pajko Vloženo 17. Únor 2014 Sdílet Vloženo 17. Únor 2014 octavianusII neni ta kabelaz toto? 1Z0 941 813 B Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OctavianusII Vloženo 17. Únor 2014 Sdílet Vloženo 17. Únor 2014 (editace) no neviem, nevidim to nikde na tej kabelazi. A ani to neviem nikde najst. Kde si to nasiel ? Editováno: 17. Únor 2014, autor: OctavianusII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 18. Únor 2014 Sdílet Vloženo 18. Únor 2014 na skoda-dily.cz daj tam do vyhladavaca toto cislo a ono ti to najde ze kablovy zvazok pre xenony http://www.skoda-diely.sk/eshop/1z0941813b-zvazok-elektricke-instalacia.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OctavianusII Vloženo 18. Únor 2014 Sdílet Vloženo 18. Únor 2014 Aha tak podla obrazka by som povedal ze to je elektricka kabelaz pre xenony ale konkretne do svetiel, cize elektroinstalacia vo svetle, co ide od ballastu ku vybojke a potom este dialkove parkovacky. Mylsim ze aj cena hovori za vsetko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OctavianusII Vloženo 28. Květen 2014 Sdílet Vloženo 28. Květen 2014 Cawte....tak rozpraval som sa s kolegom ohladom prerabky xenonov na octavke, tak povedal ze za cca tyzden - dva by to slo, no a ako som slubil, tak sa budem snazit pofotit co sa da Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OctavianusII Vloženo 18. Červen 2014 Sdílet Vloženo 18. Červen 2014 cawte xenony uz mam namontovane Mam aj nejake fotecky tak to sem potom hodim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 19. Červen 2014 Sdílet Vloženo 19. Červen 2014 Jj nahoď fotky a popis co jak se dělá. Chystám se s tím už přes rok k Ferdovi, ale teď jsem se ještě přestěhoval dál za Plzeň a má to být práce na víkend, jenže nemam kde přespat a je to dálka, tak bych zkusil připravit co nejvíc doma a jet jen na zapojení, nakódování a dodělání věcí co mi chybí... aby se to stihlo za jeden den. takové to natahání kabelů a lehčí přípravu bych zvládl, ale nevím co kam a jak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 30. Červen 2014 Sdílet Vloženo 30. Červen 2014 (editace) hosi vybojky me sviti uz trosku do cervena,na zdi vidim slaby nadech cca 2cm od horni hrany,ma smysl koupit nove?bude v tom rozdil?nebo je to normalni jev? 02 mam kratce tak nevim,u O1 sem to nemel s takovym okrajem,diky jo a jake vybojky pouzivate 4300K nebo 4700K ? Editováno: 30. Červen 2014, autor: foxdivemaster Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipmann Vloženo 30. Červen 2014 Sdílet Vloženo 30. Červen 2014 Mám original Philips 6000K a super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OctavianusII Vloženo 30. Červen 2014 Sdílet Vloženo 30. Červen 2014 Urcite kup nove vybojky, ked mas tam nadych ruzovej, alebo ked ti svietia na modro. Nove original 4300k budu svietit zo zaciatku na zlto, ale po cca 100 hodinach chytia peknu bielu farbu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 30. Červen 2014 Sdílet Vloženo 30. Červen 2014 (editace) takze origo sou 6000K?nasel sem na bazosi za dobrou cenu 4700K co vy na to? http://auto.bazos.cz/inzerat/35558987/D1S-Philips-85410-4700K-Novinka.php Editováno: 30. Červen 2014, autor: foxdivemaster Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 30. Červen 2014 Sdílet Vloženo 30. Červen 2014 Podle mě jsou origo ve Škodovce montované 4700k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 30. Červen 2014 Sdílet Vloženo 30. Červen 2014 ok tak ja je objednam a uvidim,diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 30. Červen 2014 Sdílet Vloženo 30. Červen 2014 Co viem, tak origo v skodovke davaju 4250-4500K Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 tak to bude cajk tech 4700K,diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 Já je mám taky (těch 4700k) a oproti origo nepozoruju rozdíl. Mám Pfillips... ale podstatně dražší. Dej si pozor na made in China - na netu když si zadáš padělané xenonové výbojky, tak je tam ukázáno jak poznáš rozdíl padělku... ZDE článek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 diky za clanek,snad to nebudou kopie aspon podle obrazku to vypada ok,pak dam vedet jestli sou ok nebo kopie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OctavianusII Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 Tak origo v škodovke davaju 4300k , tie ,mam aj ja. Zo zaciatku mi svietili rovnakou farbou ako halogeny , ale po niekolkych dnoch uz chytili bielu farbu a som s nimi nadmieru spokojny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OctavianusII Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 Tak origo v škodovke davaju 4300k , tie ,mam aj ja. Zo zaciatku mi svietili rovnakou farbou ako halogeny , ale po niekolkych dnoch uz chytili bielu farbu a som s nimi nadmieru spokojny. Kupil som ich od uzivatela na tomto fore, menom KASILEK....dufam ze sa nenahneva ze mu robim reklamu , ale viem ze ma 100% originalne vybojky bud osram, alebo philips za velmi vyhodnu cenu. Riesilo sa to tusim aj na tomto fore: http://wwww.vw-club.cz/viewtopic.php?f=225&t=216312 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Hauer Vloženo 11. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2014 Čau kluci mám dotaz...Jak se dostanu k vybojce xenonu ? Přestal mě svitit xenon....A nevim jak se tam dostat mate někdo nějakej postup ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 11. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2014 (editace) 1. Vyndej celé světlo (vytočit plastovou matičku z motorového prostoru a zvenčí vytahovat zajišťovací páčku a celé světlo směrem ven) 2. Odpoj hlavní svorkovnici světla 3. Sundej zadní plastový kryt světla 4. Odpoj konektor z výbojky 5. Povol šroubky ze zajišťovacího plíšku výbojky 6. Vysuň výbojku a vyměň - při výměně nesahej na tělo výbojky Montáž opačným postupem Editováno: 11. Červenec 2014, autor: Stringo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 5. Červen 2015 Sdílet Vloženo 5. Červen 2015 Hoši,potřeboval bych poradit,jak nakodovat xenony na octavii2,koupil jsem xenony na svoji 2007 eleg,vyměnil jsem světla a nic.....Světla jsou starší,tak nevím v jakém stavu,jen vrčí trafa,.Koduje se jen v dlouhem kodovaní nebo i někde jinde? V dlouhém kodovaní v bytu nula jsem zaškrtl xen.světla,ale pořád nic..Máte nějaké rady??? KOupím nové výbojky,ale dál nevím.Prosím o radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 6. Červen 2015 Sdílet Vloženo 6. Červen 2015 No já to na MR2005 akorát zaškrtnul a xenony běží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 10. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2015 Tak po delší době zase píš.Xenony namontovany,předělal jsem i ovládání motorku na kolečko,ale pořád mě svítí kontrola žárovek.Jen když přepnu na dálková světla,tak se po 5sekundách rožne kontrola..,závadu napíše nízke napěti v obou motorkách světel. Zkoušel jsem vypnout studenou diagnozu,ale nepomáhá to.Už nevím co stím...Nějaká rada? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.