Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Mám problem, po nastartování studeného motoru a ujetí 15-20ti kilometrů motor přestane jet a ztratí výkon a začnou kolísat otáčky které mají nejvíc kolem 2000 ot/min až úplně zhasne a nejde nastartovat. Startér motorem ale otáčí. Po vychladnutí jde zase nastartovat. Poraďte

Vloženo

I já měl problém, který vyřešilo nové relé 109. Ale nekolísaly otáčky, prostě to nešlo natočit, nebo to chcíplo při jízdě, resp. na křižovatce. První pomoc : Při zapnutí - zapalování- musí alespoň na chvilku rozsvítit kontrolka žhavení. Pak je R 109 OK.PS mám jedno náhradní a volné.

Host Guest_jerry2302
Vloženo
I já měl problém, který vyřešilo nové relé 109. Ale nekolísaly otáčky, prostě to nešlo natočit, nebo to chcíplo při jízdě, resp. na křižovatce. První pomoc : Při zapnutí - zapalování- musí alespoň na chvilku rozsvítit kontrolka žhavení. Pak je R 109 OK.PS mám jedno náhradní a volné.

Už mi to udělala 2x. Poprvé si chcípla na křižovatce v Praze, byl pátek odpoledne - super. Hned jsem ji chtěl natočit a nic. stačilo počkat cca 30 vteřin a jela. Podruhé mi chcípla v tahu. To byl čas se podívat co a jak. Tak jsem přišel nato, že pokud se mi nerosvítí žhavení mám smůlu.

Pak jsem zkoušel vypnout motor a ihned natočit. Žhavení ani neblikne a motor nenaskočí.

Mohlo by to být to relé, nebo mám hledat jinde??

Motor je 1,9TDi r.v.97

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...