Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

dobrý deň,

Minulú nedeľu v noci mi tesne pred Prahou na nízkych otáčkach zhasol motor. Asi 30 minút som nemohol naštartovať. Potom sa mi to podarilo, prešiel som asi 15 km a pri volnobehu mi to zase zhaslo.

V servise diagnostikovali dieru vo vlnovci a s tým súviasiace problémy. Nič viac. Mne sa to zdá ale dosť divné, aby kôli diere vo vlnovci mi zhasol motor a potom aby som ho nemohol nahodiť.

Čo si o tom myslíte?

ďakujem,

jakej motor ? kod motoru? bez toho nikdo neporadí

• Autor

Octavia I, rok vyr. 97, 1.6, 55 kW, benzín

Mno blbost, blbost....to je těžko říct. ŘJ si bere údaj o bohatosti směsi z lambdasondy, jestliže je v potrubí před ní díra jak hrom, tak přisávaný vzduch může údaje ze sondy ovlivnit a ŘJ je pak zmatená a dělá blbou směs, což se může projevit i tím, že se motor neudrží v chodu. Teoreticky to možný je, ale v praxi to může být jen shoda náhod a třebas to může dělat zanesená škrtící klapka :rolleyes:

• 3 týdny později...
  • Autor

Tak nakoniec bola závada úplne inde. Bola prasknutá palivová hadička. A po výmene vlnovca sa úplne roztrhla, tak som ostal s autom stáť. Ale aspoň som si dal dokopy celé výfukové potrubie.

A len pre zaujímavosť. Auto bolo na diagnostike v Prahe a jedinú závadu, ktorú zistili bola diera vo vlnovci......

Myslel som, že za diagnostiku, ktorú platím sa technik pozrie celkovo na auto, nie len na výpis z logu z PC.....

a to si neslyšel, že je to hlučnější, když to má díru ve výfuku? Jinak pokud byla děravá nějaká hadička, tak musí být cítit benzín ne?

Tak to buď rád, že jsi dopadl jen takhle, když jsi měl prasklou benzínovou hadičku.

Taky jsi mohl v pohodě vyhořet.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.