Xp3 Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 Zdar lidi, povězte mi jsem magor nebo ne? Sundal jsem origo poklice z origo plechů 185/60 R14 a chtěl je nasadit na origo plechy 165/70 R14. Jenže poklice tam ani za boha nejdou ! Poklice na plechy R14 jsou snad jen jedny, nebo ne ??? Nakonec jsem je tam namlátil silou, ale jsou celé zohýbané a odchlipují se od kol. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 U některých typů origo poklic to jedno nebylo. Nevím teď přesně jak to je, ale liší se to snad uchycením (jiné pro disk 5´a 6´). Určitě ti to někdo vysvětlí lépe, ale můžu tě aspoň uklidnit, že magor nejsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xp3 Vloženo 3. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 Ty jo, tak to koukám jak péro z gauče. Jsou to staré poklice, r.v. 2001. Tak to abych je šel z těch kol zase sundat, když tam nemají co dělat, co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 U některých typů origo poklic to jedno nebylo. Nevím teď přesně jak to je, ale liší se to snad uchycením (jiné pro disk 5´a 6´). Určitě ti to někdo vysvětlí lépe, ale můžu tě aspoň uklidnit, že magor nejsi. plny suhlas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest_bastien Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 Samozřejmě, že tam nejdou, jsou jiné, nechápu, co se divíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 Zdar lidi,povězte mi jsem magor nebo ne? no dle prispevku clenu fora - JSI MAGOR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xp3 Vloženo 3. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 Samozřejmě, že tam nejdou, jsou jiné, nechápu, co se divíš. To víš, poklice jaksi neprovozuju, dělal jsem to poprvé Já je jdu sundat..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host hans Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 Zdar lidi,povězte mi jsem magor nebo ne? Sundal jsem origo poklice z origo plechů 185/60 R14 a chtěl je nasadit na origo plechy 165/70 R14. Jenže poklice tam ani za boha nejdou ! Poklice na plechy R14 jsou snad jen jedny, nebo ne ??? Nakonec jsem je tam namlátil silou, ale jsou celé zohýbané a odchlipují se od kol. to je nejake divne nee.Snaz se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 Jo jsou jine. Ja uz mam nastesti poklice Duron a ty jsou univerzalni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xp3 Vloženo 3. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 Tak koukám, že zkušenosti s poklicema máte. Nakonec se docela divím, že jsem je tam dostal všechny 4. Sice velkým násilím (ruce, nohy, nadávky ), poklice tam byly nakřivo, zohýbané, ale držely. No už jsou zase dole. Stejně bych je asi ztratil na první díře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 bez poklic to bude hezčí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xp3 Vloženo 3. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 bez poklic to bude hezčí Taky si to pořád musím říkat. Hlavně když tam na mě koukají orezlé černé plecháčky..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 tak plecháče střikni třeba na stříbrno a jeto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 Staré poklice se chytali takovými malými pérky, bylo jich po obvodu několik. Tyto staré poklice ale nenasadíš na některé novější plechové disky, které nemají pro tato pérka otvory. Nové poklice, třeba Tucanus, jsou uchyceny jedním drátem (pérem), který je po obvodu. Tím pádem tyto nové poklice nasadíš i na starší disky, ale staré poklice na nové disky nemusejí jít, právě proto, že záleží na těch discích, jestli mají ty otvory pro pérka starších poklic nebo ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xp3 Vloženo 12. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Září 2006 tak plecháče střikni třeba na stříbrno a jeto Čím by se daly plecháče stříknout na stříbrno? Já jen aby se to neoloupalo za jednu zimu. Máte někdo nastříkané plecháče? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 Xp3: Tak jak psal Fugas - pro 14" kola byly jine puklice pro 5J a 6J kola... Jak doporucuje MrFormat - kup Tucanus - pokud je chces preharovat mezi sebou - jsou defacto univerzalni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radarek Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 Jo jo, krasa neni vsechno. Taky jsem si koupil elektronove poklice . Drzi sice perfektne, ale od te doby, samozrejme ze mi ta navaznost nedosla, mi zacalo popiskavat zadni kolo. Byl jsem z toho zoufaly, nekolikrat sundane zadni kolo, buben cisteny ocelovym kartacem atd atd. Pak mi pritelkyne, pro me tedy velice trapnym, dotazem naznacila, ze to mohou byt ty poklice. Hmm, taky ze cuzy byly. Malinko mely vuli a dovedli toho pekne vyuzit. Tak jsem je poradne dotahl k disku medenym dratem a je po prde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xp3 Vloženo 13. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Září 2006 Jo jo, krasa neni vsechno. Taky jsem si koupil elektronove poklice . Drzi sice perfektne, ale od te doby, samozrejme ze mi ta navaznost nedosla, mi zacalo popiskavat zadni kolo. Byl jsem z toho zoufaly, nekolikrat sundane zadni kolo, buben cisteny ocelovym kartacem atd atd. Pak mi pritelkyne, pro me tedy velice trapnym, dotazem naznacila, ze to mohou byt ty poklice. Hmm, taky ze cuzy byly. Malinko mely vuli a dovedli toho pekne vyuzit. Tak jsem je poradne dotahl k disku medenym dratem a je po prde... Proto ty poklice nechci, ale nechci ani hliníky, protože jezdím po rozmlácených silnicích. Chci plechy ale ne černé. Čím to mám stříknout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viking Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 myslim ze disky striknute na stribrno by vypadaly hrozne. pokud ne elektrony tak cerny disky a nejaky pekny poklice(nemusi byt zrovna origo). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xp3 Vloženo 13. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Září 2006 myslim ze disky striknute na stribrno by vypadaly hrozne. pokud ne elektrony tak cerny disky a nejaky pekny poklice(nemusi byt zrovna origo). Já právě taky nevím jak to bude vypadat, ale pokud by to vypadalo jako na junioru, tak je to OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 14. Září 2006 Sdílet Vloženo 14. Září 2006 myslim ze disky striknute na stribrno by vypadaly hrozne. pokud ne elektrony tak cerny disky a nejaky pekny poklice(nemusi byt zrovna origo). tak to já sem teda opačnýho názoru(radši pěkně stříklej plecháč, než humus poklice!!)!!, kor ještě co se týče neorigo poklic-uplně nej sou ty pěkný chromovaný z supermárketu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kachna80 Vloženo 2. Červen 2011 Sdílet Vloženo 2. Červen 2011 (editace) Mate na aute nekdo strikly plechace? Editováno: 2. Červen 2011, autor: Kachna80 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.