Únor 2, 201015 r Taky že jo! Prohrábla si (na suchu) i na trojku! Ale šok bylo toto: na jedničku plynulý rozjezd, uvolněná spojka a zhruba ve 20 km/h přidat plyn (bez spojky) - utrhla se a gumovala asi 10 metrů (černé čáry), než se opět chytla... Ve 200 km/h pěkně zrychlovala, ale mírně nad 240 km/h jsem se už bál - takže maximálka nevyzkoušena (nebyl k dispozici polygon).
Únor 9, 201015 r Byla jenom Žlutá sprint speciál,Červená Corrida,Stříbrná diamantová metalíza a Černá magická s perleťovým efektem.
Únor 9, 201015 r Ještě katalog: http://www.edisk.cz/stahni/18739/FabiaRS_k....pdf_1.2MB.html Super, ten katalog jsem dlouho hledal na netu a nikde nemohl najít.
Únor 10, 201015 r Autor jj ale nema xena a co sa tyka tych pretekarskych fabiek to viem ze su biele ale vacsinou su to prestriekane
Únor 11, 201015 r RS bílá nebyla a nikdy se nedělala. Jinak RS co šly ven, FR, ESP, Be, NL a D byly i bez Xenonů. Jinak si myslim, že pokud má člověk nějaký přání na barvu auta, tak si myslim, že za příplatek by udělali i RS zelenou s puntíkama....., měl jsem 1ks, Fabie 1.9TDI v Eleganci dovalenou z D a bylo to natřískaný tou max. výbavou, samozřejmě za ku.va velkej příplatek, koupil jí pak borec z MB co dělal ve Škodovce na zahraniční reklamaci abyl z toho uplně vyplesklej
Únor 13, 201015 r tyjo nevim co má teď kodemi, ale co si pamatuju tak kodemi měl už i zlatou RS s 1,4MPI už před dvouma rokama když mu bylo asi patnáct Upraveno Únor 13, 201015 r od kláca
Únor 13, 201015 r teď už asi ne no jinak včem je problém si bílou udělat? sice to nebude origo, ale proč by ne
Únor 13, 201015 r Autor inac ak si dobre pamatam je tomu sice uz nejaky rok ale jeden cas tu bola na predaj tato fabka... nemate niekto fotky z ineho pohladu Upraveno Únor 14, 201015 r od Lukas1450
Únor 14, 201015 r RS bílá nebyla a nikdy se nedělala. Jinak RS co šly ven, FR, ESP, Be, NL a D byly i bez Xenonů. Jinak si myslim, že pokud má člověk nějaký přání na barvu auta, tak si myslim, že za příplatek by udělali i RS zelenou s puntíkama....., měl jsem 1ks, Fabie 1.9TDI v Eleganci dovalenou z D a bylo to natřískaný tou max. výbavou, samozřejmě za ku.va velkej příplatek, koupil jí pak borec z MB co dělal ve Škodovce na zahraniční reklamaci abyl z toho uplně vyplesklej V případě zvláštních verzií anebo akčních modelů to v CZ nelze - barvu lze vybírat pouze z určené škály. Jinak nabídka extra barvy mimo vzorník (za extra příplatek) se právě chystá...
Únor 15, 201015 r inac ak si dobre pamatam je tomu sice uz nejaky rok ale jeden cas tu bola na predaj tato fabka... nemate niekto fotky z ineho pohladu nějak pořád nechápu o co se tady snažíš, to jsi nikdy neviděl bílé auto ala RS??
Únor 15, 201015 r Autor Standis to ti az tak vadi ze sa tu pytam ??? a predstav si nie nikdy !!! je to zle?? ja nezijem v CZ ze ty to vidis denno denne tak ti je to jedno ale mne nie ...
Únor 15, 201015 r nojo nám to prostě přijde uplně normální bílá fábka ala rs vono tady ala rs jezdí snad každá druhá fabie a jak jsem psal neni problém si ji na ne nějak velký prachy postavit motor se sehnat dá( ale taky někomu muže stačit koupit normál tdi a čipnout) dát lepší brzdy, no a pak introš, xeny a nárazáky a je hotovo TDI se dá pořídit už taky za kilo, pade navrch a máš falešnou ale skoro opravdickou eresku
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.