Přejít na obsah

Přestal fungovat klíč - možnosti


Mydlo.52

Doporučené příspěvky

Ahoj, kopuli jsme pře týdnem Rapida 2016 se 2 klíči. Jeden vypadá originál a druhý kopie, ale nejsem si jistý? Ten dle mě originální bez chromu fungoval normálně až dnes ráno jsem auto odemkl a od té doby už nejde odemknout ani zamknout…samozřejmě jsem šel pro novou baterii ale stále nic ani červená dioda vůbec nic… takže ovládání odešlo? Dá se sehnat starší originální klíč, překódovat a vyměnit planžetu? Mám i originální štítek ke klíči předpokládám, že to je k imobilizéru… nezabývá se někdo v okolí Ostravy touto problematikou? Chci jen originální klíč. Děkuji

IMG_3023.jpeg

IMG_3022.jpeg

IMG_3021.jpeg

IMG_3019.jpeg

IMG_3020.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 měsíce později...

A nejsou jen "odpárované"? Pokud jim došla šťáva... Zkusil bych znovu naučit dálku. Startování předpokládám funguje.

 

Jinak trvat na originálním klíči je nesmyl. Pokud by to mělo být úplně 100% košér, tak pouze klíč od VW a programování u autorizáku. Jen tak vznikne klíč, jehož ID je na VAG serverech spárováno s VIN konkrétního vozu. Což pokud už tam byl nějak doděláván klíč je stejně jedno. V imobilizéru bude jeho ID, které ODIS nepozná a u dealera bude při online operacích tak jako tak problém.

 

Pokud nezabere znovu-naučení, tak já osobně bych vzal Xhorse klíč, naprogramoval jej jako klíč pro Rapida 2016 (resp. 2017 také @Mirinko psal) a naučil ho do auta.
Výhoda je, že Xhorse univerzál lze kdykoliv přeprogramovat, klidně na úplně jiné auto. Popř. i na stejné, pokud by se něco posr...

Může být Kessy nebo nemusí... prostě co kdo chce...
 

2024-04-14 11.11.03.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...