Martinoslav Vloženo 26. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2006 jj, ale nerikej to pred Pavou Na tom stále trvám, nejméně povedený motor co se pod kapotou Fabie objevil. Myslím tím všechny modifikace nesmrtelného, léty prověřeného OHV-ného čtyřválce. Samozřejmě je to čistě můj názor, nechci rozdmýchat diskusi na jiné téma, než je v nadpisu. P.S. Platí hlavně pro majitele červené naprosté sériovky To bez debat Pavo, to bez debat Jsi svaty muz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 26. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2006 vikino: Necuduj sa Jen jsme dovedli k definitivni odpovedi navrh mozneho dusledku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srandek Vloženo 27. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2006 jj, ale nerikej to pred Pavou Na tom stále trvám, nejméně povedený motor co se pod kapotou Fabie objevil. Myslím tím všechny modifikace nesmrtelného, léty prověřeného OHV-ného čtyřválce. Samozřejmě je to čistě můj názor, nechci rozdmýchat diskusi na jiné téma, než je v nadpisu. P.S. Platí hlavně pro majitele červené naprosté sériovky To bez debat Pavo, to bez debat Jsi svaty muz Svatý muž s nebeskym motorem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fábiátor Vloženo 27. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2006 Tak svíčkama to bohužel není,dělá to dál .Teď jsem zkusil přehodit z jinýho auta zapalovací lištu,tak uvidím.Svíčky z výroby se tam dávali Brisk extra.Nemáte ještě tipy co by s tím mohlo být dál,kdyby to dělalo znovu.Ještě myslím na vstřikovač,ale dál bych nevěděl,poraďte prosím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomass Vloženo 27. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2006 Ja z vymenou sviecok uz nadsluhujem (mam cca 129500km).A s tejto debaty o svieckach Brisk zacinam mat divny pocit.Najme preto,ze mam 4 kusy nalozene v kufry prichystane na vymenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobek Vloženo 27. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2006 nemyslim si že by termostat mohl mit neco společneho se špatnym startovaním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 27. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2006 Pavo, kdybys to furt neopakoval dokola, tak ten tvuj nazor vsichni uznaji a je klid. Ale ty by sis to mel dat do podpisu, protoze to zminujes v kazdem svem druhem prispevku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 27. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2006 Fabiator mal som podobny problem no mne sa iba rozsvietila kontrolka bez akeho kolvek prejavenia na vykone.Vyriešila to vymena RJ motora dufam,že to nie je tvoj pripad.Hladaj okolo zapalovania-konektory vodiče.Inak k tym sviečkam mne tam vtedy dali Championky(presne označenie si nepamätam) po 40000km su ako nove absolutna spokojnosť! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.