mira Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 ty také Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 Si si istý že to je 460km a nie 160???? Ne ne. Až po hrdlo je tam kolek 60l v nádrži. Běžne najedu tak 300km než se začne hýbat ručička. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 (editace) Objektívne by to bolo ale vtedy keby si to natankoval tak ako predtým až na špunt. Editováno: 25. Květen 2008, autor: vikino1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 objektivní by bylo, kdyby byla focená ujetá vzdálenost a průměrná rychlost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janjoy Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 tak abych taky přidal sovjí trošku do mlýna Je to po okreskách, hlavní tah Tábor - Plzeň. Poslední půl hodinu jsem popojížděl v kolonách po Plzni (cca 10km). Před Plzní jsem měl vyšší prům. rychlost cca 60 a nižší spotřebu o decku Nejel jsem ekonomy, předjel jsem 3 kamióny. Připomenu že mam pneu 205/45R16, motor 1.2 40kW V autě jsem jel sám, můj notebook, kartón pití, oblečení na týden a plná nádrž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janjoy Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 (editace) jo a pro rejpala Romariooo - když jezdim jako č..ák, tak mam spotřebu klidně 11 litrů na sto a opravdu toto auto se nehodí na dálnici (problém udržet rychlost ve stoupání). I když při cestě Znojmo - Jihlava -Praha - Písek kdy jsem to na dálnici šlapal co to dalo spotřebu jsem měl 8,5. Asi budeš muset naučit přítelkyni řídit. Jinak není problé aby normální člověk jezdil podle předpisů kolem 6 litrů s motorem 1.2 Trasa Dubenec-Praha když jsem v pátek chvátal, neklesla tachometrová rychlost pod 150 (lítala kolem 160). Pak přes Prahu a do Neratovic (to už jsem jel normálně). U Honzy72 spotřeba 6,3 podle palůbáku Editováno: 26. Květen 2008, autor: janjoy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 31. Květen 2008 Sdílet Vloženo 31. Květen 2008 Tak zase nejake oziveni... :-) Stejna trasa jako minule. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janjoy Vloženo 31. Květen 2008 Sdílet Vloženo 31. Květen 2008 s plnou polní, dva lidi, trasa Plzeň-Písek, doba jízdy 1:20, spotřeba dle pal. PC 4,8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 Mave: čoveče, taky dokážu jet za málo, ale na tebe nemám, jak ty to děláš, klobouk dolů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 Tak ono je to i podminkama, za kterych to jedu - jsem v aute sam, max. 30kg v kufru, jedu jen okresky a vesnice a jeden prujezd mestem. No a hlavne tu trasu dokonale znam, vim kde je lepsi vyradit, kde brzdit motorem atd... Rezervu tam ale uz nevidim, jedine snizit rychlost. Ted to jezdim na urovni rychlostnich limitu dle GPS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 (editace) A já vám řeknu - jděte s těma vašema spotřebama u tribitů do p*dele. Proč já bloud jsem si ku*wa, dop*dele, pos*aná práce kupoval TDI, když mám vyšší spotřebu než vy? Zítra asi spáchám sepuku... Editováno: 1. Červen 2008, autor: MELLO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 Moje dlouhodobá spotřeba je 5,38l. Ale za posledních 5 tankování jsem to snížil na 5,09 Jezdím vše - město, mimo město, dálnice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 Já 5,8-6 muhehe.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 ...a já mám dlouhodobou 6,9l/100km. Ve městě většinou 50-70, mimo 90-110, dálnice 140-160, včéra kousííček i 180. