jakub.facelift Vloženo 5. Únor 2010 Sdílet Vloženo 5. Únor 2010 Zdravím, nemá někdo zkušenost nebo neviděl už tuto závadu? Je to fólie z levého sloupku mezi předními dveřmi od řidiče a zadními dveřmi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milh@us Vloženo 5. Únor 2010 Sdílet Vloženo 5. Únor 2010 ahoj, měl jsem to samé, reklamoval jsem tov servise, a oni mi to přelepili, na moje přání všechny 4 folie, pač 2 byly jasný, třetí začínala, tak jsem chtěl i tu čtvrtou. Jen si dej pozor, až ti to udělají, tak si to pořádně prohlídni, mě to zase na jedný folii poškrábali, takže to zas budou předělávat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pipista78 Vloženo 3. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2010 Mne sa začína na šoferových dverách tiež odlepovať, aké je to vlastne pod tým? Ak je to vo farbe auta nemusia tam ani byť alebo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub.facelift Vloženo 3. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2010 (editace) Je to jenom černý polep, který je nalepen na plechových lištách. Při opravě se musí tyto lišty demontovat z auta a vadně nalepené fólie od výroby se musí odlepit, vyčistit a znova pěkně nalepit nové fólie. Oprava na 1 den v servisu. Časově velmi náročné pokud máš vadu na všech 4 dveří. Samozřejmě v rámci garance. ********************************************** Pravidla rikaji - necituj posledni prispevek! *********************************************** Editováno: 4. Srpen 2010, autor: Blacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pipista78 Vloženo 3. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2010 A tie lišty su teda vo farbe karosérie alebo iba holý plech... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rmaudio Vloženo 9. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2010 A tie lišty su teda vo farbe karosérie alebo iba holý plech... pokial dobre viem tak su cierne nelakovane. my unas lepime taketo slpiky do karbonu od firmy 3M a 4x stlpik nam trva cca 2h s demontazou a montazou novych. nehovorim ze v servise to robia kazdy den ale cely den to robit je prehnana doba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 3. Únor 2014 Sdílet Vloženo 3. Únor 2014 Cislo nahradneho dielu? Chcel by som vymenit matne za leskle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sopo Vloženo 4. Únor 2014 Sdílet Vloženo 4. Únor 2014 Tiež sa pridavam je to možné kupit v lesklom prevedení alebo ako postup demontaze tych polepov nema nikto? Prosím :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Únor 2014 Sdílet Vloženo 4. Únor 2014 To bude asi toto (černá lesklá):Čísla dílů:5J6 853 439 M W465J6 853 440 M W465J6 853 439 N W465J6 853 440 N W46 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 4. Únor 2014 Sdílet Vloženo 4. Únor 2014 (editace) Pawouk, velmi pekne dakujem Najprv som si vsimol, ze sa mi to zacina olupavat pri spolujazdcovych dverach - tak som sa hned aj rozhodol, ze spojim prijemne (pekne) s uzitocnym Editováno: 4. Únor 2014, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 10. Únor 2014 Sdílet Vloženo 10. Únor 2014 Kombicko by malo mat b-ckove stlpiky rovnake, ze? Aj c-ckovy je iny... Ohladom montaze, je to komplikovane? Ci len stare vymontovat? Alebo nasadit navrch? -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Únor 2014 Sdílet Vloženo 10. Únor 2014 B-sloupek je stejný pro obě karosářské verze, je to vidět i na tom screenu z Etky. C-sloupek u kombi ale přece nemá žádný polep? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 10. Únor 2014 Sdílet Vloženo 10. Únor 2014 Nie to nema, to bol len dotaz pomimo. Vdaka -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kluvo Vloženo 10. Únor 2014 Sdílet Vloženo 10. Únor 2014 (editace) Ja som si dal nalepit folie vo firme co robi reklami asi pred 6 rokmi a stalo ma to 20 Sk co si pytal na pivo . Je to folia co sa pouziva v exterieri Editováno: 10. Únor 2014, autor: kluvo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 25. leden 2015 Sdílet Vloženo 25. leden 2015 Ako sa montuju tie folie na B-stlpiky? maju zo zadnej strany lepidlo. treba povodny matny demontovat (pocitam ze hej), alebo sa to lepi na vrch? Na spodnej a vrchnej casti su zahnute casti, cize sa to bude asi niekde zasuvat -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 25. leden 2015 Sdílet Vloženo 25. leden 2015 Sundas tesneni z oken , vyndaš skla. Odlepiš stare , budeš se 4 hodiny mordovat z lepidlem pak nalepis nove , namontujes tesneni a skla. A pak se se mordujes 3 dny s tesnenim aby fakt pasovalo jak ma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 25. leden 2015 Sdílet Vloženo 25. leden 2015 Kurna, to vazne musim rozoberat i dvere? Tak to si ma moc nepotesil takze to asi necham na jar -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 25. leden 2015 Sdílet Vloženo 25. leden 2015 Ja kdyz si precetl dilenskou prirucku tak jsem to hodil do autorizaku , sice to stalo 800 ale za ten klid mi to stoji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 25. leden 2015 Sdílet Vloženo 25. leden 2015 A mas niekde foto tej prirucky? Uz i na prvej strane niekto pisal ze nic jednoduche -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 25. leden 2015 Sdílet Vloženo 25. leden 2015 Pujcili mi to kluci v servise, poptam se na to 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.