámci záruky sa menia sklá, ak CD menič odišiel kvôli tomutu zatekaniu, vymenia ti aj ten Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 16. leden 2010 Sdílet Vloženo 16. leden 2010 Čte už měnič MP3 a nebo pořád ne? Myslim jako v normálním stavu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 16. leden 2010 Sdílet Vloženo 16. leden 2010 Myslím, že stále vie len audio CD... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fredcrg Vloženo 18. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2010 Dekuju vsem za tipy a postrehy. Jedna se o roomstera, v zaruce to uz neni. Ted jsem jezdil sluzebakem, takze jsem to neresil. R stal v garazi. Na ty pojistky se mrknu. Jenom zde uvedu jeden zajimavel postreh. Dostala se ke me informace od cloveka kterej pracoval na vyvoji R - s tou listou (plast na kterem jsou trysky ostrikovacu) byly problemy uz pri uvadeni na trh, ale nikdy se to na 100% nevyresilo, pac to drzi jenom na 2 plastovech sroubcich (pri zavreni kapoty se to pritlaci) --> proste konstrukcni chyba, no a ten led tomu hodne pomohl - proste se ta lista posunula. Jinak pokud jsem mel R venku za jakyhokoli deste at uz staticky nebo jsem jel, vzdy jsem byl suchu a teple Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fredcrg Vloženo 22. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2010 Tak jsem mel cas a podival jsem se na ten changer. Bohuzel do neho zateklo a dost kontaktu je spalenych na obou deskach. Myslim, ze to je neopravitelne .... nektery ty maly kondenzatory vypadaji taky ze jsou spaleny. Jedine snad nekde sehnat ty desky BTW: changer je panasonic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.