Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Děkuji,

Mám halogeny, nechával jsem je leštit M3 pastou v servisu. 500 Kč za kus, žárovky osram night breaker a rozdíl víceméně žádný, takže jsem vůči leštění skeptický. Samozřejmě po vrakovištich se kouknu a koukám, ale nevím jestli to bude lepší než koupit nové, byť depo. A ještě když tak koukám na odkaz výše...tyhle xenony tam dát? Ano\ne? A proč... Je náročná montáž a může se to? Asi tam nebude ta nivelace.. Dik

Vloženo

jasně svítit to bude ale jak už tady bylo řečeno pokud nemáš vše doděláno jak má být a narazíš na zkušeného poldu tak jsi v háji.Na stk je to snažší uplait než to zkoušet na policajta.Takže pokud nemají xenony ostřiky a náklon tak zdaleka nemáš vyhráno.

Vloženo

Dobře, děkuji za názory. Pujdu tedy do těch halogenů. Asi zvolím depo, protože to potřebuji rychle, tohle je o nabourani. Jen mě docela zarazilo to, že to je ojedinělý případ a že superb má prý světlomety velmi dobré a bohužel jsem kapnul na vadného jedince.

Vloženo

Jasne, na co nivelaci davaji ve skodovce, kdyz se daji nastavit svetla manualne a notovo, ze? Presne takovym dobrakum bych ty lampy rozmlatil. Neni nic lepsiho, nez kdyz jede nalozeny prase a sviti tak, ze nevidim cary, natožpak moji polovinu. Radeji halogeny a origo nez xeny dodelavane na polovic.

Vloženo

Přesně tak jak píše michal2009 a vick!

Radši koukni po vrakáčí a sbazarech. Mě se porařilo na supa koupit bixenon včetně trafa, a ostatního za 2900,-Kč byl krásně čirej. 

Dodělej hlavně ostřiky.

Ve škodovce u nás na Řípské v Brně, když jsem ten světlomet sháněl, chtěli 25 000,-Kč/bez DPH a holej

Vloženo

Přesně tak jak píše michal2009 a vick!

Radši koukni po vrakáčí a sbazarech. Mě se porařilo na supa koupit bixenon včetně trafa, a ostatního za 2900,-Kč byl krásně čirej.

Dodělej hlavně ostřiky.

Ve škodovce u nás na Řípské v Brně, když jsem ten světlomet sháněl, chtěli 25 000,-Kč/bez DPH a holej

V porsche? To je taky dobra prasarna, 25tis bez dph :D

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...