Jakub Pícha Vloženo 1. Únor 2010 Sdílet Vloženo 1. Únor 2010 Tak se mě včera stala taková nemilá věc, o to horší, že jen jednou. Jedná se o vůz Škoda Octavia TOUR 1.9TDI ASV 81kw, rv.2005, mr.2006. Jel jsem městem asi tak 50km/h a najednou zničeho nic se ozvalo pískání a cinkání jakoby kovu odněkud zepředu. Okamžitě jsem zastavil a vypnul motor. Otevřu haupnu a řeknu přítelkyni ať nastartuje ale už se to nezopakovalo, přidávala plyn, ale stále nic. Preventivně jsem poplácal plasty, jediné co mě napadlo. Potom jsem jel nakoupit, objel 3 supermarkety a pak domu a auto jsem moc nešetřil, ale už se nic neozvalo. Ještě dodám že celé se to stalo po cestě asi 650km, kdy byl celou dobu klid, pár zastávek a nikdy nic. Pak 20 minut pauza a tohle asi o 2km dál ve městě. Nemáte někdo tušení, nebo nápad co by to mohlo být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysiax Vloženo 1. Únor 2010 Sdílet Vloženo 1. Únor 2010 zeby kamienok zaseknuty v brzdovom kotuci? ten zvykne piskat, potom vypadne a je klud... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Pícha Vloženo 1. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2010 Taky mě to napadlo, ale nejprve byl takový kovový zvuk cinkání a pískání začalo pár vteřin poté. Kéž by to byl jen nějaký ten kamínek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
italik Vloženo 1. Únor 2010 Sdílet Vloženo 1. Únor 2010 kdyz jedu v zime do prace tak na sumave v urcitem useku sypou sterk. kdyz to vleti do brzd tak si clovek mysli , ze s autem je konec. staci chvilka a je to venku. uz jsem si na to zvyk. zadnej strach byl to urcite kaminek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiri204 Vloženo 29. Březen 2010 Sdílet Vloženo 29. Březen 2010 kdyz jedu v zime do prace tak na sumave v urcitem useku sypou sterk. kdyz to vleti do brzd tak si clovek mysli , ze s autem je konec. staci chvilka a je to venku. uz jsem si na to zvyk. zadnej strach byl to urcite kaminek V zime jezdim hodne po sterkovanych silnicich a za zimu nejmin 3x mam kaminek v kole. Dostane se zezadu mezi ochranny kryt a kotouc a dela sileny rambajs. Je to az neuveritelne, jak hlasitou zvukovou kulisu dokaze vytvorit. Jsem uz z toho dost namichnuty. Nekdy totiz nechce vypadnout sam a musim do servisu na zvedak sundat kolo a kaminek vystourat. Fakt mi to uz leze na nervy. Jestli nekdo vite jak tento nesvar vymytit dejte vedet. Uvazoval jsem o tom nejak ten kryt oriznout nebo nejak ohnout aby ty kaminky snadneji vypadavaly. Minule mi tam trcel 120 km a stale piskal, je to deprimujici, kdyz mate skoro nove auto a vsichni se za Vama otaceji, ze vam to vrze jako by melo za chvili upadnout kolo. Moc prosim o radu pokud nekdo vi jak na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 29. Březen 2010 Sdílet Vloženo 29. Březen 2010 jednoduchá rada víc odtáhnout štít bzrdy od kotouče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.