Publikováno Únor 8, 201015 r Mám octu 1.9tdi 66kw r.v. 98. Něco mi klepe vzadu na pravém kole. Jsou tam měněné tlumiče i ložisko kola. Je to spíše takove poklepkávání. neklepe takhle špatné horní ložisko tlumiče?? díky
Únor 8, 201015 r Myslím, že mám podobný problé, ale nedokážu přesně určit odkud to jde. Pokud na něco přijdeš, napiš Upraveno Únor 8, 201015 r od zemlub
Únor 16, 201015 r problem vyresen Je to povoleny sroub na zadnim tlumici... Myslíš jako nahoře v té kapse v kufru?
Únor 16, 201015 r Myslíš jako nahoře v té kapse v kufru? zadní tlumiče jsou z venku dole jeden nahoře dva šrouby často to dělá po výměně blbě utaženej tlumič k hornímu uložení nebo přímo jeden z těch dvou šroubů (párkrát sem se setkal s tim že jeden z nich byl přes závit a málo utaženej)
Březen 8, 201015 r zadní tlumiče jsou z venku dole jeden nahoře dva šrouby často to dělá po výměně blbě utaženej tlumič k hornímu uložení nebo přímo jeden z těch dvou šroubů (párkrát sem se setkal s tim že jeden z nich byl přes závit a málo utaženej) Taky mi to klepe od PZ kola. Při jízdě po nerovnostech. šrouby jsem dotahoval. Nešlo to dotáhnout ani o kousek. Ale všiml jsem si, že jeden z horních šroubů je novější než ten druhý. Je tam světlejší hlava. Auto je z bazaru. A nedávno tam předchozí majitel měnil Z ložiska kol. Co dál? Mám vyměnit tlumič?
Březen 8, 201015 r Taky mi to klepe od PZ kola. Při jízdě po nerovnostech. šrouby jsem dotahoval. Nešlo to dotáhnout ani o kousek. Ale všiml jsem si, že jeden z horních šroubů je novější než ten druhý. Je tam světlejší hlava. Auto je z bazaru. A nedávno tam předchozí majitel měnil Z ložiska kol. Co dál? Mám vyměnit tlumič? Nejdřív by ho chtělo vyzkoušet.
Březen 13, 201015 r už jsem to vyzkoušel, zvednul jsem to na dílenském zvedáku, podepřel PZ kolo. klepání vychází pravděpodobně z tlumiče Asi to klepe v horním uložení tlumiče. Je možné v domácích podmínká demontovat tlumič?. Myslým na zemi se standartním zvedákem? Už jste to někdo zkoušel? Uplně v pohodě,nahoře povolíš dva šrouby a dole jeden a máš tlumič venku.
Březen 21, 201015 r Tak se taky přidám, sotva jsem opravil bouchání vepředu, ozvalo se klepání vzadu. Tlumiče měněny nebyly, ani jsem na ne nesáhl. Každopádně se mi objevuje při rozjezdu a přejezdu nerovností v pomalých rychlostech od zadního levého kola takové mírné poklepávání. Bude to ten šroub ? Jsem na tyhle věci trošku laik, takže když sundám kolo tak bude jeden dole a viděl jsem, že dva jsou nahoře...může být povolený ? Případně co dál by mohlo mírně klepat ?
Březen 27, 201015 r Tak jsem na to dneska koukal. Tlumič to není, klepe výfuk. Napíšu to laicky - gumk, které tomuto klepání při pohybu výfuku mají bránit, jsou out. Je třeba je vyměnit. Jen přijít na to jak
Březen 29, 201015 r jsou jen nasazený nastřikni mezi držák a gumu mazadlo a pak to stáhneš stačí mezi to strčit šroubováček kroutit s nim a tlačit
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.