Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím, jsem naprostý laik a potřeboval bych poradit. Při snaze odmontovat zdechlou baterii z auta mi nešťastnou nahodou (a mou vlastní nešikovností) vyklouzl klíč a spadl někam do motoru. Nikde není vidět, ale až na zem pod auto nepropadl. S největší pravděpodobností leží někde na tom spodním krytu, který chrání ze spodu motor a vanu. Ale jist si nejsem kde přesně je. Můj dotaz zní co s tím? Jestli je nutné to nechat odtáhnout do nějakého servisu, nebo je možné to bez strachu o zničení něčeho uvnitř to nastartovat a odvést do servisu, či by někdo šikovný to byl schopný vyndat i na místě .... díky

Vloženo

Jo to znam taky.To se mi stalo ale u Accenta,najednou jsem se otocil,drknul do klice a klic byl fuc.Hledal jsem ho taky dlouho a nakonec se objeil zapadly v narazniku.Alespon ze tak.

Vloženo

Neni se za co stydet :-) Ja o vikendu zase lovil plastovou skrabku na skla, kdyz jsem pri otevrene kapote likvidoval led v oblasti steracu (pak jsem si skrabku odlozil a sel dolivat kapalinu do ostrikovacu - kryt baterky se sice zda jako celkem rovny povrch, ale neni tomu tak :-). V mem pripade ale stacilo odpojit vahu vzduchu a rozpojit rouru s privodem vzduchu. Pak uz jen stihla rucka a muj srdecni tep se zase srovnal do normalu :-) Akorat bratr se neuveritelne bavil...

Vloženo

Pokud ten klic potrebujes tak sundej spodni kryt a najdi ho. Pokud to je klic za par penez z obi a uz ses snim rozloucil tak ho tam nech, oni ti ho mozna pri servisni prohlidce vrati :palec2: Kazdopadne odtahovat to nemusis a nemusis se bat ze to nepojede...

Vloženo

Tak toto byla prvni vec ktera se mi stala na octave kdyz sem ji koupil :) sem rad ze nejsem sikovnej sam. Ja tam stratil ten plech co drzi baterku, a reseni, odmontoval sem pulku spodniho krytu a cekla ze bude dole, a nic, tak sem dlouho hledal a porad nic a nakonec ho nasla mlada pohledem zhora, takze jeslti bydlis nekde pobliz muzem se stavit a mlada ti ho najde :). A nebo hold hledej dal, i vytahnout ho byl porod, zustal nekde na prevodovce a musel sem oddelat box baterky a skoro i box sani, pak nasledoval magnet na kusu dreva nez sem ho dostal ven :) tak hodne stesti.

Vloženo

taky se pochvalim: kdyz jsem koupil auto, tak jsem hned menil zarovky za Nightbreakery a vtedy jsem jeste netusil ze pri vymene zarovek se vytahuje cely svetlomet ven, tak jsem to delal pri prichycenym svetlometu na kastli.

No a jak je tam malo mista a spatne videt dovnitr tak jsem si vzal male zrkadelko ktere je uchyceno na krabicce se sminkama moji pritelkine, No a co cert nechtel:

spadlo mi to dolu pod motor a samozrejme k tomu nebyl pristup.

No a pri prvni servisni prohlidce jsem pak musel vysvetlovat technikovi jak se dostalo zrcatko se sminkama pod motor-skratka hamba jako remen :)

Vloženo

A mne se podarilo nechat si zpadnout plastovou krytku od obrysovek kdyz jsem menil obyc.zarovku za diod. akorat ze to zapadlo do podbehu,takze sundat plast podbeh... :smich: F II. Jinak je to fajn tema. Prida jeste nekdo neco do placu,

Vloženo

Hmm, zaujimave tema asi sa pridam s mojou šikovnosťou :D

Jedneho času som nemohol nikde najsť kombinačky... asi po 3 tyždňoch som ich našiel ked som dolieval vodu do ostrekovačov...boli položene medzi maskou a kapotou, ta kapota ich tam pritlačila takže sa nestratili.

Potom sa mi zase pri vymene žiarovky podarilo nechať tu gumovu krytku zo svetla ležať na motore... na druhy deň ked som bol v umyvačke som otvoril kapotu a AHA.. gumova krytka bola stale na motore po cca asi 100km :D do svetla mi naštastie nič nenatieklo.. tak som ju tam založil naspäť :)

...všetko na FII

• o 8 let později...
Vloženo

Uff, ještě, že jsem našel tohle fórum.  Jinak bych se asi zastřelil. Přesně asi před hodinou, se mi toto stalo. Klíč z jednoho našeho auta zapadl do motorového prostoru, druhého našeho auta, z něhož jsem se snažil odmontovat baterii. AU! To byl šok. Během vteřiny mám dvě nepojízdná auta. Právě to řeším. To jsem zvědav, jak to dopadne. 

• o 7 let později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...