Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
jj, ale nerikej to pred Pavou :smich:lol;)-_-

Na tom stále trvám, nejméně povedený motor co se pod kapotou Fabie objevil. Myslím tím všechny modifikace nesmrtelného, léty prověřeného OHV-ného čtyřválce.

Samozřejmě je to čistě můj názor, nechci rozdmýchat diskusi na jiné téma, než je v nadpisu. P.S. Platí hlavně pro majitele červené naprosté sériovky :D

To bez debat Pavo, to bez debat :worthy Jsi svaty muz :palec2::worthy

Vloženo
jj, ale nerikej to pred Pavou :smich:lol;)-_-

Na tom stále trvám, nejméně povedený motor co se pod kapotou Fabie objevil. Myslím tím všechny modifikace nesmrtelného, léty prověřeného OHV-ného čtyřválce.

Samozřejmě je to čistě můj názor, nechci rozdmýchat diskusi na jiné téma, než je v nadpisu. P.S. Platí hlavně pro majitele červené naprosté sériovky :D

To bez debat Pavo, to bez debat :worthy Jsi svaty muz :palec2::worthy

Svatý muž s nebeskym motorem :t-_-

Vloženo

Tak svíčkama to bohužel není,dělá to dál :angry: .Teď jsem zkusil přehodit z jinýho auta zapalovací lištu,tak uvidím.Svíčky z výroby se tam dávali Brisk extra.Nemáte ještě tipy co by s tím mohlo být dál,kdyby to dělalo znovu.Ještě myslím na vstřikovač,ale dál bych nevěděl,poraďte prosím.

Vloženo

Ja z vymenou sviecok uz nadsluhujem (mam cca 129500km).A s tejto debaty o svieckach Brisk zacinam mat divny pocit.Najme preto,ze mam 4 kusy nalozene v kufry prichystane na vymenu. :unsure:

Vloženo

Fabiator mal som podobny problem no mne sa iba rozsvietila kontrolka bez akeho kolvek prejavenia na vykone.Vyriešila to vymena RJ motora dufam,že to nie je tvoj pripad.Hladaj okolo zapalovania-konektory vodiče.Inak k tym sviečkam mne tam vtedy dali Championky(presne označenie si nepamätam) po 40000km su ako nove absolutna spokojnosť!

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...