Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Nemáte náhodou někdo dvě navíc,myslím ty z origo příslušenství.

Ve škodoce máš sadu 4 za 238,- kč

Nemáte náhodou někdo dvě navíc,myslím ty z origo příslušenství.

Podívam se ti až pojedu na chatu, možná i jo. :D

Navíc žádné nemám, ale když už je tu tenhle thread, můžete mi někdo poradit jak je vyměnit?

Koupil jsem si ty elegantni chromovane, ale nevim jak je vymenit.

mám stejný problém včera jsem dostal ty chromové a ted bych je chtěl nejakým způsobem vyměnit, ale bojim se jek jakokoliv páčit nebo kroutit s níma

Navíc žádné nemám, ale když už je tu tenhle thread, můžete mi někdo poradit jak je vyměnit?

Koupil jsem si ty elegantni chromovane, ale nevim jak je vymenit.

Stačí s ní pootočit (90 stupňů) a pak jde vytáhnout. Montáž je opačný postup...

Stačí s ní pootočit (90 stupňů)

V DP píšou 180 ;)

Jako pootocit s tim cuslikem a vytahnout, chapu-li to dobre.

Jako pootocit s tim cuslikem a vytahnout, chapu-li to dobre.

Pootočit o 180 stupňů a vytáhnout, tak je to popsáno v moudré knize

OKi, jdu to zkusit.

Stačí s ní pootočit (90 stupňů)

V DP píšou 180 ;)

Ano ano potvrzuji o 180 ;)-_- Jen bych doplnil,že nejlepší na to "otočení" je použít kombinačky a točit to přes ten gumovej návlek kterej dostanete k těm pojistkám...

Gumovej návlek k nim nemám, tak jsem musel použít hadr. Bohužel mi v jednuchvíli ten hadřík sklouzl, takže jsem si tu u spolujezdce malinko "pochroumal". No co se da dělat. Našěstí to není vidět, ale až budu mít náladu, stejně ji vyměním za nějakou ze zadních dveří.

• 7 měsíců později...

Ahoj, tak přidám mou zkušenost s touto stříbrnou mrchou ;)

Pěkně jsem navlékl gumu na ten původní, pak jsem pootočil a po chvíli ho vyndal, jásal jsem, jak to jde dobře. Dal jsem tam ten stříbrný a zatlačil, "dosedl" a chtěl jsem pootočit, pootočil jsem a on držel, ale snížil se tak, že byl tak nízko, že nejde skoro ani uchopit kleštěma, a když se zamkne, je vidět do té díry, co se nad ním vytvořila, a někde hloubš je vidět on ... Tak to je má zkušenost, možná jsem nešikovný, ale nevím. Tak jen chci varovat před přílišným optimismem. A ještě jednou díky moc za radu Cosbymu -_-

Pokud ho nechceš moc zničit tak sundej tapec :) Jinak nesmíš ho dávat na doraz...musíš ho podržet tak jak se ti libi a pak otočit :)

takže k té výměně asi tohle. CHromové táhla dveří se dělaly dva druhy. Jedny byly na závit a byl z jednoho kusu a ty novéjší jsou ze dvou kusů a montují se pouze pootočení o 90° resp. 180°. Jinak jak píše Lugo, nasadit na táhlo dveří gumovou bužírku a kombinačkama otočit. Takhle je to v originál manuálu. A jak to vím? Jednoduše, prostě ty čudlíky vyrábíme :p A kdyby někdo chtěl, můžu dodat, balení za 150Kč včetně pošty, jinak nejlíp osobní odběr. A sundávat tapec? Blbost!!! Jinak se nebojte použít sílu při pootočení. Při výměně u druhého auta mi demontáž a montáž trvala cca 5minut. Kdyby se někdo chtěl na něco zeptat, pište, mejlujte, faxujte, posílejte holuby, ... :smich::smich::smich::palec2:

Lugo, Kasko:

díky, už to vím, že se nemá narazit, jen pootočit v takové výši, co se mi líbí :D

Já to tam jaksi namáčkl víc no ;)

• 1 měsíc později...

ahoj,zrovna vcera jsem menil cudliky za chromove a jedem zadni mi porad vyskakuje je i kdyz ho zatlacim ze neni videt tak pri odemknuti mi vyjede na normal a pri zamknuti vyskoci cely ven,mohlo by to byt tim tahlem?do dveri se nemuzu dostat protoze nevim jak sundat kliku na rucni stahovani okna,heeelp :unsure:

ahoj,zrovna vcera jsem menil cudliky za chromove a jedem zadni mi porad vyskakuje je i kdyz ho zatlacim ze neni videt tak pri odemknuti mi vyjede na normal a pri zamknuti vyskoci cely ven,mohlo by to byt tim tahlem?do dveri se nemuzu dostat protoze nevim jak sundat kliku na rucni stahovani okna,heeelp :unsure:

ta klicka se sunda fakt jednoduse ... ;) vysunes palcem jen ten spodni krouzek (ten co sousedi s tapecem)

diky vyzkousim -_-

• 4 týdny později...

...dnes jsem tyto čudlíky instaloval do mého autíčka. Dobrá rada :huh: nepoužívat moc síly u zadních dveří. Jednoduše při tahu nahoru může vyjet část mechanismu. Ale stačí pak jen vydělat kličku dveří a strčit tam ruku a spravit. Toď vše :D

U předních je použit samozřejmě jiný mechanismus takže pohoda.

-_-

• 3 týdny později...
takže k té výměně asi tohle. CHromové táhla dveří se dělaly dva druhy. Jedny byly na závit a byl z jednoho kusu a ty novéjší jsou ze dvou kusů a montují se pouze pootočení o 90° resp. 180°. Jinak jak píše Lugo, nasadit na táhlo dveří gumovou bužírku a kombinačkama otočit. Takhle je to v originál manuálu. A jak to vím? Jednoduše, prostě ty čudlíky vyrábíme :p A kdyby někdo chtěl, můžu dodat, balení za 150Kč včetně pošty, jinak nejlíp osobní odběr. A sundávat tapec? Blbost!!! Jinak se nebojte použít sílu při pootočení. Při výměně u druhého auta mi demontáž a montáž trvala cca 5minut. Kdyby se někdo chtěl na něco zeptat, pište, mejlujte, faxujte, posílejte holuby, ... :smich::smich::smich::palec2:

Máš jich dost? To je zajímavá nabídky. Díky za info Pasat

Ahoj, mám jich dost. Kolik jich potřebuješ???? Jinak cena se zvedla na 200Kč včetně pošty, ale je to tím, že pošta zvedla ceny :(

Ahoj, mám jich dost. Kolik jich potřebuješ???? Jinak cena se zvedla na 200Kč včetně pošty, ale je to tím, že pošta zvedla ceny :(

Taky bych mel zajem o ty pojistky bylo by to mozne???

Ja by som mal tiež záujem tie čudliky. Ale som zo slovenska. Čo by ma to stálo. Potreboval by som iba dva.

mail: au585@centrum.sk

mob: +421 908 310 062

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.