Tomas Ondriska Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 cafte... chcel by som sa spytat ci neviete co mam robit... mam superb I. 2.8 v6 a lave dvere teda spolujazdcove mi stale ukazuju ze su otvorene a teda stale my svetko svieti... neviem ci to je tym tlakovim spinacom v zamku... a novy cely zamok stoji okolo 150€ a to sa my nechce davat tolko penazi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
harmis Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 http://forum.skodahome.cz/topic/83572-mikrospinac-v-levych-prednich-dveri/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlady25 Vloženo 23. Duben 2012 Sdílet Vloženo 23. Duben 2012 Takze mikrospinac vymeneny (oprava za 3e) a vsetko funguje, signalizuje to otvorenie dveri aj zapnute svetla avsak jedna vec mi nezmizla, ked zamknem auto tak po zamknuti sa mi ozvu 4 pipnutia akoby ostali niektore dvere ortvorene ale vsetko je pozatvarane a zamknute, mam alarm META. Nestretol sa s tym niekto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 23. Duben 2012 Sdílet Vloženo 23. Duben 2012 a co kufr a kapota?Tam je to taky ready?Jestli není blbě nastavený spínač kapoty třeba víš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlady25 Vloženo 23. Duben 2012 Sdílet Vloženo 23. Duben 2012 a co kufr a kapota?Tam je to taky ready?Jestli není blbě nastavený spínač kapoty třeba víš Tak na to som nepozeral, ale skusal som otvorit kapotu a potom auto zamknut a ani po 30 sekundach sa sirena nespustila, dokonca ani pri otvorenych dverach, parkrat sa spustila ked som skusal nastartovat pri zamknutom aute a s otvorenym kufrom, skusim to pozriet len netusim kde je na kapote ten spinac a ako ho nastavit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Čevela Vloženo 22. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2012 Ahojte, Pri zamykani auta (ci uz po rozbehu, alebo alarmom) sa mi zacalo coraz castejsie stavat, ze sa dvere zamknu a hned na to sa odomknu (stoplik zaskoci a zas vyskoci). Pri rozbehu ma to az tak nestve, ale ked na dialku zaalarmujem auto a nezamkne vodicove dvere, alarm sa nespusti (META). Osvetlenie, signalizacia dveri funguje OK, len je problem s tymto vyskakujucim cuplikom. Sposobuje to vadny mikrospinac? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David900 Vloženo 23. Duben 2014 Sdílet Vloženo 23. Duben 2014 Prosím o pomoc potřeboval bych někoho v okolí Olomouce kdo by mi vyměnil mikrospínač u dveří řidiče a spolujezdce a taky ovládání zrcátek,nefunkční tempomat a různé elektrodrbky,za rozumnou cenu nechci nic zadarmo.Věřím že je tady spousta vás šikovných kluků kteří by si rádi přividělali a já budu spokojenej že nemusím cpát peníze do chřtánu předraženým mechanikům ze Škodovky tady je nás sposta co se v těch starých vraždách hrabou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David900 Vloženo 23. Duben 2014 Sdílet Vloženo 23. Duben 2014 Zdravím panové nemáte někdo ten mikro spínač -mam tam na dva drátky jen )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brli666 Vloženo 7. Září 2014 Sdílet Vloženo 7. Září 2014 taky tam mam mikrospinac s dvouma dratkama modrej a cervenej,nakonec jsem koupil mikrospinac SAIA-BURGESS V4NCT7 a zneho pouzil jen ten vrchni dil s tim tuplikem jelikoz fungoval jen byl vysoupany ten tuplik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RhG94 Vloženo 21. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2014 Chalani prosím vás na OII 2005 ide aký typ mikrospínača či všetky sú rovnaké ? A ešte ohľadne tej výmeny je to aspoň podobné ako u OI ?? Stále váham či sa do toho pustiť, ale hlavne mi treba ten mikrospínač. Naozaj vám budem vďačný za každú radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2014 Od SUPů se tady najdou machři, co ví a umí ledacos, ale já bych to možná raději napsal do elektro sekce OII. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RhG94 Vloženo 21. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2014 (editace) Hladal som len mi našlo iba toto ale vdaka asi som to prehliadol a novú tému som nechcel zakladať Editováno: 21. Prosinec 2014, autor: RhG94 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomino3030 Vloženo 15. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2018 Zdravím.Potreboval bych pomoc. Mám octavii 85KW 2.0 1 roky vyroby 2001. Rozbil se mi zamek u levych předních dveří. Nejdou otevřít. Musím přelezat přes sedadlo spolujezce.Koupil jsem novy zámek taktéž novy vnitřní mechanismus. Nasadil jsem ho tam,ale problém je stále stejný.Už si nevím rady.Cetl jsem tady na foru,že by to mohl být mikrospínač.Ale problém je v tom že nevím kde se nachází.A hlavně nevím jestli koupit s páčkou nebo bez páčky,nerozumím tomu ale rozhodně se mi nechce to dávat do servisu.Jsem samouk vše si dělám sám.Děkuji za radu a pomoc ahoj Tomáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.