Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Aha tak podla obrazka by som povedal ze to je elektricka kabelaz pre xenony ale konkretne do svetiel, cize elektroinstalacia vo svetle, co ide od ballastu ku vybojke a potom este dialkove parkovacky. Mylsim ze aj cena hovori za vsetko  :kol-28:

• o 3 měsíce později...
  • o 3 týdny později...
Vloženo

Jj nahoď fotky a popis co jak se dělá. Chystám se s tím už přes rok k Ferdovi, ale teď jsem se ještě přestěhoval dál za Plzeň a má to být práce na víkend, jenže nemam kde přespat a je to dálka, tak bych zkusil připravit co nejvíc doma a jet jen na zapojení, nakódování a dodělání věcí co mi chybí... aby se to stihlo za jeden den. takové to natahání kabelů a lehčí přípravu bych zvládl, ale nevím co kam a jak... 

• o 2 týdny později...
Vloženo (editace)

hosi vybojky me sviti uz trosku do cervena,na zdi vidim slaby nadech cca  2cm od horni hrany,ma smysl koupit nove?bude v tom rozdil?nebo je to normalni jev? 02 mam kratce tak nevim,u O1 sem to nemel s takovym okrajem,diky  jo a jake vybojky pouzivate 4300K nebo  4700K ?

Editováno: , autor: foxdivemaster
Vloženo

Já je mám taky (těch 4700k) a oproti origo nepozoruju rozdíl. Mám Pfillips... ale podstatně dražší. Dej si pozor na made in China - na netu když si zadáš padělané xenonové výbojky, tak je tam ukázáno jak poznáš rozdíl padělku...

ZDE článek

Vloženo

Tak origo v škodovke davaju 4300k , tie ,mam aj ja. Zo zaciatku mi svietili rovnakou farbou ako halogeny   :kol-44: , ale po niekolkych dnoch uz chytili bielu farbu a som s nimi nadmieru spokojny. Kupil som ich od uzivatela na tomto fore, menom KASILEK....dufam ze sa nenahneva ze mu robim reklamu  :rolleyes: , ale viem ze ma 100% originalne vybojky bud osram, alebo philips za velmi vyhodnu cenu. Riesilo sa to tusim aj na tomto fore: http://wwww.vw-club.cz/viewtopic.php?f=225&t=216312

• o 2 týdny později...
Vloženo (editace)

1. Vyndej celé světlo (vytočit plastovou matičku z motorového prostoru a zvenčí vytahovat zajišťovací páčku a celé světlo směrem ven)

2. Odpoj hlavní svorkovnici světla

3. Sundej zadní plastový kryt světla

4. Odpoj konektor z výbojky

5. Povol šroubky ze zajišťovacího plíšku výbojky

6. Vysuň výbojku a vyměň - při výměně nesahej na tělo výbojky

Montáž opačným postupem  :kol-47:

Editováno: , autor: Stringo
  • o 10 měsíců později...
Vloženo

Hoši,potřeboval bych poradit,jak nakodovat xenony na octavii2,koupil jsem xenony na svoji 2007 eleg,vyměnil jsem světla a nic.....Světla jsou starší,tak nevím v jakém stavu,jen vrčí trafa,.Koduje se jen v dlouhem kodovaní nebo i někde jinde? V dlouhém kodovaní v bytu nula jsem zaškrtl xen.světla,ale pořád nic..Máte nějaké rady??? KOupím nové výbojky,ale dál nevím.Prosím o radu

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Tak po delší době zase píš.Xenony namontovany,předělal jsem i ovládání motorku na kolečko,ale pořád mě svítí kontrola žárovek.Jen když přepnu na dálková světla,tak se po 5sekundách rožne kontrola..,závadu napíše nízke napěti v obou motorkách světel. Zkoušel jsem vypnout studenou diagnozu,ale nepomáhá to.Už nevím co stím...Nějaká rada?

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...