Přejít na obsah

Výkon motoru 1.2 (47kW)+Martinoslav

Paulz

Doporučené příspěvky

Dezent V 7Jx17".......pneu Eagle F1...... :)

Hm to je pecka ;) Jen teda by to asi chtělo kratší pružiny co ?? :( Taky by se mi libili větší kola ale nechce se mi moc do nových pružin...zase peněz...na kolik Tě vlastně přišly ty nová kola? Pokud to neni tajemství ;)

no zatim nestaly nic....katalogova cena za pneu a hlinikac je za jedno kolo 12tkc :huh:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To ti volal klaca, vid??? Teprve tady si precetl, ze jsi jeho slecne sahal na hyzde, co?? :D Mas u nej vroubek, vid?? :smich: Hehe, nepomuzu a nepomuzu :smich:

ty kravo jak to vis.........jsi byl treti na lince ne? :smich:

Odkaz ke komentáři

kurňa, chvíli se věnuju kšeftu a taková diskuze, úplná hospoda,

kolečka dobrý, gratulace,

Martine, stejně ho upečem - bobikááá, taky tradiční české a ušetříš

:p

to vis, kdo pozde chodi, sam sobe skodi......... :smich::p

ja ti dam, psa mi zrat nebudete...... ;)-_-

v%20boudicce.JPG

Odkaz ke komentáři

Ty nejvic?? Aaaaaale, to je mi panecku novinka :) Jsou to dva dny, co mi posilal textovku at se hezky vyspim a mam pekne sny a dneska me nenadvidi :smich: :smich: :smich: Buzno :smich: :smich: -_-

neprovokuj, jinac sem napisu presne zneni tech SMS.......... ;)

Odkaz ke komentáři

Kucíí, vrátil jsem se z předávky mého díla z Ronalu v Pardubicích, už jedou zkušební provoz a moc se mi tam líbili kola - sedm dvojitých tenkých paprsků, ještě nejsou na trhu a vypadají super, jinak pro fajnšmekry - budou tam dělat kola do 24´´.

Odkaz ke komentáři

Kucíí, vrátil jsem se z předávky mého díla z Ronalu v Pardubicích, už jedou zkušební provoz a moc se mi tam líbili kola - sedm dvojitých tenkých paprsků, ještě nejsou na trhu a vypadají super, jinak pro fajnšmekry - budou tam dělat kola do 24´´.

jj Ronal valci......a vis jakou maji vyrobni cenu jednoho kola? ;)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...