kláca Vloženo 26. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2006 kuaaa, škoda no, tak kdyby šlo aspoň dát dopředu vědět kdy, abych to zkusil nějak nafixlovat ve firmě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 26. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2006 Dopredu dam vedet urcite, to se neboj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 26. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2006 a nebo mě ještě napadla tahle neděle ?? to je asi blbý? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 26. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2006 No tenhle vikend je prave ten CzechTek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 26. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2006 ahá!!to je fprdeli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thor Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 To zase byla smršť "věcných" odpovědí k tématu. Do riti s váma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 No tema toho tematu jsem ja, tak co se ti nelibi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 to víš martin už je tak arogantní, že neodpovídá na SZ tak sem si ho musel odchytit v normálním tema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 Coz o to, ja bych odpovedel, ale mam diru v hlave, tak jsem si tvoji zpravu precetl a pak jsem na to zapomel. A co se tyce textovky, tak, ackoli uz to fakt musi znit jako debilni vymluva mi mobil ze zahadnych duvodu neukazal jmeno a ta textovka byla formulovana tak, ze jsem si myslel, ze si ze me nekdo dela srandu No a pak uz to nasledovalo PM zpravou Ale tak hlavne, ze jsme se domluvili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 debilní výmluvy všechno!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 Arogantne te zbiju a asi ti zacnu editovat prispefky woe... Aby v tom heckeer nebyl sam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 Arogantne te zbiju a asi ti zacnu editovat prispefky woe... Aby v tom heckeer nebyl sam zbiju jooo ??!!! ftipálku , a zkus mi něco máznout a uvidíš ten mazec!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 Tssssss Ja mam velky svaly a kdyz jsem byl malej, tak jsem jedl hodne polivky Ty sice asi taky, ale stejne bych te prepraaaaaaaaaaal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 hele dlouho do mě nehuč, nebo to vyzkoušíme!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomasino Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 ... koukam vlakno o hubu... ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 Dame paku, prde?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 ha az se budete mydlit muzu delat rozhodciho...... jinak Martin mel po vcerejsku pocit, ze je vsechno moje zakerna odplata, vid ty annonce....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 Bobik asi taky dostane pres drzku A nepomuze mu ani jeho titul el vicepresidenta klubu AM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 Bobik asi taky dostane pres drzku A nepomuze mu ani jeho titul el vicepresidenta klubu AM njn, vcera se stala chybicka, jinak to mohl byt hukot...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomasino Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 Dame paku, prde?? Dyt jsem toho zas tolik snad nereeeeek, neeee... esli to bylo na me Patrim mezi ty stihlejsi, za to krasnejsi lidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 Ne, to bylo na klacu, takze ted patris jeste mezi ty trapnejsi lidi :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 Thomasicku, prosim brat s rezervou Je to jen popichovani Ja jen aby nedoslo k nedorozumeni, pac je mi jasny, ze jsem to popichnuti napsal trosku ostreji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomasino Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 (editace) Ne, to bylo na klacu, takze ted patris jeste mezi ty trapnejsi lidi :smich: Prosim o zmenu nicku F poho, vim co jsi si zac nejsem citlifka Edit : Nemohl si to napsat do jednoho prispefku?!?!?! Honis prispefky bo co??? Editováno: 27. Červenec 2006, autor: thomasino Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 jj, mam jich malo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomasino Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.