Vlastik1 Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 Kdo poradí ? Koupil jsem pedály RS ale plynový je v jednom rohu zkosený. Nevím zda to bude na moji F1 pasovat. Nevím jestli nemám rovný-hranatý. Nevím na co by byl tenhle v jednom rohu zkosený. Kdo paradí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dano1001 Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 Ahoj, nemáš fotku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 jak zkosený? dej foto jináč je nejjednoduší je zkusit nasadit - lehce máznout indulonou a za pár minutek tam jsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 23. Únor 2010 Sdílet Vloženo 23. Únor 2010 Ta zkosná guma se seřízne a pasujou normálně. viz třeba tato aukce http://www.aukro.cz/item933915204_pedaly_rs_pro_fabia_octavia.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlastik1 Vloženo 23. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2010 No to je právě ono, tam jsem je koupil a plynový pedál je zkosený, tak jsem nevěděl jaký tam mám já a zda to bude pasovat, jestli mám rovný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smisek Vloženo 13. Březen 2010 Sdílet Vloženo 13. Březen 2010 Já koupil na Jarově koupil rovný pedály za 8kil a nejtěžší mi přišlo nasadit spojku ikdyž jsem mazal. Přijde mi, že je to na jiný typ, bys musel seříznout pedál to bych nedělal kvůli prodeji později Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.