Publikováno Únor 22, 201015 r Prosím o radu jak složité je vyměnit boční pravé sklo (u spolujezdce). Zvládnu to sám doma nebo to mám radši odvézt do servisu? Koukal jsem na eshop a to sklo stojí jen asi 600,-Kč není to nějak podezřele málo? Případně prosím o nějaké rady jak na to. Díky.
Únor 23, 201015 r Prosím o radu jak složité je vyměnit boční pravé sklo (u spolujezdce). Zvládnu to sám doma nebo to mám radši odvézt do servisu? Koukal jsem na eshop a to sklo stojí jen asi 600,-Kč není to nějak podezřele málo? Případně prosím o nějaké rady jak na to. Díky. Pokud jsi jen trošku šikovný a máš nářadí, tak bych si z toho hlavu nedělal. Shodit tapec, odvrtat nýty na plechu se stahovačkou, pokud je okno rozbité, tak sendáš plech i s částí rozbitého skla - případně ho stáhneš "napůl dolů, vyndáš 2 čepy co drží sklo ve stahovačce. Zpátky montáž nejdřív na sklo přiděláš čepy ze stahovačky - vnější čep vsuneš rukou, vnitřní asi nejlépe sikovkama. Určitě nedělat oba najednou - riziko poškození skla. Nasadíš okno, přilepíš ho izolačkou ať ti nesjede dolů, přinýtuješ plech ( stahovačky nech tak napůl cesty ) , pak sesuneš okno ke stahovačce a zacvakneš ho do stahovačky ( tlak směr dolů ) . Zkompletuješ zpátky tapec a hotovo. Snad jsem to popsal dobře, kdyby něco tak mě opravte.
Únor 23, 201015 r No pro cloveka kdo to nikdo nevidel a nikdy nic podobneho nedelal, tak bych to urcite nedoporucoval. Kdo to dela dnes a denne tak je to jednoduche, ale na poprve se z toho clovek poradne zapoti.
Únor 25, 201015 r Demontáž – Demontovat nosník agregátu viz. obrázek – Sklo spustit. – Stáhnout vnitřní vodicí těsnění skla z rámu. – Sklo opatrně vyjmout. Montáž – Vložit sklo do rámu. – Natáhnout těsnění na přírubu. – Zavést sklo do drážek těsnění a zafixovat jej lepicí páskou. – Namontovat nosník agregátu viz. obrázek
Únor 25, 201015 r To je sice hezký ale on potřebuje pravé přední(u spolujezdce)a ty mu sem dáváš návod na pravý zadní.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.