w77 Vloženo 12. Únor 2010 Sdílet Vloženo 12. Únor 2010 Hezký den mám menší problém s motorem, dneska jsem měnil olej v motoru ujel jsem asi 10km a začalo to škubat pak čoudit musel jsem dojet aspoň k domovu ujel asi ještě 2km zaparkoval a už to nečoudilo čuchal jsem k výfuku a necejtil jsem ani spálenej olej co to mohlo sakra bejt jjo mám 1.6 74kw AKL r. v.99 .Prosim o radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 12. Únor 2010 Sdílet Vloženo 12. Únor 2010 Třeba se po tom novém oleji uvolnily nějaké usazeniny, které se v motoru spálili a ty jsi už jsi potom neviděl žádnej ten čoud apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w77 Vloženo 12. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2010 To je možný ale že by se to dostalo do spalovací komory , já doufam že už to nebude dělat zítra jedu pryč tak si sebou vezmu lano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlacek Vloženo 14. Únor 2010 Sdílet Vloženo 14. Únor 2010 a co svičky?na pasatovi 2,8 v6 stejny problem s tim rozdilem ze sme nedelali olej, vymena svicek a kabelu vse ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w77 Vloženo 14. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2010 Tak už jsem ujel asi 100km a nic asi se fakt něco uvolnilo radši se v týdnu zastavim v servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.