Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

ahoj, měl jsem to samé, reklamoval jsem tov servise, a oni mi to přelepili, na moje přání všechny 4 folie, pač 2 byly jasný, třetí začínala, tak jsem chtěl i tu čtvrtou. Jen si dej pozor, až ti to udělají, tak si to pořádně prohlídni, mě to zase na jedný folii poškrábali, takže to zas budou předělávat

• o 5 měsíců později...
Vloženo (editace)

Je to jenom černý polep, který je nalepen na plechových lištách.

Při opravě se musí tyto lišty demontovat z auta a vadně nalepené fólie od výroby se musí odlepit, vyčistit a znova pěkně nalepit nové fólie.

Oprava na 1 den v servisu. Časově velmi náročné pokud máš vadu na všech 4 dveří.

Samozřejmě v rámci garance.

Pravidla rikaji - necituj posledni prispevek!

Editováno: , autor: Blacky
Vloženo

A tie lišty su teda vo farbe karosérie alebo iba holý plech...

pokial dobre viem tak su cierne nelakovane. my unas lepime taketo slpiky do karbonu od firmy 3M a 4x stlpik nam trva cca 2h s demontazou a montazou novych. nehovorim ze v servise to robia kazdy den ale cely den to robit je prehnana doba.

• o 3 roky později...
Vloženo (editace)

Pawouk, velmi pekne dakujem  :kol-47:  Najprv som si vsimol, ze sa mi to zacina olupavat pri spolujazdcovych dverach - tak som sa hned aj rozhodol, ze spojim prijemne (pekne) s uzitocnym :)

Editováno: , autor: Cjoctavian
Vloženo

Kombicko by malo mat b-ckove stlpiky rovnake, ze? Aj c-ckovy je iny...

Ohladom montaze, je to komplikovane? Ci len stare vymontovat? Alebo nasadit navrch?

--

Z mobilu

Vloženo (editace)

Ja som si dal nalepit folie vo firme co robi reklami asi pred 6 rokmi a stalo ma to 20 Sk co si pytal na pivo . Je to folia co sa pouziva v exterieri

post-8433-0-28445800-1392067516_thumb.jp

post-8433-0-39666500-1392067827_thumb.jp

Editováno: , autor: kluvo
  • o 11 měsíců později...
Vloženo

Ako sa montuju tie folie na B-stlpiky? maju zo zadnej strany lepidlo. treba povodny matny demontovat (pocitam ze hej), alebo sa to lepi na vrch? Na spodnej a vrchnej casti su zahnute casti, cize sa to bude asi niekde zasuvat

--

Z mobilu

post-83257-1422194670,296_thumb.jpg

post-83257-1422194683,3376_thumb.jpg

Vloženo

Sundas tesneni z oken , vyndaš skla. Odlepiš stare , budeš se 4 hodiny mordovat z lepidlem pak nalepis nove , namontujes tesneni a skla. A pak se se mordujes 3 dny s tesnenim aby fakt pasovalo jak ma :)

• o 9 let později...
Vloženo (editace)

Zdravím, po létech trochu oživím diskusi. Jelikož jsem měl na mé Fabii 2 Ambition Tour (2014) matné polepy B-sloupků, které už nezapřely svoje stáří (trochu prostřílené od kamínku, místy se krabatící a všechny už hodně vyšisované), rozhodl jsem se je vyměnit za nové a dát tam rovnou ty "lepší", lesklé. Vše tady bylo popsáno do detailu, tak jen pro shrnutí doplním čísla dílů a jejich pozice:

Lesklé fólie:

Levá přední: 5J6 853 439 M W46

Pravá přední: 5J6 853 440 M W46

Levá zadní: 5J6 853 439 N W46
Pravá zadní: 5J6 853 440 N W46

Matné fólie:

Levá přední: 5J6 853 439 K 9B9
Pravá přední: 5J6 853 440 K 9B9
Levá zadní: 5J6 853 439 L 9B9
Pravá zadní: 5J6 853 440 L 9B9

Jinak pro zajímavost, ty lesklé polepy byly brány jako ty "lepší", jako samostatný díl jsou dražší než matné a dávaly se na dražší verze. Vypozoroval jsem, že před faceliftem se dávaly jen na ty nejnižší výbavy Classic, Ambiente už měly lesklé. Takto to je bylo ještě i chvíli po faceliftu, nicméně nejpozději v roce 2012 (máme doma na naší krátké Ambition vyrobené v září 2012) začala Škodovka i na Ambition (a od ní odvozené všechny možné akční verze) dávat polepy matné, lesklé pak zůstaly do konce výroby jen na vyšších specifikacích - Elegance, Scout, Monte Carlo a RS...

IMG_1657.JPG

IMG_1655.JPG

IMG_1659.JPG

Editováno: , autor: Miro F.
Vloženo

Největší opruz je sundavat to těsnění tak, aby se nezohýbalo. Na naší Fábince navíc byl na obou dveřích (původních i vyměňovaných) mezi horní hranou rámu dveří a sloupkem rámu černý pružný tmel, který držel těsnění přilepené a šel strašně špatně dolů z těsnění. Bez odstranění tmelu jsem nebyl schopen dát těsnění zpět tak, aby sedlo přesně. 

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...