Mikeš Vloženo 1. Květen 2006 Sdílet Vloženo 1. Květen 2006 Potřeboval bych informaci o motoru 1,6 SR. Co o něm víte? Je dobrý? je v Octavce 1,6 GLXI. Dík Mikeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 1. Květen 2006 Sdílet Vloženo 1. Květen 2006 No, to je klasika 1.6-74KW, ne? Raději sem apiš třípísmenné označení motoru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikeš Vloženo 1. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2006 No, to je klasika 1.6-74KW, ne? Raději sem apiš třípísmenné označení motoru... koukni na náhled .... 1,6 SR jaký třípísmený??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 1. Květen 2006 Sdílet Vloženo 1. Květen 2006 Kódové označení motoru...např. AEE, AEH, AKL, BFQ, AVU, BGU..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikeš Vloženo 1. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2006 Kódové označení motoru...např. AEE, AEH, AKL, BFQ, AVU, BGU..... Jej tak to ti nevím...to auti není moje,ale možná ho koupím, tak jsem jen chtěl vědět co to znamená to SR,protože to slyším prvně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 1. Květen 2006 Sdílet Vloženo 1. Květen 2006 (editace) Měl jí kámoš.Je to 75 kW,moc spokojen nebyl,přetrvávající problémy s lambda sondou(prý má dvě). Kód do 04.02 AVU nad 05.02 BFQ Na rozdíl od ostatních 1.6 motorů splňuje emisní limity EU-4. Editováno: 1. Květen 2006, autor: mikl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikeš Vloženo 1. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2006 Měl jí kámoš.Je to 75 kW,moc spokojen nebyl,přetrvávající problémy s lambda sondou(prý má dvě).Kód do 04.02 AVU nad 05.02 BFQ Na rozdíl od ostatních 1.6 motorů splňuje emisní limity EU-4. Zajímavé, uvidíme jaká bude tato...pokud ji teda koupím :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 1. Květen 2006 Sdílet Vloženo 1. Květen 2006 Jedna taková mi tu občas jezdí,je to kámoše tak mu na tom občas dělám.podle mě dobrý motor,jede pěkně,piše,bezproblému.Má najeto 98000 a te´d jsem mu měnil lambdu za katem.U těchto motorů je to trošku problém,ale lambda stojí okolo 2800,- a okolo 100.000km vydrží.Já osobně jsem měl tuto Octávii s motorem 74 KW,najeto 180.000 jak jsem ji střelil a nemůžu na to říct nic špatného Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 1. Květen 2006 Sdílet Vloženo 1. Květen 2006 Je to bud 74kW AKL nebo naka 75kW, kazdopadne uz s tim vylepsenym sanim. Mam ji, 187000km a az na par cidel a novy svody nic, co by se tykalo nejblizsiho okoli motoru, teda az na cip Dlouhodoba spotreba 6.6l po cipu dle PC, nekde kolem 7,1l realna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest_Marek Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 Máme na něm cca 118 000 km, rv 1997, jede dobře, a subjektivně se mi zdá i silnější než je. Máme tu verzi se 74 kw. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 Jo a je to AKL. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 AKL je starší typ-74 KW tu co jsem měl já.Je naprosto OK,tedy podle mě,plně dostačující Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest_Marek Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 Jediný co mi na tom vadí, je zpřevodování, ale za to pochopitelně nemůže motor. 4100 otáček při 140 km/h mi přijde skoro dost. Jezdím s tím skoro denně, a uvítal bych tam šestku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest_Marek Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 Jinak myslím, že je to docela rozumný kompromis z hlediska dynamiky a spotřeby, pokud někdo nejezdí přes 20 000 km ročně, tam už se potom vyplatí TDI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 Jediný co mi na tom vadí, je zpřevodování, ale za to pochopitelně nemůže motor. 