Publikováno Únor 22, 201015 r Kdo poradí ? Koupil jsem pedály RS ale plynový je v jednom rohu zkosený. Nevím zda to bude na moji F1 pasovat. Nevím jestli nemám rovný-hranatý. Nevím na co by byl tenhle v jednom rohu zkosený. Kdo paradí?
Únor 22, 201015 r jak zkosený? dej foto jináč je nejjednoduší je zkusit nasadit - lehce máznout indulonou a za pár minutek tam jsou
Únor 23, 201015 r Ta zkosná guma se seřízne a pasujou normálně. viz třeba tato aukce http://www.aukro.cz/item933915204_pedaly_rs_pro_fabia_octavia.html
Únor 23, 201015 r Autor No to je právě ono, tam jsem je koupil a plynový pedál je zkosený, tak jsem nevěděl jaký tam mám já a zda to bude pasovat, jestli mám rovný.
Březen 13, 201015 r Já koupil na Jarově koupil rovný pedály za 8kil a nejtěžší mi přišlo nasadit spojku ikdyž jsem mazal. Přijde mi, že je to na jiný typ, bys musel seříznout pedál to bych nedělal kvůli prodeji později
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.