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 Tak to ja dal s FRS zatim nejmin 4,1 litru na cca 90km dlouhe trase. Zadne omezovani, jen jsem jel podle predpisu a vyuzival tempomat. Ale takhle me jezdit nebavi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janjoy Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 míň už to fakt nejde. Leda bych si vyříz díru v podlaze a odstrkoval se nohama... ...nebo dal užší gumy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boban Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 Ahoj, Přidám svoje zkušenosti s novou 1.4 59kW combi. Najeto 5000km - teda bych řek, že už bude zajetá... Nejčastější cesta do práce: Trasa 27km, cca.12km na kraj Prahy (Suchdol) zbytek přez Dejvickou do Řep. spotřeba podle PP 7-7.3l/100 A zpět: 1. trasa 23km, cca. 3km Praha na obchvat k letišti, dalších 6km po obchvatu a zbytek vesničky... spotřeba kolem 5.8-6l/100 2. trasa 26km, jako prvni trasa jen s tim rozdílem, že jedu dál po dálnici cca. 12km... spotřeba 5.3-5.6l/100. Je to ale prakticky po rovině, spíš mírně z kopečka. Když jedu stejnou trasu obráceně tak to je kolem 6.5l. Snažím se jezdit plynule a nezdržovat, nepřekračuju rychlostní limity (jen občas malinko ). Největší vliv na téhle trase má dálnice. Stačí si hrát chvilku na závodníka, párkrát podřadit a rázem je spotřeba kolem 7l... Na delších trasách to bývá lehce kolem 6.5l/100, a je v tom vždycky velkej kus dálnice. Dlouhodobá spotřeba taky 6.5. Akorát počítač krapet kecá... Při počítání spotřeby podle dotankování mi vždycky vyjde o cca. 0.2l větší spotřeba, než ukazuje PP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 Dnes nově natankováno a průměr za 5tankování dozadu je 4,82 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Itall Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 A to nevis, ze HTP ma jeste min. Nevím, jestli to někoho bude zajímat, tak jen pro doplnění informací. Průměrná spotřeba motoru 1,0 je po ujetí 120 000 km 5,7 l/100km. Spočteno dost přesně, styl jízdy rozhodně ne brzda-plyn, ale svižně. S tímhle motorem je dobré stále udržovat svižnou rychlost, aby se to do kopce nezastavilo - trochu občas problém s rychlostními limity, kromě dálnice samožřejmě. Na dálnici 120-130 km/h to bude kolem 7-8 litrů. Tam naštěstí moc nejezdím. Vliv stylu jízdy na spotřebu není tak velký, jako u tříválců. Jezdím většinou sám nebo ve dvou, takže i tenhle motor se dá vydržet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 (editace) Vlastní žluťásek město i venku: Služební bělásek většinou město Editováno: 5. Červen 2008, autor: pentadius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 ...šlužebáčkovi dáváš co proto, co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 pentadius: tak při té průměrné rychlosti ta spotřeba žádný zázrak... Já jel jednou 400km na Slovensko ( z toho 200 po D1 ) při průměru 83 km/h a 4,2 l a zpět 88km/h a 4,5 l Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 (editace) dnes se mi konečně podařilo vyjezdit po týdnu plnou LPG nádrž: tak tedy 44,64l za 692,-Kč najeto 720km, s odpočtem 7km kdy jedu po nastartování na beneli než to přepne, tak mi vychází spotřeba 6,26l/100km tedy 0,99Kč/1km to potěší v tuto těžkou dobu pro benzíny a nafťáky Editováno: 5. Červen 2008, autor: Malta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 6. Červen 2008 Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 ...šlužebáčkovi dáváš co proto, co? No nedávám, ale je fakt že žere jak kráva Jenže, to je pořád: 1 - 2 - 3 - brake - 2 - 3 - brake - 1 - 2 A to není nejlepší styl jízdy na spotřebu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 6. Červen 2008 Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 pentadius: tak při té průměrné rychlosti ta spotřeba žádný zázrak... Já jel jednou 400km na Slovensko ( z toho 200 po D1 ) při průměru 83 km/h a 4,2 l a zpět 88km/h a 4,5 l Mello, dyť to nemám ještě ani zajetý ... V červenci jedu na Slovensko, tak Ti pak řeknu co jsem z toho dostal. Ale nejezdím jak nějakej penzista, narozdíl od Tebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.