4100 otáček při 140 km/h mi přijde skoro dost. Jezdím s tím skoro denně, a uvítal bych tam šestku. Jojo, souhlas, i s tou silou. Delat 6. prevod nekdo kdyz to bylo novy, sel bych do ni, takhle uz mi to prijde trosku pozde davat za to 30 hadru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest_Marek Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 Jenže to se při nové koupi nedalo, ale ten motor je na tu šestku fakt jak dělanej.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest_Marek Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 Prostě rychloběh při nízkých otáčkách, podřadit si můžu vždycky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 No nebo sehnat prevodovku z Touranu, ale to je v podstate nemozny, vetsina lidi to ma v TDi, ale to by bylo urcite jednodusi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest_Marek Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 No tak do toho nejdu, jezdí to spolehlivě, tak to nebudu spravovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 Mam taky AKL 74kW a je úplně bez problémů.......Jede fajn, i ta spotřeba jde......Nějakých 7l (průměr) za 4000km, teď mi nějakej maník nabízel čip, prý až 25kW, je to možný? Co si o tom myslíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 Mam taky AKL 74kW a je úplně bez problémů.......Jede fajn, i ta spotřeba jde......Nějakých 7l (průměr) za 4000km, teď mi nějakej maník nabízel čip, prý až 25kW, je to možný? Co si o tom myslíte? ...až 25KW znamená třebas jen 1KW. Jsou tu lidi, co mají 1.6 čiplou a těm 25KW bych asi moc nevěřil. Pán co ti to nabízí bude asi poctivý obchodník... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest_Marek Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 Mam taky AKL 74kW a je úplně bez problémů.......Jede fajn, i ta spotřeba jde......Nějakých 7l (průměr) za 4000km, teď mi nějakej maník nabízel čip, prý až 25kW, je to možný? Co si o tom myslíte? ...až 25KW znamená třebas jen 1KW. Jsou tu lidi, co mají 1.6 čiplou a těm 25KW bych asi moc nevěřil. Pán co ti to nabízí bude asi poctivý obchodník... Jestli Ti to v pohodě jezdí, tak do toho nenechej hrabat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 Mam taky AKL 74kW a je úplně bez problémů.......Jede fajn, i ta spotřeba jde......Nějakých 7l (průměr) za 4000km, teď mi nějakej maník nabízel čip, prý až 25kW, je to možný? Co si o tom myslíte? Myslime si, ze je to kravina U auta bez turba nikdo nemuze jen cipem takhle zvednout vykon. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vinklec Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 Cauky.Měl jsem 1,6 74kW něco přes rok a půl a a byl jsem s ní opravdu spokojen.Najezdil jsem s ní přes 68tis.km a motor bez problemu.Bylo to GLXi rok výroby 2000 a když jsem ji bral tak měla najeto 84tis. km.Jediná závada bylo čidlo chladící kapaliny a několikrát jsem musel vyčistit škrtící klapku.Bohužel byla bez klimky a manželka potřebovala větší kufr tak jsem teď šel do Forda mondeo combi 2001 2,0TDDI 85kW Ghia.Ale jako druhé vozítko bych chtěl opět jetou octavku ale teď v combi a v naftě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochin Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 Cauky.Měl jsem 1,6 74kW něco přes rok a půl a a byl jsem s ní opravdu spokojen.Najezdil jsem s ní přes 68tis.km a motor bez problemu.Bylo to GLXi rok výroby 2000 a když jsem ji bral tak měla najeto 84tis. km.Jediná závada bylo čidlo chladící kapaliny a několikrát jsem musel vyčistit škrtící klapku.Bohužel byla bez klimky a manželka potřebovala větší kufr tak jsem teď šel do Forda mondeo combi 2001 2,0TDDI 85kW Ghia.Ale jako druhé vozítko bych chtěl opět jetou octavku ale teď v combi a v naftě. TDDI?! Prý vydařený motor Hodně štěstí Ale jinak nic proti!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.