Publikováno Leden 13, 201015 r Zdravim, potreboval bych radu. Po odmrazeni auta na kterem byla 2mm vrstva ledu (snih jsem odmetl) me nekudy zateklo do auta (vlhkej koberecek u spolujezdce; asi setim ledem posunula ta plastova lista na ktere jsou trysky ostrikovacu), od te doby me nefunguje cd changer. Nesviti na nem zadne tlacitko, pokud se prepnu v radiu na changer tak na prvni pozici dostanu hlasku CD ERROR, na ostatnich pozicich je info EMPTY SLOT. Changer je plny: 6 CD. Auto jsem dal do vytopene garaze - mozna je to blbost, ale pokud to vyschne mozna to zacne fungovat??? Co myslite? Setkal se s tim uz nekdo?
Leden 14, 201015 r jestli je to v záruce tak bych se s tím vůbec neřešil do servisu a nazdar A pokud ne bude to horší v první řadě to chce odstranit zatékání pro případné další neduhy a zadruhe zkonbtrolovat kam všede se voda dostala? případně zkontrolovat pojistku?
Leden 16, 201015 r Šup do servisu, niektoré FII majú zle vlepené čelné sklo a zateká dovnútra. V rámci záruky sa menia sklá, ak CD menič odišiel kvôli tomutu zatekaniu, vymenia ti aj ten
Leden 18, 201015 r Autor Dekuju vsem za tipy a postrehy. Jedna se o roomstera, v zaruce to uz neni. Ted jsem jezdil sluzebakem, takze jsem to neresil. R stal v garazi. Na ty pojistky se mrknu. Jenom zde uvedu jeden zajimavel postreh. Dostala se ke me informace od cloveka kterej pracoval na vyvoji R - s tou listou (plast na kterem jsou trysky ostrikovacu) byly problemy uz pri uvadeni na trh, ale nikdy se to na 100% nevyresilo, pac to drzi jenom na 2 plastovech sroubcich (pri zavreni kapoty se to pritlaci) --> proste konstrukcni chyba, no a ten led tomu hodne pomohl - proste se ta lista posunula. Jinak pokud jsem mel R venku za jakyhokoli deste at uz staticky nebo jsem jel, vzdy jsem byl suchu a teple
Leden 22, 201015 r Autor Tak jsem mel cas a podival jsem se na ten changer. Bohuzel do neho zateklo a dost kontaktu je spalenych na obou deskach. Myslim, ze to je neopravitelne .... nektery ty maly kondenzatory vypadaji taky ze jsou spaleny. Jedine snad nekde sehnat ty desky BTW: changer je panasonic
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.