Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Děkuji všem až na ty dvě individua, snad ho vysadí až v Polsku a bez pasu.

Gil: sorry jsem ticho a modlím se, oni ty kW a kroťáky jsou původem tohoto.

psssst!

:t

Zahajuji hlasování..kdo je pro to přejmenovat na HOSPODU a šoupnout do Lampárny?? :D-_-

Martinoslav: souhlas, já si myslím, že všechny auta od 44kW do 50kW jsou na tom stejně, zkusíme to, je to stejný jako 1,4 55 a 74kW, něco je lepší u jednoho a něco u druhýho, sejdeme se v Liberci, mám sice chip, ale nemyslím si, že mám formuli 1, na to mám v garáži jiné auta, však víš.

Hele, tohle je tema o me, tak mi to tady nech at jsem slavnej :smich: V lamparne si hospodu otevri sam :smich:;)-_-

V žádným případě, padli tady asi dvě zmínky o motorech tak to sem patří, až dám do vyhledávaní spojení třeba "arogantní-HTP" tak to budu hledat v motoru a ne v lampárně ;)

Hele, tohle je tema o me, tak mi to tady nech at jsem slavnej :smich: V lamparne si hospodu otevri sam :smich:;)-_-

Tak mohla by to být hodspoda na oslavu tvé osoby :D-_-

A zase mam nejctenejsi tema :smich: Asi zacnu vydavat internetove noviny :) A hlavni titulek vdy bude "martinoslav versus pava: Kdo z koho" :smich::D:smich:;)

Lugo: Ne ne neeee, ja si to tady pak sam zamknu, at me muzete lincovat v hospode :smich: :smich: ;)

vazne jsem se pobavil.........dekuji ;)

Na muj ucet, prosim :smich:;)-_-

V Liberci platíš tradiční česká jídla.

No minule jsme nebyli a já měl cestou domů hlad.

-_-

Příště všechno proberem jak říkáš.

Na muj ucet, prosim :smich:;)-_-

:p;)-_-

Blááááááááááááázzzzni...... -_-

V Liberci platíš tradiční česká jídla.

Tak to bych se měl taky dostavit na tradiční české hranolky :smich:

Upraveno od FUGAS

No jo, máš ÁAAAčko, alespoň na to nebude Martin sám (jídlo i placení)

-_-

Jak na placení? :smich: No jo, budu se snažit se příště polepšit, minule to fakt nešlo. ;)-_-

o.k.

:D

hahaha.........to sto pro klapne, ze to Martin calne....... :smich::smich::smich:

A hlavně to zastoupení, můžeme udělat porovnání, pro rejpaly - objektivní se vším co k tomu patří:

Kláca HTP 47kW no chip

Já 47kW HTP chip

Martinoslav MPI 44kW

Bobika MPI 50kW

Fugas 16V 55kW

a další

ale bacha jako voe, já už taky vytuningoval motor-mám baumwolle vložku sání :smich::smich::smich:

vždyť mě znáš, mám sice chip, ale nic z toho nedělám, jsem zvědavý na tvůj podvozek v reálu, Martin to snad naplánuje termínově, pak už jen sluníčo a pohoda ...

vždyť mě znáš, mám sice chip, ale nic z toho nedělám, jsem zvědavý na tvůj podvozek v reálu, Martin to snad naplánuje termínově, pak už jen sluníčo a pohoda ...

vždyť si dělám prdel ;) , ale čipek chci taky furt ale nejsou penise :(-_-

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.