Vildaa Vloženo 8. Únor 2010 Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 Mám octu 1.9tdi 66kw r.v. 98. Něco mi klepe vzadu na pravém kole. Jsou tam měněné tlumiče i ložisko kola. Je to spíše takove poklepkávání. neklepe takhle špatné horní ložisko tlumiče?? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zemlub Vloženo 8. Únor 2010 Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 (editace) Myslím, že mám podobný problé, ale nedokážu přesně určit odkud to jde. Pokud na něco přijdeš, napiš Editováno: 8. Únor 2010, autor: zemlub Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vildaa Vloženo 9. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 problem vyresen Je to povoleny sroub na zadnim tlumici... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zemlub Vloženo 16. Únor 2010 Sdílet Vloženo 16. Únor 2010 problem vyresen Je to povoleny sroub na zadnim tlumici... Myslíš jako nahoře v té kapse v kufru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
67jitka58 Vloženo 16. Únor 2010 Sdílet Vloženo 16. Únor 2010 Ten by vypadl.Asi spodní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 16. Únor 2010 Sdílet Vloženo 16. Únor 2010 Myslíš jako nahoře v té kapse v kufru? zadní tlumiče jsou z venku dole jeden nahoře dva šrouby často to dělá po výměně blbě utaženej tlumič k hornímu uložení nebo přímo jeden z těch dvou šroubů (párkrát sem se setkal s tim že jeden z nich byl přes závit a málo utaženej) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborch Vloženo 8. Březen 2010 Sdílet Vloženo 8. Březen 2010 zadní tlumiče jsou z venku dole jeden nahoře dva šrouby často to dělá po výměně blbě utaženej tlumič k hornímu uložení nebo přímo jeden z těch dvou šroubů (párkrát sem se setkal s tim že jeden z nich byl přes závit a málo utaženej) Taky mi to klepe od PZ kola. Při jízdě po nerovnostech. šrouby jsem dotahoval. Nešlo to dotáhnout ani o kousek. Ale všiml jsem si, že jeden z horních šroubů je novější než ten druhý. Je tam světlejší hlava. Auto je z bazaru. A nedávno tam předchozí majitel měnil Z ložiska kol. Co dál? Mám vyměnit tlumič? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
67jitka58 Vloženo 8. Březen 2010 Sdílet Vloženo 8. Březen 2010 Taky mi to klepe od PZ kola. Při jízdě po nerovnostech. šrouby jsem dotahoval. Nešlo to dotáhnout ani o kousek. Ale všiml jsem si, že jeden z horních šroubů je novější než ten druhý. Je tam světlejší hlava. Auto je z bazaru. A nedávno tam předchozí majitel měnil Z ložiska kol. Co dál? Mám vyměnit tlumič? Nejdřív by ho chtělo vyzkoušet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborch Vloženo 13. Březen 2010 Sdílet Vloženo 13. Březen 2010 (editace) a Editováno: 5. Duben 2010, autor: liborch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stasinec Vloženo 13. Březen 2010 Sdílet Vloženo 13. Březen 2010 už jsem to vyzkoušel, zvednul jsem to na dílenském zvedáku, podepřel PZ kolo. klepání vychází pravděpodobně z tlumiče Asi to klepe v horním uložení tlumiče. Je možné v domácích podmínká demontovat tlumič?. Myslým na zemi se standartním zvedákem? Už jste to někdo zkoušel? Uplně v pohodě,nahoře povolíš dva šrouby a dole jeden a máš tlumič venku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborch Vloženo 13. Březen 2010 Sdílet Vloženo 13. Březen 2010 (editace) a Editováno: 5. Duben 2010, autor: liborch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 21. Březen 2010 Sdílet Vloženo 21. Březen 2010 Tak se taky přidám, sotva jsem opravil bouchání vepředu, ozvalo se klepání vzadu. Tlumiče měněny nebyly, ani jsem na ne nesáhl. Každopádně se mi objevuje při rozjezdu a přejezdu nerovností v pomalých rychlostech od zadního levého kola takové mírné poklepávání. Bude to ten šroub ? Jsem na tyhle věci trošku laik, takže když sundám kolo tak bude jeden dole a viděl jsem, že dva jsou nahoře...může být povolený ? Případně co dál by mohlo mírně klepat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 27. Březen 2010 Sdílet Vloženo 27. Březen 2010 Tak jsem na to dneska koukal. Tlumič to není, klepe výfuk. Napíšu to laicky - gumk, které tomuto klepání při pohybu výfuku mají bránit, jsou out. Je třeba je vyměnit. Jen přijít na to jak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 29. Březen 2010 Sdílet Vloženo 29. Březen 2010 jsou jen nasazený nastřikni mezi držák a gumu mazadlo a pak to stáhneš stačí mezi to strčit šroubováček kroutit s nim a tlačit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 30. Březen 2010 Sdílet Vloženo 30. Březen 2010 super, kouknu na to o vikendu .. pak písnu díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.