Gil Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 Děkuji všem až na ty dvě individua, snad ho vysadí až v Polsku a bez pasu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 Gil: sorry jsem ticho a modlím se, oni ty kW a kroťáky jsou původem tohoto. psssst! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 Zahajuji hlasování..kdo je pro to přejmenovat na HOSPODU a šoupnout do Lampárny?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 Martinoslav: souhlas, já si myslím, že všechny auta od 44kW do 50kW jsou na tom stejně, zkusíme to, je to stejný jako 1,4 55 a 74kW, něco je lepší u jednoho a něco u druhýho, sejdeme se v Liberci, mám sice chip, ale nemyslím si, že mám formuli 1, na to mám v garáži jiné auta, však víš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 Hele, tohle je tema o me, tak mi to tady nech at jsem slavnej V lamparne si hospodu otevri sam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 V žádným případě, padli tady asi dvě zmínky o motorech tak to sem patří, až dám do vyhledávaní spojení třeba "arogantní-HTP" tak to budu hledat v motoru a ne v lampárně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 Hele, tohle je tema o me, tak mi to tady nech at jsem slavnej V lamparne si hospodu otevri sam Tak mohla by to být hodspoda na oslavu tvé osoby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 A zase mam nejctenejsi tema Asi zacnu vydavat internetove noviny A hlavni titulek vdy bude "martinoslav versus pava: Kdo z koho" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 Lugo: Ne ne neeee, ja si to tady pak sam zamknu, at me muzete lincovat v hospode :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 vazne jsem se pobavil.........dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 Na muj ucet, prosim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 V Liberci platíš tradiční česká jídla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 No minule jsme nebyli a já měl cestou domů hlad. Příště všechno proberem jak říkáš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 Na muj ucet, prosim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 Blááááááááááááázzzzni...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 (editace) V Liberci platíš tradiční česká jídla. Tak to bych se měl taky dostavit na tradiční české hranolky Editováno: 3. Květen 2006, autor: FUGAS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 No jo, máš ÁAAAčko, alespoň na to nebude Martin sám (jídlo i placení) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 Jak na placení? No jo, budu se snažit se příště polepšit, minule to fakt nešlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 o.k. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest_Bobik Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 hahaha.........to sto pro klapne, ze to Martin calne....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 A hlavně to zastoupení, můžeme udělat porovnání, pro rejpaly - objektivní se vším co k tomu patří: Kláca HTP 47kW no chip Já 47kW HTP chip Martinoslav MPI 44kW Bobika MPI 50kW Fugas 16V 55kW a další Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 ale bacha jako voe, já už taky vytuningoval motor-mám baumwolle vložku sání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 vždyť mě znáš, mám sice chip, ale nic z toho nedělám, jsem zvědavý na tvůj podvozek v reálu, Martin to snad naplánuje termínově, pak už jen sluníčo a pohoda ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 vždyť mě znáš, mám sice chip, ale nic z toho nedělám, jsem zvědavý na tvůj podvozek v reálu, Martin to snad naplánuje termínově, pak už jen sluníčo a pohoda ... vždyť si dělám prdel , ale čipek chci taky furt ale nejsou penise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.