Publikováno Leden 22, 201015 r Prosím, mohl by mi někdo napsat, nebo nejlépe vyfotit, kde je orig. umístěná 12V zásuvka v kufru u sedana? Případně škoda číslo orig. zásuvky. Chtěl bych jí dodělat, ale nikde jsem nenašel kde má být a chci, aby to vypadalo tak jak má. Dík za odpovědi.
Leden 22, 201015 r Podle navodu to vypada na stejne umisteni jako v kombiku - na koberci kolem praveho kola. Ale priznavam, sedana jsem uvnitr nevidel, tak nevim.
Únor 3, 201015 r A jak to že ty zásuvky nejsou taky v hatchbaku? Popř. se chci zeptat jestli se dá nějak dodělat, v létě elektrický chladící box není k zahození
Únor 3, 201015 r Dá se dodělat objednej si tu co je v kombi a natáhni jeden kabel do pojistkového boxu a osadí se pojistkou 15A a kostra se upevní na kostřícím bodě v kufru.
Únor 10, 201015 r Autor Asi jsem úplně pitomej, ale koupil jsem origo zásuvku do kufru (obj. č. 1K0 919 309), ale čekal jsem jen 2 kontakty na zapojení a hle, tahle zásuvka má vzadu svorkovnici se 3 konektory . Nevíte někdo prosím jak správně zapojit. Děkuji.
Únor 10, 201015 r a co třeba hledat v elektrice?? http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=18570&st=0
Únor 10, 201015 r Autor Omlouvám se, že to píšu sem, ale v tématu elektrika jsem samozřejmě hledal, i v citovaném vlákně, ale nenašel jsem uspokojivou odpověď na mou předchozí otázku (nebo jsem správně nepochopil), tak prosím za prominutí.
Únor 11, 201015 r Autor Ježiš já jsem ale blbej, to mě vůbec nenapadlo, no jo, určitě je ten třetí kontakt na osvětlení. Díky.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.