Duben 10, 201510 r Zdravím pánové, kolik času zabere mechanikovi demontáž , vyčištění a zpětná montáž EGR ventilu na OII 2,0 TDI?
Duben 28, 201510 r hosi je tu nekdo kdo vi jestli jde udelat zakladni nastaveni egru a popripade jak,diky
Září 9, 20159 r Ja len stale nechapem odkial sa ten olej berie v tom EGR v podstate je dost mozne ze turbo pusti nieco ale aj tak moze to odvetravanie z bloku dopravit tolko oleja aby sa to tak pokaslalo......
Říjen 17, 20159 r ubuda ti olej? ano medzi vymenami je to okolo jedneho litra Upraveno Říjen 17, 20159 r od Fastet
Říjen 22, 20159 r olej ktorý sa berie v sacom potrubí a vyteká z ERG ventilu sa tam dostáva z odvetrávania výka ventilov, aký je váš názor na odpojenie tohto okruhu a odvod olejových výparov zviesť hadicou mimo motor trebars rovno pod auto alebo do odelovaca olejových výparov . Viem ze to takto ma uz viacero aut. Mne to pride dost rozumne a setrne k motoru a nakoniec uz nebude potrebne cistit sanie a erg ventil. Upraveno Říjen 22, 20159 r od hijolem
Říjen 22, 20159 r su tdi co maju naj 850000km a jazdia do teraz bez problemov a olej v sani im nevadi moj nazor nehal by som to tak alebo to vyries takto oil tank http://www.fusion.sk/racing-shop/vybavenie-auta/motorovy-system/olejove-nadrze Upraveno Říjen 22, 20159 r od sparco gti
Říjen 22, 20159 r ano mas pravdu ... no mne osobne vadi ked mam sasrany celymotor od oleja ktory tecie z erg...tod moj nazor Upraveno Říjen 22, 20159 r od Pawouk Necituj bezprostředně předcházející příspěvek! Pravidla fora to nedovolují!
Říjen 22, 20159 r Vymena erg je zbytocna, vyhodene peniaze ...po 50 000km bude tiect aj tak...myslel som skor na to ze sa tu ozvu aj niektory co to maju odpojene a kolko uz na tom najazdili...
Březen 2, 20169 r A co tak narezat zavit do tej malej dierky v EGR a zaslepit ju ? Lebo mi to tak hnusne pluje na auto ze az
Březen 26, 20169 r vycistil som vahu vzduchu v ultrazvukovej vanicke v destilovanej vode so saponatom a od vtedy neustale hlasi emise do dilny.... chybovy kod : 16786 - EGR System, mohol som vycistenim nieco sposobit ? v chybovych kodoch som nasiel ze je to velky prietok spalin
Březen 27, 20169 r vaha sa nikdy necistiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jasne popravil si ju mozes kupit novu!mozes este mat prasknutu membranu v egr skontroluj podtlakom ci nefuci Upraveno Březen 27, 20169 r od sparco gti
Březen 27, 20169 r vycistil som vahu vzduchu v ultrazvukovej vanicke v destilovanej vode so saponatom a od vtedy neustale hlasi emise do dilny.... Bože ľudia,kde na toto chodíte?
Duben 4, 20169 r no ale ked som ju popravil preco mi to nenaise diagnostika ale hlasi EGR ? a velky prietok spalin
Duben 5, 20169 r takze Vaha je pochovana este skusim vymenit nejaku aby som sa uistil ze kably su ok ale musim objednat novu len zaujimavost je ta ze auto ide normalne ako stale a ani nedymi .... Upraveno Duben 5, 20169 r od Fastet
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.