Martinoslav Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 pava: varovani nebude, vsak jsem upozornoval v admin sekci, ze ti, se kterymi jsem se nepohodl, se obavat nemuseji, ze budu hodnej admin Jinak fer nabidka Souhlasim... Kdyz bys, NAHODOU, kapnul na nejaky muj prispevek, se kterym bys souhlasil, urcite dej vedet Fugas: Hele, veterane, to je soukroma diskuse, zadna soap opera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Jenze takove prispevky neexistuji, nebo jo?? Pravda, je jich málo, ale existují. Teď, jak se v něčem s tebou shodnu, dám ti "hlasitě" vědět. teda kluci,,,a takhle na veřejnosti..pořád se hádat, myslel jsem, že to je forum o radách a autech.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Fugas: Hele, veterane, to je soukroma diskuse, zadna soap opera Tak to pardóóón. Já jen, že se nad tou Vaší soukromou debatou už delší dobu docela dobře bavím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Toto tema je ztelesnena arogance me osobe, vazte si toho, pac jaaaaaaaaaaaaaa jsem MARTINOSLAV Z USTI NAD LABEM woe, a NEBERTE SI ME DO HUBY, NEBERTE!!!!!!! :smich: Do babety se davalo nekdy MPi? Tak proto jezdila jen 40 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Jenze takove prispevky neexistuji, nebo jo?? Pravda, je jich málo, ale existují. Teď, jak se v něčem s tebou shodnu, dám ti "hlasitě" vědět. teda kluci,,,a takhle na veřejnosti..pořád se hádat, myslel jsem, že to je forum o radách a autech.... Většinou se přece hádáme o autech a o všem kolem aut. O ženských jsme se ještě nehádali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
The Driver Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Toto tema je ztelesnena arogance me osobe, vazte si toho, pac jaaaaaaaaaaaaaa jsem MARTINOSLAV Z USTI NAD LABEM woe, a NEBERTE SI ME DO HUBY, NEBERTE!!!!!!! :smich: Do babety se davalo nekdy MPi? Tak proto jezdila jen 40 HTP bych zase nedal jinam než do sekačky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Fugas: Hele, veterane, to je soukroma diskuse, zadna soap opera Tak to pardóóón. Já jen, že se nad tou Vaší soukromou debatou už delší dobu docela dobře bavím. nejsi sám, kdo se baví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Toto tema je ztelesnena arogance me osobe, vazte si toho, pac jaaaaaaaaaaaaaa jsem MARTINOSLAV Z USTI NAD LABEM woe, a NEBERTE SI ME DO HUBY, NEBERTE!!!!!!! :smich: Do babety se davalo nekdy MPi? Tak proto jezdila jen 40 HTP bych zase nedal jinam než do sekačky! Bych se na tebe prisel podivat jak bys takovou sekacku utah frajere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
The Driver Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Toto tema je ztelesnena arogance me osobe, vazte si toho, pac jaaaaaaaaaaaaaa jsem MARTINOSLAV Z USTI NAD LABEM woe, a NEBERTE SI ME DO HUBY, NEBERTE!!!!!!! :smich: Do babety se davalo nekdy MPi? Tak proto jezdila jen 40 HTP bych zase nedal jinam než do sekačky! Bych se na tebe prisel podivat jak bys takovou sekacku utah frajere Od čeho je vlastní pojezd u sekačky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 31. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2006 jj, ale zalozil to tu jeden z tvych kamaradicku The Driver: Nou, ja mam MPi - podle pavy motor, ktery nikdy nemel spatrit svetlo sveta Nevim, mě vaděj jen 3. válce, pač sou to plečky a taky motory stylu: 1.0 12V, 1.1 a 1.2!!! pak už je mi naprosto fuk jestli má někdo 4 litra nebo 13ku a jestli jezdí na LPG nebo líh.... MPička nejsou špatný, otec to má ve Fábii taky a jede slušně! - spotřeba solidní, odpich taky má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 31. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2006 Toto tema je ztelesnena arogance me osobe, vazte si toho, pac jaaaaaaaaaaaaaa jsem MARTINOSLAV Z USTI NAD LABEM woe, a NEBERTE SI ME DO HUBY, NEBERTE!!!!!!! :smich: Do babety se davalo nekdy MPi? Tak proto jezdila jen 40 HTP bych zase nedal jinam než do sekačky! Bych se na tebe prisel podivat jak bys takovou sekacku utah frajere Od čeho je vlastní pojezd u sekačky? Tomu bys zase nestacil Ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.