Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravim, potreboval bych radu.

Po odmrazeni auta na kterem byla 2mm vrstva ledu (snih jsem odmetl) me nekudy zateklo do auta (vlhkej koberecek u spolujezdce; asi setim ledem posunula ta plastova lista na ktere jsou trysky ostrikovacu), od te doby me nefunguje cd changer.

Nesviti na nem zadne tlacitko, pokud se prepnu v radiu na changer tak na prvni pozici dostanu hlasku CD ERROR, na ostatnich pozicich je info EMPTY SLOT. Changer je plny: 6 CD.

Auto jsem dal do vytopene garaze - mozna je to blbost, ale pokud to vyschne mozna to zacne fungovat???

Co myslite? Setkal se s tim uz nekdo?

Vloženo

jestli je to v záruce tak bych se s tím vůbec neřešil do servisu a nazdar :)

A pokud ne bude to horší v první řadě to chce odstranit zatékání pro případné další neduhy a zadruhe zkonbtrolovat kam všede se voda dostala? případně zkontrolovat pojistku?

Vloženo

Šup do servisu, niektoré FII majú zle vlepené čelné sklo a zateká dovnútra. V rámci záruky sa menia sklá, ak CD menič odišiel kvôli tomutu zatekaniu, vymenia ti aj ten B)

Vloženo

Dekuju vsem za tipy a postrehy. Jedna se o roomstera, v zaruce to uz neni. Ted jsem jezdil sluzebakem, takze jsem to neresil. R stal v garazi. Na ty pojistky se mrknu.

Jenom zde uvedu jeden zajimavel postreh. Dostala se ke me informace od cloveka kterej pracoval na vyvoji R - s tou listou (plast na kterem jsou trysky ostrikovacu) byly problemy uz pri uvadeni na trh, ale nikdy se to na 100% nevyresilo, pac to drzi jenom na 2 plastovech sroubcich (pri zavreni kapoty se to pritlaci) --> proste konstrukcni chyba, no a ten led tomu hodne pomohl - proste se ta lista posunula. Jinak pokud jsem mel R venku za jakyhokoli deste at uz staticky nebo jsem jel, vzdy jsem byl suchu a teple  :p

Vloženo

Tak jsem mel cas a podival jsem se na ten changer. Bohuzel do neho zateklo a dost kontaktu je spalenych na obou deskach. Myslim, ze to je neopravitelne .... nektery ty maly kondenzatory vypadaji taky ze jsou spaleny.

Jedine snad nekde sehnat ty desky

BTW: changer je panasonic

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...