olisoft Vloženo 19. Září 2008 Sdílet Vloženo 19. Září 2008 Nooo, to je dobry napad! Pouvazujem a mozno skusim skombinovas s mojou ideou. Rozmyslal som totiz, ze to skusim "podlepit" plechom vystrihnutym na mieru, z druhej strany je koli setreniu materialom zalis v tej nozicke. Vdaka za napad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 19. Září 2008 Sdílet Vloženo 19. Září 2008 zatavit ohnute spendliky - myslim tim je vtavit ze strany a predem si udelej tvar U - zatav to pokud to pujde zevnitr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 19. Září 2008 Sdílet Vloženo 19. Září 2008 Tie spendliky su tiez dobre, len neviem, kolko vydrzia. Je to dost namahane, lebo ten "klbik" s pruzinou to taha za ten malicky prelis, co vidno v diere. Takze uvidim a asi budem musiet skusat, co to vydrzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jardachal Vloženo 19. Září 2008 Sdílet Vloženo 19. Září 2008 To jsou ty popelníky tak drahý ? I na vrakači ? Ale návody to jsou užitečný. Mě se líbí to šití. Když se to začistí, tak to nemusí být ani vidět. Nebo zatavit skoby z nastřelovačky. Lepší jak ohýbat špendlík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 19. Září 2008 Sdílet Vloženo 19. Září 2008 Popolnik z vrakaca by som asi nebral, moze sa mu stat to iste a zaruka... A novy stoji tusim 700.-Kc a na diely ho urcite nekupis. Mne staci opravit dvierka, zvysok je v dobrom stave. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Bartos Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 Potřeboval bych poradit s otevíráním popelníku. Normální stav je, že kliknete a on se sám otevře. V mém případě není nic co by zezadu tlačilo na ten popelník zezadu a tak se neotevře. Má tam být nějaká pružina nebo jak to funguje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 kdyz vyndas celou cast s popelnikem - ne jenom tu vyjizdeci cast - a podivas se na ni zespodu tak by tam mela byt pruzinka. mam pocit ze je nekde u toho ozubenyho kolecka co dela vyjizdeni popelniku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 Podle mě máš v pi*i ozubení, mám ten sám problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarrku Vloženo 11. Únor 2010 Sdílet Vloženo 11. Únor 2010 mám ten stejný problém to ozubení prasklo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 11. Únor 2010 Sdílet Vloženo 11. Únor 2010 A teď Ti to blbě chodí že? Zasekává se to a tak.. No je to na výměnu popelníku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Bartos Vloženo 11. Únor 2010 Sdílet Vloženo 11. Únor 2010 Popelník mám vyndaný celý a stejně to nefunguje... to má být featura toho žlutého ozubeného kolečka? To jsem právě myslel, že má být jenom brzdička. Nic tam prasklého nemám... Nemohl by to prosím někdo nafotit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 11. Únor 2010 Sdílet Vloženo 11. Únor 2010 sháněj novej popelník nejde to opravit občas jsem to zkoušel ale je to marný jeto marný je to marný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Velouš Vloženo 13. Březen 2010 Sdílet Vloženo 13. Březen 2010 (editace) Popelník mám vyndaný celý a stejně to nefunguje... to má být featura toho žlutého ozubeného kolečka? To jsem právě myslel, že má být jenom brzdička. Nic tam prasklého nemám... Nemohl by to prosím někdo nafotit? Pružina je vlevo na boku tělesa popelníku,to co se nehýbe - je přišrubované čtyřma šrubama v autě.Žluté kolečko je jen brzdička aby to nevystřelilo celé ven.Já to mám taky pokažené,zlomila se mi ta ozubená bočnice.Je to chatrné,radši neotvírat,co konstruktér to vůl.Není tam žádná výstuha.Je to neopravitelný,tak jak píše kolega .Je to na........... Editováno: 13. Březen 2010, autor: Velouš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fugasov1 Vloženo 16. Červen 2012 Sdílet Vloženo 16. Červen 2012 Tak mi ta sv... nedrží zase zavřená..no morybundus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fycke Vloženo 21. Červen 2012 Sdílet Vloženo 21. Červen 2012 Zdravim ja mam zase problem ze ho mam stale otvoreny. Po stlaceni ho zavrem pekne plynulo ale neostane zatvoreny a ked pustim naspät otvori sa. Co s tym,? Da sa to nejako opravit? Alebo kupit novy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iwhy Vloženo 29. Červen 2012 Sdílet Vloženo 29. Červen 2012 Odlomil sa ti taký malí plastový kolík ktorý by ho mal držať v zatvorenej polohe. Ja som to opravil tak, že som popolnik rozobral, na mieste kde bol kolíček som spravil dierku do ktorej som zasunul klinček skrátený a zabrúsený na veľkosť pôvodného plastového kolíčku. Je ešte potrebné ten klinček poriadne zalepiť. Drží a funguje mi to tak už cez rok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fycke Vloženo 2. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2012 iwhy: Mohol by som ta poprosit o jednu dve fotecky? Prosiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim. Diq vopred. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor X Vloženo 8. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2012 Taky se mi zablokovával, až prdnul ten ozubený plast, tak jsem se namích, popelník vyndal a udělal tam pelíšek pro PDA navigaci, bluetooth GPS modul hodím na okno a ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubaSnouw Vloženo 11. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2013 (editace) čus mě se urvala packa u popelníku tak jsem vyvrtal dirku vsadil kousek špice s kola ucvakl zalepil a funguje super EDIT: cus měl jsem problém s popelníčkem otevrel se a nešlo zavřít tak jsem ho vyndal vyvrtal dirku vsadil kousek špice s kola zakapl lepidlem a funguje super Editováno: 11. Listopad 2013, autor: Wojnar Edituj příspěvky!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuzzystoned Vloženo 15. Duben 2014 Sdílet Vloženo 15. Duben 2014 KubaSnouw: jojo, presne to samy sem dělal dneska. Díky moc za nápad. Jenom jsem tam vyvrtal díru, vzal hřebík s hodně tenkou hlavičkou, prostrčil ho dírkou a potom uštípl stačilo malinko vteřinovýho lepidla, protože tam drží i bez toho, ale pro sichr. No a jako nový Díkes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomeetech Vloženo 27. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2015 (editace) AhojNerad bych něco urvaldikytom Editováno: 27. Srpen 2015, autor: tomeetech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomeetech Vloženo 27. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2015 Sem se unahlil v psaní;-) Samozřejme už ho mám venku teď jen to spravit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitnet Vloženo 22. Únor 2021 Sdílet Vloženo 22. Únor 2021 Zdravim chci se zeptat prestal se mi zacvakavat popelnik nevite nekdo co s tim? Mam octavia 1 r.v. 2002 diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.