Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Tak hore uvedene VDO pri prejazde cez nejaku nerovnost (pri zapnutom CD) ako kebyze sa odpoji a potom sa pesnicka vrati kde skoncila...je to chyba v mechanike ? co to moze sposobovat to skakanie ? dakujem za info

Spinavej laser v lepsim pripade, vysvicenej v horsim pripade, tvrdej podvozek, paleny CD vysokou rychlosti, konstrukcne spatna mechanika nebo reseny radio, nic dalsiho me nenapada. Podle typovyho oznaceni tipuju nakej levnej model, takze mozna i tam se projevi cena radia...

Hm rychlostí pálení by to nemělo být pokud se jedná o DATA (MP3,WMA). Já mám radio (Panasonic) už dva roky a pálím CD vždy 48x protože spěchám a nikdy nepřeskočilo. A to jezdím někdy po dost divokých cestách třeba na chatu ale pořád hraju :)

Spinavej laser v lepsim pripade, vysvicenej v horsim pripade, tvrdej podvozek, paleny CD vysokou rychlosti, konstrukcne spatna mechanika nebo reseny radio, nic dalsiho me nenapada. Podle typovyho oznaceni tipuju nakej levnej model, takze mozna i tam se projevi cena radia...

Vyčerpávající odpověd´...jo a změnil bych firmu

• Autor

Vyčerpávající odpověd´...jo a změnil bych firmu

No prave som zistil ze mi to robi iba pri audio CD a nie mp3....tie idu dobre...mozem uz prechadzat aj rychlejsie cez zeleznicny prejazd ;)

Zřejmě jen při přehrávání mp3 využívá přístroj vyrovnávací paměť.

Hm rychlostí pálení by to nemělo být pokud se jedná o DATA (MP3,WMA). Já mám radio (Panasonic) už dva roky a pálím CD vždy 48x protože spěchám a nikdy nepřeskočilo. A to jezdím někdy po dost divokých cestách třeba na chatu ale pořád hraju :)

Na ty rychlosti muze zalezet, kvalita vypalovacky hraje velkou roli. Nekde jsem videl stopy vypaleny ruznou rychlosti a nektery byly pekne rozevlaty a levna mechanika v levnym radiu s tim muze mit problemy.

U MP3 je situace trosku jina, tam se to predcita do nejakyho bufferu a pak se to prehrava, proto treba u nekterejch discmanu hraje hudba treba minutu po vyndani CD. Ale zase, pokud s tim bude mit mechanika radia problem, bude to nacitat nanekolikrat a zasoba dat v tom bufferu bude mala. Kdyz pojedes po nejakejch kostach delsi dobu, za chvili to muze skakat, vynechavat.

Ja bych to neresil, jak pise fancarhifi, asi bych zmenil firmu. ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.