Květen 3, 200619 r Gil: sorry jsem ticho a modlím se, oni ty kW a kroťáky jsou původem tohoto. psssst!
Květen 3, 200619 r Martinoslav: souhlas, já si myslím, že všechny auta od 44kW do 50kW jsou na tom stejně, zkusíme to, je to stejný jako 1,4 55 a 74kW, něco je lepší u jednoho a něco u druhýho, sejdeme se v Liberci, mám sice chip, ale nemyslím si, že mám formuli 1, na to mám v garáži jiné auta, však víš.
Květen 3, 200619 r Hele, tohle je tema o me, tak mi to tady nech at jsem slavnej V lamparne si hospodu otevri sam
Květen 3, 200619 r V žádným případě, padli tady asi dvě zmínky o motorech tak to sem patří, až dám do vyhledávaní spojení třeba "arogantní-HTP" tak to budu hledat v motoru a ne v lampárně
Květen 3, 200619 r Hele, tohle je tema o me, tak mi to tady nech at jsem slavnej V lamparne si hospodu otevri sam Tak mohla by to být hodspoda na oslavu tvé osoby
Květen 3, 200619 r A zase mam nejctenejsi tema Asi zacnu vydavat internetove noviny A hlavni titulek vdy bude "martinoslav versus pava: Kdo z koho"
Květen 3, 200619 r Lugo: Ne ne neeee, ja si to tady pak sam zamknu, at me muzete lincovat v hospode :smich:
Květen 3, 200619 r No minule jsme nebyli a já měl cestou domů hlad. Příště všechno proberem jak říkáš.
Květen 3, 200619 r V Liberci platíš tradiční česká jídla. Tak to bych se měl taky dostavit na tradiční české hranolky Upraveno Květen 3, 200619 r od FUGAS
Květen 4, 200619 r A hlavně to zastoupení, můžeme udělat porovnání, pro rejpaly - objektivní se vším co k tomu patří: Kláca HTP 47kW no chip Já 47kW HTP chip Martinoslav MPI 44kW Bobika MPI 50kW Fugas 16V 55kW a další
Květen 4, 200619 r vždyť mě znáš, mám sice chip, ale nic z toho nedělám, jsem zvědavý na tvůj podvozek v reálu, Martin to snad naplánuje termínově, pak už jen sluníčo a pohoda ...
Květen 4, 200619 r vždyť mě znáš, mám sice chip, ale nic z toho nedělám, jsem zvědavý na tvůj podvozek v reálu, Martin to snad naplánuje termínově, pak už jen sluníčo a pohoda ... vždyť si dělám prdel , ale čipek chci taky furt ale nejsou penise
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.