Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Martinoslav: souhlas, já si myslím, že všechny auta od 44kW do 50kW jsou na tom stejně, zkusíme to, je to stejný jako 1,4 55 a 74kW, něco je lepší u jednoho a něco u druhýho, sejdeme se v Liberci, mám sice chip, ale nemyslím si, že mám formuli 1, na to mám v garáži jiné auta, však víš.

Vloženo

V žádným případě, padli tady asi dvě zmínky o motorech tak to sem patří, až dám do vyhledávaní spojení třeba "arogantní-HTP" tak to budu hledat v motoru a ne v lampárně ;)

Vloženo (editace)
V Liberci platíš tradiční česká jídla.

Tak to bych se měl taky dostavit na tradiční české hranolky :smich:

Editováno: , autor: FUGAS
Host Guest_Bobik
Vloženo

hahaha.........to sto pro klapne, ze to Martin calne....... :smich::smich::smich:

Vloženo

A hlavně to zastoupení, můžeme udělat porovnání, pro rejpaly - objektivní se vším co k tomu patří:

Kláca HTP 47kW no chip

Já 47kW HTP chip

Martinoslav MPI 44kW

Bobika MPI 50kW

Fugas 16V 55kW

a další

Vloženo

vždyť mě znáš, mám sice chip, ale nic z toho nedělám, jsem zvědavý na tvůj podvozek v reálu, Martin to snad naplánuje termínově, pak už jen sluníčo a pohoda ...

Vloženo
vždyť mě znáš, mám sice chip, ale nic z toho nedělám, jsem zvědavý na tvůj podvozek v reálu, Martin to snad naplánuje termínově, pak už jen sluníčo a pohoda ...

vždyť si dělám prdel ;) , ale čipek chci taky furt ale nejsou penise :(-_-

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...