Martinoslav Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 A do toho telefonujes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 Dezent V 7Jx17".......pneu Eagle F1...... Hm to je pecka Jen teda by to asi chtělo kratší pružiny co ?? Taky by se mi libili větší kola ale nechce se mi moc do nových pružin...zase peněz...na kolik Tě vlastně přišly ty nová kola? Pokud to neni tajemství no zatim nestaly nic....katalogova cena za pneu a hlinikac je za jedno kolo 12tkc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 Peknej dezen pneusek Ten se mi fakt libi A zvlast na sirokejch kolech, to je mrdice maximalni S temahle pneu jsem videl cernou fabku. Byla snizena, mela luxus kola, tyhle pneu, cerny folie na sklech a byla absolutne bez spoileru, a jako fakt slupa absolutni!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 A do toho telefonujes no bylo to hoooodne zajimavy..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 To ti volal klaca, vid??? Teprve tady si precetl, ze jsi jeho slecne sahal na hyzde, co?? Mas u nej vroubek, vid?? Hehe, nepomuzu a nepomuzu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 To ti volal klaca, vid??? Teprve tady si precetl, ze jsi jeho slecne sahal na hyzde, co?? Mas u nej vroubek, vid?? Hehe, nepomuzu a nepomuzu ty kravo jak to vis.........jsi byl treti na lince ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 e-e Ja jen poslal klacovi avizo na tuhle diskusi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 ja ti taky asi poslu jedno avizo...... ....agrese.....nic jineho se ode mne nedalo cekat, ze......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 kurňa, chvíli se věnuju kšeftu a taková diskuze, úplná hospoda, kolečka dobrý, gratulace, Martine, stejně ho upečem - bobikááá, taky tradiční české a ušetříš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 Od tebe?? To me tady vsichni nenavidej :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 kurňa, chvíli se věnuju kšeftu a taková diskuze, úplná hospoda,kolečka dobrý, gratulace, Martine, stejně ho upečem - bobikááá, taky tradiční české a ušetříš to vis, kdo pozde chodi, sam sobe skodi......... ja ti dam, psa mi zrat nebudete...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 Od tebe?? To me tady vsichni nenavidej :smich: ja uplne nejvic........... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 To nebudeme, to by bylo v puse hodne chlupu Ale jinak pejsek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 Bobikááá - ráno před srazem oholit jako prdelka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 Ty nejvic?? Aaaaaale, to je mi panecku novinka Jsou to dva dny, co mi posilal textovku at se hezky vyspim a mam pekne sny a dneska me nenadvidi :smich: Buzno :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 moc se nediv........z tech tri kil co ma i s chlupama a kostma by jsme se moc nenajedli......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 Ty nejvic?? Aaaaaale, to je mi panecku novinka Jsou to dva dny, co mi posilal textovku at se hezky vyspim a mam pekne sny a dneska me nenadvidi :smich: Buzno :smich: neprovokuj, jinac sem napisu presne zneni tech SMS.......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 Bobikááá - ráno před srazem oholit jako prdelka. nic se holit nebude........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 Kucíí, vrátil jsem se z předávky mého díla z Ronalu v Pardubicích, už jedou zkušební provoz a moc se mi tam líbili kola - sedm dvojitých tenkých paprsků, ještě nejsou na trhu a vypadají super, jinak pro fajnšmekry - budou tam dělat kola do 24´´. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 Kucíí, vrátil jsem se z předávky mého díla z Ronalu v Pardubicích, už jedou zkušební provoz a moc se mi tam líbili kola - sedm dvojitých tenkých paprsků, ještě nejsou na trhu a vypadají super, jinak pro fajnšmekry - budou tam dělat kola do 24´´. jj Ronal valci......a vis jakou maji vyrobni cenu jednoho kola? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 kdyz tady ze me nekdo dela bukvici, tak se pomstim........ ci je to auticko??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 bobik: sketo Ale ty pritepleny byly od tebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 takovej kámoš s nima zase nejsem, možná časem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 Bobik: Ze by nejakyho dementniho moderatora?? Jesteze tam nejsem videt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.