kukinop Vloženo 21. leden 2010 Sdílet Vloženo 21. leden 2010 dobrý deň, Minulú nedeľu v noci mi tesne pred Prahou na nízkych otáčkach zhasol motor. Asi 30 minút som nemohol naštartovať. Potom sa mi to podarilo, prešiel som asi 15 km a pri volnobehu mi to zase zhaslo. V servise diagnostikovali dieru vo vlnovci a s tým súviasiace problémy. Nič viac. Mne sa to zdá ale dosť divné, aby kôli diere vo vlnovci mi zhasol motor a potom aby som ho nemohol nahodiť. Čo si o tom myslíte? ďakujem, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 21. leden 2010 Sdílet Vloženo 21. leden 2010 jakej motor ? kod motoru? bez toho nikdo neporadí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kukinop Vloženo 21. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2010 Octavia I, rok vyr. 97, 1.6, 55 kW, benzín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 21. leden 2010 Sdílet Vloženo 21. leden 2010 Mno blbost, blbost....to je těžko říct. ŘJ si bere údaj o bohatosti směsi z lambdasondy, jestliže je v potrubí před ní díra jak hrom, tak přisávaný vzduch může údaje ze sondy ovlivnit a ŘJ je pak zmatená a dělá blbou směs, což se může projevit i tím, že se motor neudrží v chodu. Teoreticky to možný je, ale v praxi to může být jen shoda náhod a třebas to může dělat zanesená škrtící klapka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kukinop Vloženo 7. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2010 Tak nakoniec bola závada úplne inde. Bola prasknutá palivová hadička. A po výmene vlnovca sa úplne roztrhla, tak som ostal s autom stáť. Ale aspoň som si dal dokopy celé výfukové potrubie. A len pre zaujímavosť. Auto bolo na diagnostike v Prahe a jedinú závadu, ktorú zistili bola diera vo vlnovci...... Myslel som, že za diagnostiku, ktorú platím sa technik pozrie celkovo na auto, nie len na výpis z logu z PC..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biimbo Vloženo 9. Únor 2010 Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 a to si neslyšel, že je to hlučnější, když to má díru ve výfuku? Jinak pokud byla děravá nějaká hadička, tak musí být cítit benzín ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zemlub Vloženo 9. Únor 2010 Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 Tak to buď rád, že jsi dopadl jen takhle, když jsi měl prasklou benzínovou hadičku. Taky jsi mohl v pohodě vyhořet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.